Kedd reggel 9 óra előtt egy ötven körüli férfi kővel törte be a Lónyay utca és a Bakáts utca sarkán lévő IX. kerületi Fidesz-iroda ablakát, majd a helyszínen leült, és megvárta a rendőröket – írja a Hang.hu

Elkeseredésében betörte a ferencvárosi Fidesz-iroda ablakát, az alábbi választ kapta: "Orbán Viktor, aki szintén bérből és fizetésből él, segíti a hasonszőrűeket"

A ferencvárosi Fidesz-iroda betört ablaka (Fotó: Baranyi Krisztina Facebook-oldala)

A férfi azt mondta, hogy elkeseredésében törte be az ablakot. Németországban dolgozott, de haza kellett térnie, mert édesanyja megbetegedett. Itthon ugyan kapott munkát, de kirúgták az állásából, és mivel külföldön élt, nem jogosult munkanélküli ellátásra.

Baranyi Krisztina, független polgármester hozzátette: Akkor is elfogadhatatlan az ilyesmi, ha az elkövető egy végsőkig elkeseredett ember, aki remélte, hogy „nem hagyják az út szélén”, aki remélte, hogy „Orbán Viktor, aki szintén bérből és fizetésből él, segíti a hasonszőrűeket”. Sok honfitársunk van most hasonló egzisztenciális válsághelyzetben. Nagy szükségük lenne tisztességes munkanélküli ellátásra, méltányos feltételekre a munkaerőpiacra való visszatéréshez.

Forrás: Hang.hu

Címlapkép: Baranyi Krisztina / Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
És ebben véletlen se az "elkeseredett" a hunyó? Vagy "csak" az agyfogyatkozása?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.