A jogászprofesszor óva int attól, hogy kétharmad nélkül felrúgják a jogállami szabályokat.

(Forrás: Index)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hol volt a jogász professzor úr, amikor orbánék létrehozták ezeket a demokráciával, jogállamisággal ellentétes törvényeket, intézményeket-(burkoltan ugyan, de kimondja)? Ja, hogy a Hit-gyülekezet vezető lelkészeként-amit meg sem emlitenek az interjúban- nem állt "érdekében"? Akkor most tessék hallgatni- mert, egy nem jogállami módon létrehozott állam, az törvénytelen- az Alkotmány szerint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@sgl: Tulajdonképpen Hack cáfolni igykezett volna Vörös Imre, és Fleck Zoltán érveit az alaptörvény létrejöttének alkotmányellenességét illetően, de valahogy nem sikerült neki.Szó nélkül hagyta, a 4/5-ös szabály cseles 2/3-os megkerülését.Most még várom Sólyom László megszólalását is, hogy tulajdonképpen mi is történt az Ő "láthatatlan" alkotmányával- amely alapján mondta ki anno 2008-ban az Alkotmánybiróság, hogy a " szociális népszavazás nem érinti a költségvetést".
Béla333
Nem megy másképp, csak ellen béka menettel. Ahogy már írtam: ugyanott, ugyanakkor, csak ellenkező irányban egy másik menet és ott lehet megbeszélni az ügyeket!
És jöjjön, aminek jönnie kell!
sgl
@kereső 7.26: El sem olvastam, mert aki így indul neki, - és tudom sztem Vöröséknek igazuk van, én még keményebb lennék, lévén a fidesz etikátlan, erkölcstelen, törvénytele, esküszegő körüményekkel alkotott maguk számára kedvező törvényeket, hatalommal való visszaéléssel ami szintén bűntett,- - akkor nem hagyom magam hülyíteni és mindenféle ál tesze-tosza impotens hozzálással adott magyarázatokat elolvasni sem: lehülyézem és ennyi.
Hack okos, menjen tovább tanítani.
sgl
KR-en Kukorelli, hát összeköthető Hack Péterrel.
Selyemfiúskodik, szelidíteni akar, szép csendben kell haladni és majd minden meggyógyul, a rend helyreáll.
A fidesz persze röhög az ilyeneken.
Nála a kultúra az első.
Arra nem gondol: milyen lenne a kultúra ha a gazdaság mélyben lenne?
Mindennek az alapja a gazdaság mert a kultúrát pl az államnak mindenütt támogatni kell, ha nincs kanyi mert szar a gazdaság szar lesz a kultúra is. Kukorelli szerint a kultúra az első.
És ezt a fasságot hinti nagyon sok éve.
Szeretem a kultúrát, műszaki végzettségem ellenére humán környezetben nőttem fel a kultúrát is imádom, de nem a kultúra a húzó ágazat a jólétben, az csak következmény, Kukorelli hülye.
sgl
@kereső: ??? nem én!
Én sosem jelzőzök személyeskedek mással, csak ha ő kezdi.
Általánosságban írtam, hogy nem hagyom magam hülyíteni .
Itt most Hackról és a többi akakdékoskodóról mondom akik mindenbe belekötnek és beszari módon állnak a dolgokhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.