Hiller István szocialista országgyűlési képviselőt támogatja mindenki Budapest 16-os egyéni választókerületében.Kihívója viszont így is akadni fog az ellenzéki térfélről.

A Telex cikke szerint a Momentum is beállt Hiller István szocialista országgyűlési képviselő jelöltsége mögé a főváros 16-os egyéni választókerületében, így az ellenzéki összefogásban résztvevő hat párt támogatását tudja a háta mögött Hiller. 

Megvan az első jelölt, akit az ellenzéki összefogás mind a hat pártja támogat

Fotó: Facebook/Hiller István

A cikk szerint így az ellenzéki összefogást alkotó hat párt között nem lesz előválasztás, ám Hillernek kihívója mégis akad ellenzéki térfélről, mivel az Új Világ Néppárt Vidákovics Lászlót jelöli, aki 2019 októberében a Jobbik képviselőjelöltje volt Pesterzsébeten az önkormányzati választáson, ám nem jutott be a testületbe. Vidákovics tavaly októberben csatlakozott a Pálinkás József, az MTA volt elnöke által alapított párthoz.

Hiller István 2018-ban és 2014-ben is meg tudta nyerni a XIX. és XX. kerületek egy részeit magába foglaló választókörzetet. A Márki-ZAy Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalomnak jelenleg ebben a körzetben nincs jelöltje, Márki-Zay a Telex kérdésére úgy válaszolt, hogy még nem döntöttek arról, beállnak-e valamelyik jelölt mögé.

Forrás: telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Horizont: Nem vagy bolsi? Akkor, nagy kár, hogy az ordít rólad! És kit érdekel, hogyan megy a moslékkoalíciódnál!? Te kötöttél a "Zorbánba", nem én a tetübandádba!
KisGenyo2
Csak ilyen "leharcolt" vén genyók vannak? Lendvai meg Kuncemaci mikor kerül elő?
Szánalmas brigád...
ómió
@Horizont: Üdvözöllek, Fajkretén efftárs - ha már így írtad alá a kommentedet! Én ómió vagyok. Viszont ne hazudd rám a bolsi tetübandádat, bolsi idiótája! Tartsd meg magadnak, ha már annak csápolsz! Te a hazugságodat írtad meg, nem egyebet! Akkor szólj, ha majd Orbán is a kisnyilasok közül válogat, hogy kit támogasson! És, amig azt belátni se vagy képes, hogy a kommentjeiddel folyamatosan a levitézlett bolsi tetübandátokat támogatod - ergo tőrőlmetszett bolsi vagy, húgyagyú - addig nincs miről tárgyalnunk!
ómió
@Horizont: Sajnálattal olvasom, hogy hülyékre, barmokra, szektásagyúakra nem pazarolsz időt, energiát. De ennyire azért ne hanyagold el magadat, Fajkretén efftárs! Ki tudja, egyszer talán még egy normális agydonorod is akad, aminek nyomán - a húgyagyadtól megszabadulva - később majd a saját ellenségeidet is képes leszel felismerni. Addig meg tartsál ki ott az elmeosztány munkásőr tagozatán, a Szálasi-féle kisnyilas utódokkal koalíciózva!
ómió
@Horizont: Onnét az elmeosztályról, ahol vagy, úgy "látod"? Szedáltasd magad, hátha jobban leszel!
ómió
@Horizont: Ha kusikálnál, bolsi fajgörény, kezdd magaddal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.