Kádár János idején már nem járt börtön a viccmesélésért, de aki nagyon harsány volt, kimaradhatott a prémiumból. Antall József szerette, és értette a viccet, Boros Péter túl merev volt ahhoz, hogy viccelni lehessen vele. Kádárról egyébként úgy tudni, hogy szerette a vicceket. Kivéve azokat, amik róla szóltak. Még azt is tudjuk, hogy melyik volt a kedvence. Egy olyan, amellyel a hallgatóit nemcsak megnevettette, hanem némiképp meg is ijesztette. A vicc: „Joe viszi haza a lován az új feleségét, Maryt. Akkor megbotlik a ló. Mire Joe: egy. mennek tovább, megint megbotlik a ló: kettő. Már majdnem hazaérnek, megbotlik a ló. Joe annyit mond, hogy 3, majd lelövi a lovat. Mary számon kéri az urát, hogy ugyan már ezért a csekélységért, miért kellett lelőni a lovat. mire Joe: egy!” A legendák szerint eleinte sok beosztottjának mesélte el ezt a viccet. Később már csak annyit mondott az érintetteknek, hogy egy! És ebből azok pontosan tudták, hogy össze kell szedniük magukat.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Itt a „demokraták” kitörölték a népet a köztársaságból. Először úgy látszott, hogy csak az elnevezést egyszerűsítik, mert a népköztársaság szó hosszú nekik. Egy szuszra nem tudták kimondani, mert annyira kifulladtak a Soros ösztöndíjért való tülekedésben. Hiába pihenték ki magukat a puha diktatúrában dagonyázva. Dollárokkal kitömve meg pláne nehéz volt a Bibó bácsi sírján ágálni a polgári demokráciáért. Nem csoda, ha a szüntelen lihegéstől nem győzték szusszal ezt a hosszú szót. Először a „nép”, aztán a „köz” is oda lett a népköztársaságból. Így maradt a nyakunkon a társaság, kisajátítva a nemzet javait, hibernálva a népet. Politikai osztálynak hívják magukat, a személyzetük pedig két nyelvcsapás között, párás tekintettel elitnek becézi az aljadékokat. De nem ennyi csak. A köpenyt is kifordították alaposan. Előbb persze a szegénységi küszöb alá demokratizálták a népesség egyharmadát, aztán mikor már a küszöböt is ellopták az elszegényített alattvalók feje fölül, és érezték a puha talajjá taposott zembereket' a lábuk alatt, akkor nagy hirtelen illiberális úrrá magasztosultak a Soros zsoldon kigömbölyödött liberális demokraták és ráeszméltek, hogy a pluralizmus idegen szó, magyartalan. Most meg már ájtatos keresztényként rácsodálkoznak a sok szegényre, hogy jé, ez meg itt az alsó népréteg. És milyen ügyesen, önként csúszik az árokba, ha egy kis nemzeti színű szalaggal ékesített devizahitel síkosítót nyomunk nekik." A humorodat ne engedd, azt nem vehetik el... (Hofi)
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/59985801_602682570211654_4757706600024637440_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=xnK8gUmSsRwAX_RF_DK&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=27976268696c8ee70d1c435ae8d65a32&oe=60CA372B
verőce21
A jó elvtársak természetesen visszasírják Kádár Janit, hiszen rengeteg kiváltságban volt részük, amiről a nép még csak nem is álmodhatott...
Nessy
@verőce21: Ezekről a "kiváltságokról" pontos listát kaphatsz a parlamentben és a kormányban ücsörgő volt MSZMP tagoktól, valamint a CÖF vezetőitől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.