Napok óta folyik a kormánymédiából és kormányemberektől, hogy Karácsony kíméletlenül ledózerolta a virágágyást, amit még a kommunisták is megkíméltek. Arról már nem írnak, hogy Tarlós István idejében is ugyanez történt. Dömötör Csaba: „A Lánchídnál lévő virágágyások túlélték a kommunista évtizedeket, de nem élték túl a baloldali zöldpolitikát. Még a T-34-es tankok is megkímélték őket 1956-ban”. (a vörös csillaggal, ami nyilván hiányzik nekik)

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Na, ugye?!
Tegnapelőtt írtam, hogy a virágokból kirakott vörös csillagot sírják a fideszesek vissza :)
Nyírfa
É meg azt írtam tegnap, hogy egy szép nagy fa kellene a közepére. Üsse kavics, körülötte lehetnek virágok, üde zöld gyep, de a lényeg a fa!
namihami
Van egy nagy különbség. A Taplósfütyi fideszes, a Karácsony pedig ellenzéki. Akinek volt mersze elzavarni a fideszes bólogatóembert.
Tehát a Taplós dúlása az fideszes dúlás volt (tehát pozitív-országépítő), a Karácsonyé ellenzéki (tehát romboló-destruktív). Egyszerű ez kérem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.