Nem emlékszik az eseményekre, de vállalja a felelősséget a tettekért.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint június 11-én 5 óra 7 perckor kapott bejelentés a rendőrség arról, hogy a megyeszékhelyen a Continental Arénában egy ember rongálást követ el.

Ittasan rongált a nyíregyházi Continental Arénában, több millió forintos a kár

Fotó: police.hu/SzSzBMRFK

A kiérkező járőrök egy megrongált autót találtak, valamint annak nyomaira is rábukkantak, hogy valaki betört a sportcsarnokba. Az épületbe érve a rendőröket a közlemény szerint a következő látvány fogadta: a padlót mindenhol tűzoltókészülékekből származó fehér por, és üvegszilánk borította, a csarnok küzdőterébe tűzoltótömlőből folyt a víz, megrongált italautomaták voltak a folyosón felborítva.

A rendőrök elzárták a vízcsapot a további károk keletkezésének megelőzése miatt, majd elfogták az épületben tartózkodó 21 éves fiatalt.

"A megalapozott gyanú szerint a férfi miután az utcán parkoló gépkocsi szélvédőjét betörte, a sportcsarnok oldalán felmászott az egyik vészkijárathoz, amit szintén betört, és ily módon bejutott az épületbe, ahol további súlyos, több millió forint összegű kárt okozott a szándékos rongálással.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a nyíregyházi férfit előállítása után rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, és őrizetbe vették. A gyanúsított vallomásában ittas állapotára hivatkozott, elmondása szerint amiatt nem emlékszik a történtekre, de felelősséget vállal tetteiért"

- olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.