Szél Bernadett, Szabó Szabolcs és a Momentum is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Hadházyék bojkottálják a „pedofíliaellenes” törvényről való szavazást – Ezzel készülnek keddre
Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

Hadházy Ákos egy Facebook-posztban részletesen kifejtette, mi a véleménye a kormány „pedofíliaellenes” törvényéről, amelyre ő – és mellette egyébként sokan mások – homofób törvényként utalnak. Az poszt címe: „NEM ASSZISZTÁLUNK A GYŰLÖLETKELTŐ SZÍNJÁTÉKHOZ”.

Orbán mindenben Putyint utánozza, most éppen a homofób törvénnyel. A cél kettős: egyrészt mindig kell egy újabb ellenség, legyen kitől félni és legyen kit gyűlölni a propaganda által felheccelt embereknek. A másik cél az ellenzék csapdába csalása, ezért trükkösen „pedofília-ellenes” csomagnak álcázták a törvényt – így aki nem szavazza meg, az nyilván a gyermekek megrontóinak pártján áll. Már látszik, hogy a propaganda ugrásra készen áll, holnaptól ezzel lesz tele minden.

– kezdi az írását. 

Gondolhatunk akármit a melegek és transzneműek jogairól, de szigorú büntetés terhe mellett megtiltani, hogy beszéljünk valamiről, egy létező jelenségről, na az a legsötétebb diktatúrák sajátja! (Türkmenisztánban történt meg például, hogy Berdimuhamedow elnök egyszerűen betiltotta a koronavírus szó kimondását vagy leírását, így a járványkezelést is megoldotta.)

– tette hozzá. Majd azt is leírta, mire készülnek a képviselőtársaival a szavazással kapcsolatban: 

Szél Bernadett és Szabó Szabolcs képviselőtársaimmal – egyeztetve a Momentum Mozgalommal – úgy döntöttünk, hogy ebben nem veszünk részt, vagyis kedden egyáltalán nem szavazunk a parlamentnek csúfolt cirkuszban elénk tolt törvényjavaslatokról, és ezt ajánljunk minden más ellenzéki kollégának is!

Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Nyírfa: Igazad van. De bosszantja az embert, hogy van egy értelmes javaslat, ami mindenki elfogad, erre gyorsan beletesznek pár oda nem illő ostoba passzust, aztán ordítanak, hogy lám az ellenzék nem védi a gyerekeket a pedofíloktól! Azért nem ártana emlékeznie a híveknek, a közelmúltban hányszor is vétózott Orbán Brüsszelben egy nem tetsző szó, vagy mondat miatt! Olyan hiteltelen színtársulat!
Nessy
@kereső: Bűnpártolás! Bűnösök közt cinkos, aki néma!
Nyírfa
@Nessy: Igen, iszonyúan bosszantó. De, ha belegondolsz, hogy a cinizmus, a sunyiság, a rosszindulat, a gonoszság mókuskerékként működik, akkor nagyon világosan látszik, hogy arról sürgősen le kell ugrani, nem hagyva az energiáink felőrlését. Az nekünk építkezésre kell, értelmes életre, nem rombolásra.
Nessy
@Szevasztok:Már elnézést, de nem Hadházyék "csalták be a faszerdőbe a suttyókat"! Te arra vagy büszke, hogy ez a fidesz alap fogása, amikor egy saláta törvénybe össze nem illő dolgokat rak, ami együtt elfogadhatatlan, csak a híveik számára nem, mert úgy sem értik a legtöbben.
kereső
@Nessy: "S jogunk van

– hisz halandók s életadók vagyunk –

mindazzal szembenézni,

mit elkerülni úgysem tudhatunk.

Mert növeli, ki elfödi a bajt.

Lehetett, de már nem lehet,

hogy befogott füllel és eltakart

szemmel tartsanak, ha pusztít a förgeteg

s majd szidjanak: nem segítettetek!



Te megbecsülsz azzal, hogy fölfeded,

mi neked fölfedetett,

a jót, a rosszat, az erényt, a bűnt –

te bennünket növesztel, azzal,

hogy mint egyenlőkkel beszélsz velünk.

Ez – ez vigasztal!

Beh más beszéd ez!

Emberi, nem hamis!

A joggal erőt ad a legzordabbhoz is:

a kétségbeeséshez."

Illyés Gyula: Bartók /részlet/
NKF
Hadházy már leszerepelt,több alkalommal!Kevés mint lócitromba a "C"vitamin!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.