A tegnapi portugál-magyar után a kommentátor azt mondta: „Nem szégyen ez a vereség.” Szerintem meg az – és nem csak a foci miatt. Az a véleményem, fiúk, hogy a teljesítményetek alapján egyszerűen nem kéne ennyi pénzt kapnotok. Előbb meg kéne tanulni focizni. A millióitokat pedig a nyomorgó egészségügyisek közt kéne szétosztani. Ők legalább bizonyították, hogy nem törnek meg 85 perc után.

Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Minden szavával egyetértek!!!
@Emmersson71: Ha még hosszabbítás is lett volna, a pályán estek volna össze!!!
Emmersson71
"Nem engedhet meg tízmilliárdokért olyan focistákat, akik 85 perc után megtörnek. Akikről csak annyit tud a mentegetőző kommentátor mondani, hogy "küzdeni akarásból és kitartásból azért jelesre vizsgáztak.""

Mi lenne ezekkel a fiatalemberekkel, ha hosszabbítást is kéne játszaniuk?!
Néro
Minek kéne megtanulni ? Amíg semmiért is nagyon nagyon nagyon jól fizet a közkassza.
Nessy
@Emmersson71: Lefeküdnének a fűre pihenni! Hogy is van a szabály kérem szépen? A meccs két 45 perces félidőből áll, és akkor van vége, amikor a bírói síp leállítja. Döntetlen esetén 2x 15 perc hosszabbítás. Eredménytelenség esetén 11-s rúgások! Ha viszont akad egy erélyesebb edző, akkor azt fürgén kiebrudalják.
ágimami
Minden szavával egyetértek!!!
@Emmersson71: Ha még hosszabbítás is lett volna, a pályán estek volna össze!!!
Havanagi
Mind ehhez vissza kellene venni a nagy arcból,a gőgösségből,meg kellene tanulni szerénynek lenni, ja és ha már ilyen szintre van emelve a labdarugás-sosem birtam-nem árt megtanulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.