Nem csak Komáromban, de Vecsésen is járt a héten a DK elnöke. Gyurcsány Ferenc ajándékot is kapott az utóbbi állomáson: ebből készült most a vasárnapi ebéd. A DK elnöke Komárom mellett Vecsésen is járt a héten, ahol igazi jó vecsési káposztát kapott ajándékba. Ma ebből készítettek székelykáposztát ebédre a Gyurcsány-háznál.

(Forrás: atv.hu, Béla333 által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Na ezek az igazán fontos hírek a DK háza tájáról.
És milyen süti volt? Arról semmilyen hír nincs...???
namihami
Székelykáposzta? Jó tejfölösen. Jó is az.
Egyébiránt, aki látta a Rezsibuzi kreálmányait, az csak gratulálhat egy jó székelykáposztához.
kereső
Ez volt a legfontosabb hir az atv részéről, amit Gyurcsánnyal kapcsolatban le tudott hozni. No nem arról szólt alegfőbb tudósitás, hogy GYF "országot" jár- és , hogy az mit is jelent valójában- hogy kampányol az összefogásért(az ellenzéki koalicióért), nem. Az volt a legfontosabb, hogy a kapott vecsési káposztából mit főz vasárnap délelőtt ebédre. Bélám, te meg gondolkodjál már egy kicsit, miért is ilyen tendeciózus az atv,-és ezért miért is GYF-t kárhoztatod.
Béla333
@kereső: 07.40
Várjál már egy picit! A hír Gyurcsány Facebook oldalán jelent meg, ne engem hibáztass ezért.
Az ATV beidézte a Facebook oldalt, de hírszerkesztő én nem vagyok. Talán a Ferinek kellene a kaja helyett valami ütősebb híreket feltenni. Sokszor mondtam már: tenni kellene nem jópofizni. Persze ha nem csinál semmit, csak szájkaratézik, akkor úgy nehéz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.