A 2022-es, "újraindítási" költségvetés parlamenti elfogadása után videót tett közzé Orbán Viktor a Facebookon, a felvételt a kormányfő parlamenti dolgozószobájában rögzítették – írta meg az infostart.hu,

Ebben a miniszterelnök rögtön bejelenti, hogy bár 5,2 százalékos gazdasági növekedéssel tervezték a büdzsét, a valódi cél 5,5.

A költségvetés jó alap, de önmagában nem elegendő. Bátor és szokatlan kormányzati döntéseket kell hoznunk

- közölte Orbán.

Hozzátette:

De ha sikerül, akkor vissza tudjuk adni a gyermeket nevelő családoknak azt a jövedelemadót, amelyet 2021-ben befizettek

Megerősítette, folytatja a kormány a 13. havi nyugdíj visszaadását, visszaépítését, a 25 év alattiak pedig szja-mentesen dolgozhatnak.

Megegyezhetünk a vállalkozókkal, hogy 200 ezer forint legyen a minimálbér, és ismét csökkenthetjük a munkát terhelő adókat

- közölte a kormányfő.

Mindez szerinte "nagy feladat, de nem lehetetlen".

Kedden tartották a Parlamentben a tavaszi szezon utolsó ülésnapját, amin egy halom törvényjavaslatot kellett megszavaznia a kormánytöbbségnek. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a homofób módosítókkal teleírt pedofiltörvény mellett elfogadták a 2022-es költségvetést, odaadták a Nagyvásártelep 26 hektáros területét a Fudan Egyetem alapítványának és szavaztak az önkormányzati bérlakásokat kiárusító törvényről is. A Jobbik kivételével az ellenzék bojkottálta a szavazásokat. A 444.hu írta meg a szavazás kapcsán, hogy ilyenkor a képviselők általában gépiesen nyomogatják a gombokat, hogy minél gyorsabban haladjon a napirend. Még a költségvetést is teljes csendben szavazták meg, de miután a pedofiltörvény a Jobbik és a független képviselőknek köszönhetően 99 százalékos többséggel ment át, a kormánypárti képviselők megtapsolták saját magukat.

