A RTL Magyarország közleményében részletesen elmagyarázza, milyen következményei lennének a törvény megszavazásának a médiapiac tekintetében – írja a 444.hu.

A kormány „pedofilellenes” törvényének köszönhetően 18 éven aluliak nem nézhetnének olyan műsorokat, mint a Harry Potter vagy a JóbarátokFotó: YouTube

Az RTL Magyarország közleményt adott ki a pedofiltörvény melegellenes módosításai miatt – írja a 444.hu. A közleményükben megfogalmazták, hogy elítélik a homofóbiát, és aggasztónak tartják, hogy a beterjesztett törvénytervezet

súlyosan sérti a szólásszabadságot, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai uniós egyezmény diszkrimináció tilalmáról szóló rendelkezéseit is.

A közleményükben arra is kitérnek, hogy a hétköznapokban mit jelentene, hogy törvényben „korlátoznák a homoszexualitás bárminemű megjelenítését a médiában”.

A tervezet alapján csak késő este, 18 éven felülieknek lehetne olyan alkotásokat bemutatni, mint például a Billy Eliott, a Philadelphia, a Bridget Jones naplója, vagy akár a Harry Potter-filmadaptációk egyes részei, és tiltólistára kerülnének olyan sorozatok is, mint a Modern család, a Jóbarátok, vagy éppen a Szomszédok és a Barátok közt számos epizódja

– írják. 

A médiapiac minden hazai szereplőjének jelentős gazdasági károkat okoz, és minden állampolgár számára megnehezíti egyes tartalmak elérését, de ennél is fontosabb, hogy a tervezett szabályozás tulajdonképpen kirekeszti a szexuális kisebbségeket a tömegmédiából, ezzel ellehetetleníti a velük szemben a társadalomban élő negatív sztereotípiák elleni küzdelmet

– tették hozzá.

Közleményüket azzal zárják, büszkék arra, hogy munkatársaik közössége sokszínű, ahogy a társadalom is.

Forrás: 444.hu
Fotó: YouTube

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Shikari: mi van buzi, nem elég, hogy faszszopó vagy, bevallod, hogy pedofil is? Remélem azért hullaházba nem jársz fajtalankodni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
@Shikari: mi van buzi, nem elég, hogy faszszopó vagy, bevallod, hogy pedofil is? Remélem azért hullaházba nem jársz fajtalankodni.
vacsi
Igen, régen, gyerekkoromban ez így volt, és mindenki helyeselte (szülők, tanárok...). Én is így neveltem a gyerekeimet.
Gazella
Ezt a zagyvaságot honnan szopták ki...
Gazella
Korán édők a mai gyerekek. Már 11-12 évesen szexelnek... egymással.. vagy idősebb illetővel...
Gazella
@Gazella: *korán érők...
Bioritmusuk beindul..
Emmersson71
A Harry Potter-filmadaptációk mely részeivel van gond?
justhpeter
Csoda történt. A 133 bátor emberből 133 barom lett. A 11 évi sok lopkodásban annyira elfáradtak agyilag, hogy észre sem veszik és már önként elvesztették a választást. Mondjuk Kövéren egy ideje már ez nyilvánosan látszik is. Álkeresztényből zombik lesznek.. Az út vége meg a grazi idegklinika új szárnya lesz számukra.
magyar1
A felsorolt filmek egyébként igazi baromságok is, nagyon helyes, hogy nem hülyítik vele a gyerekeket. Baromságok valakik feltolták és hülye drogként etetik vele a nézőket.
ómió
A "haladók" nemcsak a covid-nak adnának szabad utat, az aberrációnak is!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.