A Magyarországon működő német cégek körében is felháborodást keltett a törvény, amely összemossa a melegeket a pedofilokkal, több német multi vezetése fontolgat lépéseket válaszképpen – számol be róla a Népszava.

Az itthon működő német multik is válaszlépéseket fontolgatnak a homofóbtörvény miatt
Kép:Pixabay

Egy német forrásuk szerint:

Orbán Viktornak tudnia kell, hogy egy ilyen törvény ma mennyire kiveri a biztosítékot Németországban, nem csak a politikusok, de a gazdaság vezetőinek körében is.

A törvény elfogadása ronthatja a potenciális német beruházókban a Magyarország-képet, persze az is tény, hogy az elmúlt évek negatív tendenciái ellenére a jogállamiságot tekintve, a német cégek beruházási kedve nem csökkent.

Közben mint kiderült már az Európai Bizottság vizsgálja a kedden elfogadott magyar homofóbtörvényt, ma pedig újabb tüntetést szerveznek

Több magyar cég is figyelmezteti a kormányt arra, hogy egy ilyen kirekesztő törvény elriaszthatja a befektetőket és felgyorsíthatja a magyar fiatalok kivándorlását.

Forrás:Népszava.hu
Címlapkép:Pixabay

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Vagyis azok is buzik vagy pedofilok, és érintve érzik magukat...
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 17:44
Szerinted, aki rosszallását fejezi ki ennek a törvénynek beterjesztése és elfogadása miatt, az mind vagy buzi, vagy pedofil ???
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Aki nem érintett valamiben az nem elégedetlenkedik abban a dologban...főleg egy vállalatnak a kiskorúakat érintő törvényhez mi köze egy idegen országban ?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 18:14
Aki nem érintett, az fogja be a száját ? Kuss van !
Szolidaritásról, szó sem lehet.
Egyébként pedig ha értelmeznéd az elhangzottakat, akkor megállapíthatnád, hogy a pedofilokat senki sem pártolja, csupán a dolgok egybemosását kifogásolják.

Egyébként ez a cirkusz egy a Fidesz által generált "balhé" ami a Fudan ügyről igyekszik elterelni a figyelmet.
Orbánék egyetlen ésszerű okot sem tudnak felmutatni a kinai egyetem magyar pénzen történő megvalósítása mellett, marad a jól bevált módszer, a "néphülyítés".
Az ígéret az ügyben, 2023-ban történő népszavazásról, baromság. Ugyanis az addigra megkötik Magyarország és Kína közt a szerződést az egyetemről. Népszavazás pedig államközi szerződésekről nem lehetséges ... és pont !!
" Ne arra figyeljenek amit mondok, hanem arra amit teszek" (O.V.)
Duke Nukem
Jakab most baszta el.
Ebből nem tudod kidumálni magad - valójában gyerek életét basztad el, akár öngyilkosságba kergetve őket, te geci náci !!!
Minden erőmmel a nácik ellen voltam eddig is, most már ellened is.
Olyan ellenséget húztál magadra, amiről még elképzelésed sincs - náci.
A világ ura, Isten a fegyverem - ez azért elég kemény.
(eddig csak utaltam rá, de most kimondtam - lesz itt minden, mint a vurstliban!)
Csizmás Kond
@Sziszifusz: a dolgok egybemosásáról nyilatkoznál bővebben ? ki mit mosott össze ? A szolidaritás meg ha szolidaritás akkor miért támadja a nyugat magyarországot ha keletre szolidarizál ?...és most akkor buzizunk vagy kínaizunk mert látom te is hajlamos vagy összemosni mindent.
Duke Nukem
Felfogtad ezt Jakab Péter?
Jézus baloldali felhangokat ütött meg, de sosem volt náci.
Nem jézus az isten. Jézus isten fia. - ez miért fontos? Mert.

Szóval, a jobboldaliak nincsenek benne a Bibliába, mert életellenesek valójában.
Jobb oldaliak nincsenek benne a Bibliában - ez azért erős kritika és felettébb elgondolkodtató a jobboldaliak számára...

De ez az egész nem számít. Orbán a Jobbik keménymagjával akart puccsot végrehajtani a törvényesen megválasztót legitim kormány ellen.
Ez terrorizmus - Orbán Viktor egy terrorista felbujtó.
Szóval...
Húzzatok a halál faszára ti rosszakaratú emberek - nem tolerállak tovább titeket.

Nem bántalak - nem tudnálak annyira bánatani, amennyire Isten bántani fog téged.
Vágod, geci?
Namely
"Az itthon működő német multik is válaszlépéseket fontolgatnak a homofóbtörvény miatt"
:D
Hát persze. Az hagyján, hogy az eredeti cikkben is 1 mondat van erről (kb szó szerint a fenti), de konkrétum semmi (aka a firkász tolla ismét vastagon fogott, tehát a címnek semmi köze a cikkhez), de a hab a tortán, hogy a német cégeket az sem érdekelné, ha a buzikat holnap belelőnék a Dunába, ugyanis nekik nem a ratyik számítanak, hanem a profit . :D

"Tegyük fel, hogy egy középiskolában jár két meleg diák, akik összejönnek, ez kitudódik és valaki leköpi, vagy esetleg más módon bántalmazza őket. Az osztályfőnökük a törvény életbe lépése után még egy órát sem szentelhet az esetnek, hogy elmagyarázza, miért helytelen ilyet tenni, hiszen a jogszabály alapján akár a homoszexualitás propagálásának bűnébe is eshet és szankciókkal kell szembenéznie "
Ne viccelődjünk már. Ez egy baromság. A törvény nem ezt célozza meg, és senki nem tenne ilyet. Miért kell hazudozni?

"Ez utóbbiban megtiltják a homoszexualitás és a nemváltás megjelenítését és népszerűsítését 18 év alattiaknak, és csak nyilvántartott civil szervezetek számára engedélyezi, hogy előadásokat, felvilágosítást tartsanak a témában."
Nagyon helyes. Köszönjük. Ez a családok, az egyének magánügye, amibe nem jó, ha beleavatkozik egy "segítő" szervezet, amelyiknek az az érdeke, hogy minél több gyerekről derítse ki, hogy ő "más", pedig nem az, csak kicsit félénkebb, stb.
Ettől nem lesz több a buzi, de kevesebb sem. Viszont csak meg kell nézni a kanadai statisztikákat, hogy mi lesz, ha engedik tevékenykedni azokat a szervezeteket a gyerekeknél, amelyek minden erre fogékony szülőt igyekeznek meggyőzni arról, hogy a gyerekük "transzgender", stb ha kicsit furcsábban viselkedik.
Hogy ez pedofilia? Nos döntse el mindenki maga:
www.youtube.com/watch?v=w82g-Qxb9ts
Hogy meg kellene-e nekünk is várni azt, hogy egy buzi riszálja magát a gyerekeink előtt az oviban?
Nem hiszem.
ómió
Pedig már Böszmevezér is rég "megmondta": "kérem szépen, el lehet innen menni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.