A 2022-es, "újraindítási" költségvetés parlamenti elfogadása után videót tett közzé Orbán Viktor a Facebookon, a felvételt a kormányfő parlamenti dolgozószobájában rögzítették – írta meg az infostart.hu,

Ebben a miniszterelnök rögtön bejelenti, hogy bár 5,2 százalékos gazdasági növekedéssel tervezték a büdzsét, a valódi cél 5,5.

A költségvetés jó alap, de önmagában nem elegendő. Bátor és szokatlan kormányzati döntéseket kell hoznunk

- közölte Orbán.

Hozzátette:

De ha sikerül, akkor vissza tudjuk adni a gyermeket nevelő családoknak azt a jövedelemadót, amelyet 2021-ben befizettek

Megerősítette, folytatja a kormány a 13. havi nyugdíj visszaadását, visszaépítését, a 25 év alattiak pedig szja-mentesen dolgozhatnak.

Megegyezhetünk a vállalkozókkal, hogy 200 ezer forint legyen a minimálbér, és ismét csökkenthetjük a munkát terhelő adókat

- közölte a kormányfő.

Mindez szerinte "nagy feladat, de nem lehetetlen".

Kedden tartották a Parlamentben a tavaszi szezon utolsó ülésnapját, amin egy halom törvényjavaslatot kellett megszavaznia a kormánytöbbségnek. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a homofób módosítókkal teleírt pedofiltörvény mellett elfogadták a 2022-es költségvetést, odaadták a Nagyvásártelep 26 hektáros területét a Fudan Egyetem alapítványának és szavaztak az önkormányzati bérlakásokat kiárusító törvényről is. A Jobbik kivételével az ellenzék bojkottálta a szavazásokat. A 444.hu írta meg a szavazás kapcsán, hogy ilyenkor a képviselők általában gépiesen nyomogatják a gombokat, hogy minél gyorsabban haladjon a napirend. Még a költségvetést is teljes csendben szavazták meg, de miután a pedofiltörvény a Jobbik és a független képviselőknek köszönhetően 99 százalékos többséggel ment át, a kormánypárti képviselők megtapsolták saját magukat.

Forrás: infostart.hu

Címlapkép: Facebook/Videó

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Te mocskos rohadék cigány, neked a bitófán a helyed , remélem valaki elintéz te aljas gazember
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Az efftársak megint csalódtak! Még egy ványadt gázáremelést se kaptak!
Néro
Aljas döntéseket és ezért egyáltalán nem szokatlan. Mondjuk a tanyádat majd felajánlod az alapítványomnak a lakásodért adok 15 százalékot majd kijelentem , húúúgy aki Nemzethy Nagy Agyar Magyar arról nem lehet beszélni.
durbincs
@RonaGyuri: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
Duke Nukem
@gina: Én az egyik esélyes fejvadász vagyok, de kell pénz a kivitelezéshez.
100 ezer dollár, plusz költségek.
A felderítő munka unalmas, de költséges.
Kell a pénz.
creativehun
Értem..tehát megint az öregebbek húzzák a rabigát..és fizessenek..mert valaki megnézte a fidesznél a 18-30 korosztályban a fidesz támogatottságát és rádöbbentek,hogy szarok az adatok. Így aztán gondoltak egy hatalmasat..és ex hasra random benyögték,hogy 25 év alatt nem kell szja-t fizetni..plusz a gyerekeseknek vissza a tavalyi szja befizetés. A többi dolgozó meg bekaphatja...ki a szart érdekel,hogy ők ugyanúgy befizettek...vagy épp kit érdekel,hogy aki pl. tavaly elveszítette a munkahelyét hiába van családja ..baszhatja mert nincs miből visszaigényleni adót. Higgadtan átgondolt...okos döntés..a szokásos fidesz módon.
durbincs
@nezelodo: buggyant,hogy maga náci,ott lent a oláh hegy gyomrába 50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.