A többek közt a TASZ, az Amnesty International Magyarország és a Pride által szervezett tüntetésen fél hétkor kezdődtek a beszédek. 

Először Szekeres Zsolt jogász beszélt.

Saját negatív tapasztalatairól beszél, hogy meleg férfiként, hogy élte meg a kirekesztés és a homofób elutasítást fiatalon. Ezután arról beszélt, hogy bűn összemosni a pedofiliát és meleg emberek ügyét.

A gyerekeket meg kell védeni, de tőletek kell megvédeni

-üzente a kormánypárti politikusoknak.

Több ezren tüntettek a kormány pedofiltörvénye ellen a Parlament mellett

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezután Lászlóffy Juli, a Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ szekciójának egyik alapítótagja, pszichológus arról beszélt, hogy az LMBTQ-fiatalok körében komoly gond az öngyilkosság.

Politikai haszonszerzés miatt kockára tenni családok életét, erre nincsenek szavak

– mondta a pszichológus. 

Erdős Erik Robin aktivista saját coming outját osztotta meg elsőként. Ő transzidentitású emberként beszélt arról, hogy rengetegen élnek téves adatokkal a személyi okmányokban, miután az Országgyűlés korábban megtiltotta a nem- és névváltoztatás lehetőségét.

Végül Székely Kriszta színházrendező arról beszélt, hogy őt leszbikus nők sose zaklatták, nem úgy, mint több heteroszexuális férfi. Arról is szólt, hogy az egyik Dallas-epizód nézése közben hallotta azt a szót, hogy homoszexuális. “Lázasan ízlelgettem a szót, hogy homoszexuális, ami nem a legszebb, de legalább van. És Lucy azt mondta, nem lesz semmi baj.”

Forrás: 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
"Saját negatív tapasztalatairól beszél, hogy meleg férfiként, hogy élte meg a kirekesztés és a homofób elutasítást fiatalon."
Nem csak azert lehet valaki kikozositve, mert buzi

"Ezután Lászlóffy Juli, a Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ szekciójának egyik alapítótagja, pszichológus arról beszélt, hogy az LMBTQ-fiatalok körében komoly gond az öngyilkosság."
Akkor talan nem kellene neketek politikai haszonszerzesre forditanotok ezt, es ahelyett, hogy novelnetek a frusztraciojukat, segiteni kellne oket.
"Erdős Erik Robin aktivista saját coming outját osztotta meg elsőként. Ő transzidentitású emberként beszélt arról, hogy rengetegen élnek téves adatokkal a személyi okmányokban, miután az Országgyűlés korábban megtiltotta a nem- és névváltoztatás lehetőségét."
Es ezek kozul rengetegen elnek teves enkeppel, akik miatt nem kellene evente ketszer uj szemelyit es allamigazgatasi zavart okozni.
Es hol van a megertes a buzik oldalarol? Nem kapcsolnak, hogy nekik, mint kisebbsegnek kellene alkalmazkodniuk a TOBBSEGHEZ es nem kellene egy olyan semmisegen lovagolniuk, mint a "jujj en nonek erzem magamat es ezert micsoda dolog, hogy ferfi van irva a szemelyimbe"?
"Végül Székely Kriszta színházrendező arról beszélt, hogy őt leszbikus nők sose zaklatták, nem úgy, mint több heteroszexuális férfi. "
Azert te gyoker, mert a magadfajta 1 bites vegleny (atlagno) szamara nem azt jelenti a "zaklatas", hogy valaki neki nem tetszo modon kozelit hozza szexualisan, hanem azt, hogy egy olyasvalaki kozelit fele (tok mindegy milyen stilusban) szexualisan, aki szamara nem kivanatos.
Ebbol vannak a nane, tord meg a csendet, stb sztorijai is.

Ha a kisebbseg ugy erzi, serultek a nem letezo jogai, akkor azonnal kivonul teljes hadsereggel (ami ezer fo kb). Ezt a szanalmasan keves hivet a tarsadalom teljes mellszelesseggel mellettuk valo kiallasanak hazudja. Es nagy ivben tesz arra, hogy mi a tarsadalom erdeke.
Akkor a tobbseg miert vegye figyelembe, hogy nekik mi az erdekuk?
ómió
Mihelyt valaki nem lövet, azonnal előbújnak még az aberráltak is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.