Ungár Péter, LMP-s képviselő Facebook posztban akadt ki, mivel március 11. és május 31. között 76 ezer 727 embernek lett érvénytelen a tajszáma.

"Ez nem költségvetési, hanem erkölcsi kérdés, és pont ezért igazán félelmetes, hogy egy súlyos gazdasági és egészségügyi válság közepén a Fidesz legfontosabb dolga az volt, hogy újra megüzenje: ez a kormány a gazdagokat támogatja, a nélkülözőket kisemmizi, és mindezt büszkén teszi. A Fidesz szemében a szolidaritás nem erény, hanem valami furcsa gyengeség, amit minden erővel irtani kell”

– írta Ungár Péter.

Több mint 70 ezer ember TAJ száma lett érvénytelen az elmúlt fél évben

Fotó: Pixabay cco

A társadalombiztosítási törvény módosítása tavaly lépett hatályba, e szerint érvénytelenítik a tajszámát annak, akinek legalább féléves elmaradása van a befizetéssel. Ők nem lesznek jogosultak egészségügyi ellátásra – írja a HVG.hu

Forrás: HVG.hu

Címlapkép: Pixabay cco

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Ungár efftárs eszerint csak a bolsevik népzsebit kedveli!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Nessy: Tudom de aki mondjuk fél év után se jön rá a turpisságra az elég ,hogy mondjam finoman az elég balfasz.Azért ezeknek illik utána járni, ha a munkáltató semmit nem fizet az elég hamar kifog derülni...Persze sok analfabéta még kérdezni sem tud rendesen így valaki éveket ledolgozhat TB adó fizetés nélkül,majd mikor bukta van a cégnél ,azt már nehéz kimagyarázni a munkavállalónak!
rokker33
@csak úgy...: Már régebben kifejtettem. Nem akarom a cigánybárónak adni az adóforintomat. Ez olyan elvi kérdés amiből nem engedek!Lenne munkám azonnal, ha hazaköltöznék,de nem akarok!
csak úgy....
@rokker33: pedíg te szenvedsz nyugaton! nem érted és nem is akarod érteni az itteni világot ,a cigánybáró csak egy kifogás! osztrák haverokkal csajokka,hogy állsz? volt pár ismerösöm,akiket a magányuk készített ki és a kevéske nyelvtudás. ne érts félre,ez nem kritika.
ómió
@csak úgy...:Ott ti szerepeltek, bolsijózsi! Számolatlanul! Ne hazudd rám ezt is!
ómió
@silber13: Ha kusikálnál, bolsi fajgörény, ne a tetves szőröstalpúságodat hazudd rám, hanem kezdjed magaddal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.