A párt feljelentést tesz.

Megtámadták a Demokratikus Koalíció szórólapozó aktivistáit a XVI. kerületben, ezt Nemes Gábor, a párt itteni országgyűlési képviselőjelöltje közölte egy közleményben a 444 cikke szerint.

Lökdösték és slaggal locsolták le a DK aktivistáit a XVI. kerületben

Fotó: Illusztráció/Facebook/Demokratikus Koalíció

A közlés szerint az egyik aktivistát lökdösték, majd slaggal is lelocsolták, a támogatói aláírásgyűjtő íveket pedig kitépték a kezéből.

„Mi, európai magyarok elkeserítőnek tartjuk, hogy Orbán uralma alatt ilyen mértékű gyűlölet áradt szét az országban, hogy egy fórumon vagy szórólapozás közben sincsenek biztonságban azok, akik őszintén vállalják politikai nézeteiket. Küzdeni fogunk az elvakult gyűlölet, a kirekesztés ellen, mert egy európai Magyarországot akarunk építeni a 2022-es választás után”

- idézi a párt közleményét a 444, amely arra is emlékeztetett, hogy június elején Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltjének egri rendezvényén egy férfi gázpisztollyal fenyegetőzött.

A DK a mostani eset miatt feljelentést tesz – idézi a cikk a közleményt.

Forrás: 444.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Elkezdődtek a pogromok!
Ha maradt a fideszben ép elméjű, a lelkiismeretnek legalább a csírájával bíró ember, akkor kérem, hogy tegyen/tegyenek meg mindent a közveszélyessé vált vezető eltávolítására és a társadalmi béke helyreállítására. Köszönöm, ha van ehhez készség, bátorság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A fideszes szargyárak ontják a moslékot
csak úgy....
@NKF: az mitöl tiszteletre méltó és nemzethi és okos ,hogy a kissé szüklátókörü hülék között,eluralkodott a vágy,hogy ök ragaszkodnak ahoz,hogy öket csak a fidesz baszhassa át? köztetek,-lassan megszünnek a fizikai ,kémiai törvények..
..
gina
Prolik cigányok putrisok -- egyenlő fidesz---csak ennyit tudnak,,én az ellenzék helyében a fidesz összejövetelére szippantós(fekália) kocsival mennék és ott azzal locsolnám ezt a mocsok bandát, ugyis bűzlenek, sok kárt nem lehet bennük tenni (patkányok)
gina
@NKF: Te vad barom titeket szarral kell locsolni, legalább tudnátok hol a helyetek szemét fidesz patkányok--- ennyi az IQ tok is, ne hirdesd te idióta
balos
A tizenhatodikkerületi polgármeszter,igen komoly energiákat fektet az 56os csőcselék szellemiségének fenntartásába!Szerencsétlenke azt hiszi,hogy ettől nem látjuk,hogy milyen korrupt emberekkel vette körül magát!
Bélabácsi
Nálunk a gazdaboltban lehet vékony erős drótot kapni...nagyapám mesélte 56-ban Ők is használták...a kézben tartott unokával kell kezdeni...a nagypapa csak utána jön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.