A BKK járatsűrítésekkel készül, és kéri a szurkolókat, hogy közösségi közlekedéssel meg gyalog közelítsék meg a Puskás Arénát és a városligeti Szurkolói Zónát.

Hatalmas lezárások lesznek kedden Budapesten a magyar-portugál miatt

Fotó: FERENC ISZA / AFP

A Puskás Aréna környezetében útlezárásokra kell számítani, amik hatással lehetnek a Pest keleti részén, főleg Zuglón áthaladók közlekedésére. Aki tudja, jó előre tervezze meg az utazását és induljon el időben, és fokozottan figyelje a tájékoztatókat – kéri a BKK, ami szerint érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, ami valós idejű járatinformációk alapján számolja ki a megfelelő útvonalat.

A keddi rendezvény ideje alatt a stadionnál és környékén nincs parkolási lehetőség, a környezetében pedig előreláthatóan 14 órától 22 óráig jelentős közúti korlátozásokra kell számítani.

Itt vannak a részletek

Forrás: BKK
Címlapkép: AFP

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na Karácsony Neked annyi, keresztre feszít a Rogán-Habony művek!
namihami
Ez azért van, mert a Karácsony megőrül a fociért, sorra építi a (egyébként tökfölösleges, túlárazott és kongó) stadionjait.
És most még a város lezárása is. Csupán azért, hogy kiélje a passzióját. Ilyet az Orbán nem tenne. Annak a zemberek a legfontosabbak.
(jaj istenem, ez a frontbetörés...)
kereső
A csatorna fedelek nem lesznek leheggesztve, nehogy az ürgebőrbe bújtak megzavarják ezt a "neves eseményt"? Itt már mindenkinek elment az esze? Ebben az országban semmi nem fontos- csak a sör, meg a szotyi a focimeccsen? Mitől olyan nagy esemény ez?22 megkergült futkos egy labda után.
magyar1
Kata nagyon előrelátó, mert ezek akik itt vannak fordított agyúak mindenképpen, védik a védhetetlent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.