Forrás: infostart.hu

Címlapkép: Facebook/Videó

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Te mocskos rohadék cigány, neked a bitófán a helyed , remélem valaki elintéz te aljas gazember
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Te mocskos rohadék cigány, neked a bitófán a helyed , remélem valaki elintéz te aljas gazember
gina
És milyen jogon dönt ez a sötét a nép akarata ellen, ???
Eladott Ország
Aki ilyen kijelentést tesz a zárt osztályon a helye. Minden gazdasági mutatónk kiváló ,nemzeti költségvetésünk rendben van, munkaalapú politikánk közel a teljes foglalkoztatáshoz segített minket, és jól haladunk a digitalizálás terén is.
2020 végén 81%-os volt a GDP-arányos államadósság Magyarországon, ez kb 383200000000000 forintot jelent. Jól olvasta, 38 320 milliárd.
A kormány 2,5 milliárd euró (kb 875 000 000 000 forint, 875 milliárd, igen, jól olvasta) külföldi hitelt vett fel, ezt ugye hozzá kell adni az államadóssághoz.
A hivatalosan regisztrált munkanélküliek száma 50 ezerrel nőtt, ki tudja mennyivel azoké, akiket 3 hónap után nem tartanak nyilván. Nemcsak az alkalmazottak, a fuldokló magánvállalkozások küzdelme is a szemünk előtt zajlik.
Az egészségügytől kezdve az oktatásig, nincs egy olyan állami szektor, amely mindennapjaira nem a fennmaradásért küzdő harc jellemezne.
A nemzeti költségvetésünk rendben van, mondja a potrohos.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/156058308_466782211353171_3297679343901890135_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=1ZLM2uHttgoAX9WgB_b&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=300711eec94875e22ec97b9e4e91a9e1&oe=60CE2E96
tudode
Na ne!
.
Ismét a mosakodóletykóval együtt kiöntötték a társadalom kiszolgáltatott rétegének azt a rétegét is,, amelybe még nem tiportak disznószaros csuKÁJUKKAL!
.
Bölléréknél úgy szokás, hogy a kolbászt törődéssel, a hús, vér moslékzabálókat FOGYÓkurával tartják mint a disznókat:
.
---- OVTV Extra: Disznóvágás
www.youtube.com/watch?v=wh4vD9OhUho&t=34s
-------------------------
.
----- Csárdáskirálynő - Te rongyos élet
www.youtube.com/watch?v=S8zEmCwvYz0
----------------------------
.
Ahelyett, hogy összevissza hadovál, ha belátna a kolostor erkélyéről a magyar családok életébe elmondhatná Antall Józsefhez hasonló beszédét
.
---- Antall József még mindig titkos beszéde
www.youtube.com/watch?v=7sk-_rdmlyI&t=1196s
.----------------------------
.
Ide vezetett a műsorpolitiKÁJA!
rokker33
Elbújt a cigány a várban, de megtalálnak és neked annyi!!
Giovanni Alba
Csak töprengek, mert nem vagyok közgazdász, de ha csökken a munkát terhelő adó, csökken a személyi jövedelemadó, ez a jólkeresőknek jó, de akkor csökken az állam adóbevétele. A közfeladatok ellátására (meg a stadionokra) pénz kell, tehát emelni kell az általános fogyasztási adót, és a jövedékit is, meg még sok egyebet, amit mindenki fizet, csak nem egyenlően, ez az átlag és az alatt keresőknek nem jó. Az egy kulcsos adó bevezetése a minimálbér adómentességének eltörlésével egyidőben, egyértelműen a kiskeresetűekkel való kibabrálás esete volt.
csak úgy....
arra az eseményre kíváncsi leszek,ha a sok nemzethy sültbolondnak leesik a tantusz,hogy ezzel az egyre gyarapodóbb -terebélyesedöbb focialistával mit tesznek?
RonaGyuri
na ennyit arról, hogy mit jelent Orbán számára a bátorság! =))
Havanagi
Hazudsz dagadt kutya és sokszorosan elárultad a magyar népet!
Gauntlet
minek sietnek ennyire vele? :( honnan tudják előre a 2022-es számokat amikor én azt se tudom holnap mi lesz!
nezelodo
Érdekes, hogy alacsonyabbra tervezték a gazdasági növekedést, amit meg is szavaztak, mint amit a korai kampányban a családoknak ígértek a személyi jövedelemadó visszafizetés esetére. Szóval eszük ágában sincs betartani...
durbincs
@creativehun: hallotta ? Klárika állítólag kihasználta a tösti erejét ? és alaposan ellátta a baját a maguk ivós Ferijüknek ? mert
Jákobot már elnáspángolta ,oszt maga gyön , ? 50Iq-s ?
RonaGyuri
A bátor az a cigány lova,

de mi a fene akar lenni a szokatlan?

Mint ismert a tegnapi nap két méretes baromságnak lehettünk tanúi:
egyfelől; Orbán Viktor fontosnak tartotta megosztani a Facebookon, hogy már úton van a stadionjába, ahol a magyar válogatott a portugálokkal csap össze, s közben George Ezra Budapest című dalát promózza, ennek is a magyar Lotfi Begi által mixelt változatát! Arról nincs hír, hogy hazafelé mit dúdolt!!
másrészt; A 2022-es, "újraindítási" költségvetés parlamenti elfogadása után videót tett közzé Orbán Viktor a Facebookon, a felvételt a kormányfő parlamenti dolgozószobájában rögzítették, ahol kifejtette: „A költségvetés jó alap, de önmagában nem elegendő. Bátor és szokatlan kormányzati döntéseket kell hoznunk”, s lőn: „a kormánypárti kétharmad számos mást is megszavazott a nap során, köztük a melegeket a pedofilokkal összemosó homofóbtörvényt, az önkormányzati bérlakások erőltetett privatizációjáról szóló törvényt és a Fudan-beruházásról szóló jogszabályt.”!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az egy dolog, hogy Orbán hazudott,

