Diego García-Sayán a bírói függetlenség felől kérdezősködött.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Szájjártató pofátlansága valóban egetverő! =))
Néro
Papagáj Pitékét kár kérdezni. Itt e HUN-ba ha egy portást megkérdez értelmesebb kerekebb és valósabb választ kap mint a Maó könnye és a Petipumpák síbolós beszerzőjétől. Tíz év alatt nem jöttek még rá , hogy szóba se érdemes állni velük ? Mondjuk ahol megjelenik közülük egy felállnak és otthagyják de még ennyire se képesek. Mit akarnak hallani megint újabb újabb és újabb hazudozást ? Ne aggódjanak miattuk az Ország nem sértődik meg. A sértés az , hogy egyáltalán léteznek.
Nessy
Drága külügyérünk! Odafigyelt, amikor a problémákról beszélt az ENSZ előadója??? Varga Zs András volt bíró? NEM! Volt tárgyalótermi gyakorlata? NEM! Támogatta a Bírák önigazgatási szerve? NEM! Akkor mi ellen is tiltakozott, és vette politikai támadásnak a felvetéseket? Legalább a tényeket ne akarja cáfolni, nem itthon van a parlamentbe!
Eladott Ország
A Magyar Helsinki Bizottság beszámolója szerint az történt, hogy miután a kétharmados önkény a bíróként korábban soha nem dolgozó, nulla tárgyalótermi tapasztalattal rendelkező, Polt Péter embereként ismert Varga Zs. Andrást Kúria-elnökké koronázta, az ENSZ bírák és ügyvédek függetlenségével foglalkozó különleges előadója szóvá tette az ezzel kapcsolatos aggályait. Szijjártó főnöke, ura és parancsolója hat nappal ezelőtt nyilvánosan, büszkén mondta bele a mikrofonba, hogy a 100 leggazdagabb magyar 80 százaléka baloldali. Az egyik kérdésem az, hogy ha a magyar kormánynak egyetlen bíró politikai preferenciájával kapcsolatban sincs információja, azzal kapcsolatban honnan van információjuk, hogy a leggazdagabb magyarok közül ki a jobb- és ki a baloldali? Különösen úgy, hogy Szijjártó főnöke nem illetékes a leggazdagabb magyar által elnyert állami támogatások kérdésében. Sem.
Csizmás Kond
Nagyon helyes válasz. Ha már szarakodni akar akkor annak legyen valami alapja ne csak fújja a baloldali szöveget semmi értelem nélkül.
Nessy
@Eladott Ország: Költői kérdés !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.