A jövő esélyeit és a Fidesz szándékait méltató programbeszédeiben Orbán Viktor nem egyszer elmondta, hogy a NER kormánya segít a bajba jutottakon, „Senkit nem hagyunk az út szélén“ - hirdette fennen a nemzet prófétája. Valóban, csúf látvány lenne, ha bárki is nyomorúságban tengetné napjait a világ szeme előtt, a szociális érzékenységére oly büszke kormány szégyenére.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyurka80
@justhpeter: Nézz utána és ne írj hülyeséget!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A varosikurir,hu még úgy tudja, hogy van "társadalomniztosítás ? Tévedés. Ma már csak Orbán által nyújtott személyi biztosítás van - pénzért.
Nessy
Hogy a koldusok, hajléktalanok ne legyenek szem előtt, ne bántsák nagyuraink mimóza lelkét, el kell őket tüntetni a városból, a város széli erdőkbe, egyéb lepukkant telepekre. Mert esetleg éjszakára van hajléktalan szállás, olyan, amilyen, de nappal csak útba vannak. A civilszervezetek, akik próbálnak segíteni, mind a "Soros emberei" és inkább bünteti, mint támogatja őket a fenemód szociálisan érzékeny keresztény kormányunk.
Néro
@Gyurka80: Nekem minden van. Legtöbb a Fityma undorból.
Gyurka80
@justhpeter: Nézz utána és ne írj hülyeséget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.