sokkal fontosabb a dologban, hogy 2007-ben nevezték ki

Mint ismert a derék Balázs NER-társ a Párt (most éppen a Fidesz) kiemelkedő harcosa volt az első színházigazgató, akit a helyi fideszes többség a szakma javaslatával szemben és a tiltakozása ellenére ültetett egy igazgatói székbe, nevezetesen a Szolnoki Szigligeti Színház élére.
Ahogy arról a derék MTI beszámolt: Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár jelenlétében búcsúztatták el Balázs Pétert, a Szolnoki Szigligeti Színházat 2007 óta vezető igazgatót a hétfői évadzáró társulati ülésen.
Az esemény kapcsán népünk bölcs és szép, na meg … vezére is megemlékezett: „Orbán Viktor közös fotóval búcsúztatta Balázst”
scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-0/p235x350/200442617_10159342097541093_6509648094993080815_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=110474&_nc_ohc=pzfnGyMckuUAX_aqByv&_nc_ht=scontent.xx&tp=6&oh=5abdeb45efe5bd6935b98e6e681a9103&oe=60CE7192
Amihez hozzátette: „Népszínház a Tisza partján. Balázs Péter pályafutását a színikritikusok, de legfőképp a közönség már díjazta. Nekem annyi feladatom maradt hát drága barátom, hogy bajtársként köszönetet mondjak az elmúlt évek munkájáért, sok erőt es jó egészséget kívánjak Neked.”!
Csak így lazán, semmi angoloskodás??? Nagyon nagy kár, pedig milyen érdekes lett volna ez a duma orbán-angolul. Ennél alig kisebb kár, hogy a Színházi Kritikusok Céhe, amely negyven éve adja át a kritikusok véleményét összegző szakmai díjait kénytelen volt közölni: „Balázs Péter 2007 és 2021 között igazgatta a Szolnoki Szigligeti Színházat. A Színházi Kritikusok Céhe ez idő alatt nem díjazta sem Balázs Pétert, sem a színház előadásait”!! =))
ómió
Az efftársak megint csalódtak! Még egy ványadt gázáremelést se kaptak!
Néro
Aljas döntéseket és ezért egyáltalán nem szokatlan. Mondjuk a tanyádat majd felajánlod az alapítványomnak a lakásodért adok 15 százalékot majd kijelentem , húúúgy aki Nemzethy Nagy Agyar Magyar arról nem lehet beszélni.
durbincs
@RonaGyuri: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
Duke Nukem
@gina: Én az egyik esélyes fejvadász vagyok, de kell pénz a kivitelezéshez.
100 ezer dollár, plusz költségek.
A felderítő munka unalmas, de költséges.
Kell a pénz.
creativehun
Értem..tehát megint az öregebbek húzzák a rabigát..és fizessenek..mert valaki megnézte a fidesznél a 18-30 korosztályban a fidesz támogatottságát és rádöbbentek,hogy szarok az adatok. Így aztán gondoltak egy hatalmasat..és ex hasra random benyögték,hogy 25 év alatt nem kell szja-t fizetni..plusz a gyerekeseknek vissza a tavalyi szja befizetés. A többi dolgozó meg bekaphatja...ki a szart érdekel,hogy ők ugyanúgy befizettek...vagy épp kit érdekel,hogy aki pl. tavaly elveszítette a munkahelyét hiába van családja ..baszhatja mert nincs miből visszaigényleni adót. Higgadtan átgondolt...okos döntés..a szokásos fidesz módon.
durbincs
@nezelodo: buggyant,hogy maga náci,ott lent a oláh hegy gyomrába 50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok