Régi ígéretét váltotta valóra, de vajon lesz folytatás?

Kövér László virágot küldött Szabó Tímeának, de valami nagyon nem stimmelt a csokorral

Kövér László házelnök két hete azt ígérte Szabó Tímeának, a Párbeszéd politikusának, hogy ha csöndben végighallgatja a kormánypárti választ, kap tőle egy csokor virágot.

A parlament fideszes ura kénytelen volt betartani ígéretét, mert bizony, az ellenzéki politikus nem szólt közbe, bár, mint írja, nem volt könnyű. Ráadásul a csokor is büdös volt:

Tegnap nagy nehézségek árán, de szó nélkül hagytam azt a sok hazugságot, amit Dömötör Csaba válaszában elmondott, mert kíváncsi voltam, hogy Kövér emlékszik-e az ígéretére.

Ma a képen látható csokor fogadott az irodában. Kicsit szomorú vagyok, hogy nem vehettem át személyesen, de sajnos a házelnök nem volt bent az ülésteremben, amikor reggel a Fudan Egyetem elleni tiltakozásképpen a pulpitusról lelógattam a kínai zászlóval összemontírozott Fidesz-logót.

És hát értem én a jó szándékot, meg hogy ajándék lónak ne nézd... De ennek a virágnak olyan hígító szaga van, hogy ki kellett nyitni az ablakot, hogy ne fájduljon meg a fejünk. Lehet, hogy nem kellett volna kékre festeni az eredetileg sárga virágokat? Van még mit tanulni a narancs oldalon a zöldről.

- írta Szabó Tímea.  

Fotó: Facebook/Szabó Tímea

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Jó, hát Kövér elvtárs nem herdálja az adófizetők pénzét. A legolcsóbb virágot kérte, de azért szólt, hogy szagos legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Én a virágboltostól venném el az engedélyét, aki így átmázolja az élő virágokat! Ez nem tudatos környezetszennyezés?! :((
GeoCravker
@karma1: Az a helyzet, hogy valoban a ketonszint emelkedik meg, és a cukorbeteg lehellete valóban acetonszagú. Már akkor, ha valaki még érzete a klasszikus körömlakkot :-)
De ha nem ismeri, vagy csak acetonos higítót ismer, akkor "befele" akárminek is érezheti :-)
Duke Nukem
Annyira jó lesz szétfejelni Kövér Lászlót.
Undorító arca van, talán, ha szétfejelem, jobban fog kinézni Kövér "faszparaszt" László, mert most nagyon szarul néz ki
ómió
Majd, ha több eszed lesz, idióta faszkalap bolsija, talán megérted, bár erre az esélyed egyre kevesebb ! Sajnos a kurva anyád, akitől a trippeledet is örökölted, ilyen "talentummal áldott meg" téged!@Duke Nukem
kissé felnőttem
Timike?!!!
nem biztos,hogy higító, nekem pl egyetlen nagy bokor fele kék fele rózsaszin, és ami ezt befolyásolja a talaj összetétele egy egy ágon is megvan a kettős szinezék kb 10 éve olyan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.