Az államtitkár szerint a „szélsőjobboldalt a baloldal juttathatja kormányra”.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@human: Igen, ez az egyik legalávalóbb attitűdjük: azoknak beszélnek, azokat hergelik, akiket kutyába sem vesznek, és ebben egészen biztos vagyok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
No. Fürjes éppen most bizonyítja be, hogy az egyik fideszes 19, a másik 1 híján húsz.
Volt idő, amikor Navracsics és Pokorni "urakra" próbálták ráhúzni, hogy van bennük valami emberi, hátha! De kutyából soha nem lesz szalonna, ezt még Kínában is tudják.
Qqberci
Elvárás, a Bécsi út túlsó végén...
csipetke
A bolti eladókat sajnos nem finanszírozta Soros,mint egy rakás fideszest/orbánt, és lássuk be,nincs is rá annyira szükségük,hacsak nem egy Váci utcai exluzív üzletben dolgoznak. Hiába beszél pl orbán angolul,(igaz,nagyon jön a Rigó utcai akcentus), nekünk tökmindegy,hogy magyarul,vagy angolul árulja el az embereket,pl most a fudannal. Magyarul,és angolul is iszonyatosan aljas dolgot művel orbán,de ahogy megfogadta,hogy ezt az országot tönkreteszi,igen keményen dolgozik ezen a projekten
De Karácsony nyelvvizsgáján rágódni olyan jó,és gondolom,üdítő,mert a fidesznyákok ezt teszik.Közben talán elterelik vele az emberek figyelmét arról a legalja,szemét dologról,amivel mégis ránk akarják erőltetni a fudant,
kereső
„szélsőjobboldalt a baloldal juttathatja kormányra”.- már kormányon van!
kereső
Echte fasiszta kormányunk van, amellynek Te is tagja vagy.
Eladott Ország
Hogy a csúti geci mennyire beszél angolul, azt hűen visszaadja , amikor diplomáciai körökben elkezd ezen a nyelven makogni, jó vastag csúti kiejtéssel. Első szavait senki nem érti, míg meg nem szokják ezt a marhatrágyás angolt, majd eltakarják szájukat, hogy elfojtsák kitörni készülő röhögésüket. Az biztos, hogy én ilyen kiejtéssel nem nyilatkoznék magasabb körökben, nyelvtudása megfelel egy 2-3 éve Angliába migráncsolt szíriai kofáénak. Inkább , tegyen úgy, mint egykori kiröhögött asszonysága: Kérek tolmácsot! Csak egy adalék a zorbán' angol nyelvtudásához:
www.youtube.com/watch?v=bO9v8aKSj24
Vesz fel ő nyelvpótlékot?
- Ki volt a mentorod?!
- A google fordító!
Nessy
@csipetke: A kutya is szívesen rágódik a csonton! Nem tudom lehet e még gittet kapni, mert az elengedhetetlen egy gittegylethez!
Eladott Ország
Fürjesnek inkább az ügyészségen kellene jelentkezni és elénekelhetné vajon miért növekedtek milliárdokkal az állami beruházások és vajon mennyi volt benne az állami illeték! Fürjes úr, olyan messze van ön a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Az úszópalota 40 milliárd Ft-ból lett 120 milliárd Ft, a Népstadion 50 milliárd Ft- ról - lett 200 milliárd Ft . Úgy hogy elég a sok halandzsából, önkritika nélküli bagázs. A kormány magán spórol? Saját magadat kineveted, olyan vicceset mondtál! Pubi, mit szedsz? Mert nagyon el vagy szállva és a valósággal köszönő viszonyban sincs, ami kijön a szádon.
Két magát nagyra tartó egyén aki soha nem mérette meg magát, de diktálni szeretne! Ezt küld nektek Viktor nem pénzt...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/119197535_941999882946586_5998300791691184043_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=IAcJTok90CsAX_Wthfm&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4b57726db013f1fee2c3b2264951a6e9&oe=60CB6233
Eladott Ország
@Yoda69: ma, 09:33 ☻ Az állampárt kisajátította a szélsőjobb helyét a palettán: a fidesztől jobbra már nincs semmi. Csak a fidesz.
csak úgy....
undorító ez a "nyelv-ész" kampány! a fideszes politikusok shikari szinten "dolgoznak" .
Béla333
"Már a bolti eladóknál is elvárás, hogy angolul beszéljenek"

Akkor, amikor a maffia a főpolgármesteri castingot tartotta és Tarlóst sikerült kiválasztani, akkor ez miért nem volt feltétel?
Vagy a maffiánál nem kell az idegen nyelv tudása, csak másnál?
Nessy
De, ugye nekünk, vásárlóknak nem kötelező az angol nyelvtudás? Nagyon pocsék a kiejtésem!Sehogy nem tudtam megbarátkozni "a kutyát írnak macskát ejtenek" problémával.
emerencia
@csipetke: Több mint két évtizedet húztam le eladóként egy ismert nagy non food láncnál, ahol fokozott vevőorientáció volt az elvárás az egyéb feladatok mellett. (Tanácsadás, ügyintézés stb.) Alig volt szükség angoltudásra. Ha mégis, mindig akadt egy olyan fiatal kolléga aki azelőtt külföldön dolgozott és tudott a vásárlóval beszélni, nyelvvizsga nélkül. Nyelvoktatás is volt a cégnél időnként. (Pl. egy időben külön angoltanár járt ki az egyik kisebb beosztású vezetőhöz) de még véletlenül sem nekünk eladóknak. Én inkább az elfelejtett gyenge orosz tudásommal próbálkoztam vagy mutogatós nemzetközi nyelven kommunikáltam, gyakran sikerrel. Emellett megtanultam több nyelven elköszönni. Ez nagyon jól esett a vásárlóknak, csak sajnos a kínaiak nem mindig értették...
human
„szélsőjobboldalt a baloldal juttathatja kormányra” :D :D :D
Mondja az akinek a médiájában szerepelhet a Mi hazánk párt, de a demokratikus ellenzék nem.
Mindig csodáltam ahogy a fideszes kiáll és rezzenéstelen arccal a mikrofonba mondja az egyértelmű hazugságot. Ezeknek nincs egy csepp lelkiismeret furdalásuk? Kritizálják azzal az ellenzéket ami valós probléma, de kitalálni olyat ami egyértelműen hazugság. Jó, hát ők így nézik le a saját választóikat.
Nyírfa
@human: Igen, ez az egyik legalávalóbb attitűdjük: azoknak beszélnek, azokat hergelik, akiket kutyába sem vesznek, és ebben egészen biztos vagyok.
human
@Nyírfa: Szerintem is jót röhögnek a választóikon, hogy miket meg tudnak etetni velük.
Nyírfa
@human: Merre jár az "ördög ügyvédje" ? Kellene néhány felvétel, amelyen éppen kifigurázzák a szavazóikat.
human
@Nyírfa: Ördög ügyvédje nélkül is már hetek óta százezreknek kellene tüntetnie a kormány ellen, de annyira súlyosnak nem érezzük a helyzetet, hisz még nem végeznek ki oknyomozó újságírót, nem zárnak börtönbe ellenzéki politikusokat. Mi már megint megvárjuk amíg ordítunk a fájdalomtól és talán, de csak talán akkor cselekszünk :(
Nyírfa
@human: Azt hiszem, a talán a legvalószínűbb. A mai nap eseményei aggodalommal töltöttek el - nem kicsit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.