Csalódottan jelentette be a XV. kerület alpolgármestere, hogy pártja visszaléptette.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Érdekes, hogy van olyan aki érti az előválasztás lényegét?:

"Szerinte az előválasztásnak az lenne az értelme, hogy demokratikus versenyben dőljön el, a választók kit támogatnak. Tóth Imre a 24.hu-nak azt mondta, a múlt héten zárult le egy felmérés, amely szerint neki lenne a legnagyobb támogatottsága a kerületben, és egyébként is szerencsésebb lenne egy helyben élő politikust indítani. Az Ittlakunk.hu felmérésén a DK szóvivője, Barkóczi Balázs 34 százalékot kapott, az MSZP-s alpolgármestert viszont 44 százalék támogatta. "

Kár, hogy ez csak akkor jut az eszükbe, amikor nekik kell visszalépni. Kérdés, hogy ki akar biodíszletként részt venni egy ilyen előválasztási mutyiban?! Én nem. Max a miniszterelnöki jelöltek esetén, de még attól is elvehetik a kedvemet, ha ott is elkezdik ezt a visszalépegetősdit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.