Az akadémikus, volt alkotmánybíró, a napokban megjelent Államcsínytevők című könyv szerzője a HVG hetilapnak adott interjújában úgy fogalmazott, ma már nagyon sokan egyetértenek vele abban, hogy az államcsíny lopakodó módon bekövetkezett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem is fáradt sokat "lopakodással"! Teljesen nyíltan, törvényekkel megtámogatva!
Pálinkás Pál
nem is kell vele foglalkozni...szimplán kukába dobnia kormányváltás után...aki tiltakozik miatta ,azt is...
Csizmás Kond
" Vörös Imre szerint az új Országgyűlésnek az első ülésnapján két határozatot kell meghoznia: meg kell állapítania, hogy az alaptörvény és az önkényuralmat kirívóan biztosító törvények alkotmányellenesek, ezért semmisek, illetve az egész jogrendszerből ki kell gyomlálni azokat a jogszabályokat, amelyek akadályozzák az alkotmányos rend helyreállítását."
Nakéremszépen, én nem vagyok semmilyen jogász, viszont ez a kifejezés miszerint meg kell állapítani stb. ugyanolyan önkényuralmi kifejezés mint amit ő jelölt annak.
verőce21
Nálunk a demokráciának köszönhető, hogy itthon nem vadásznak a lipsikre...
Béla333
Úgy látom az ellenzéki pártokra illetve politikusokra hiába is várunk, hogy hasonló következtetést vonjanak le, és ezt figyelembe véve lépjenek valami határozottat.
Vissza kell venni a nekik adott bizalmat, mert visszaéltek ezzel, semmit nem csinálnak.
simmering73
Nincs új a nap alatt. Ezeket Bartus már évekkel ezelőtt megállapította.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.