Orbán Viktor a Facebook oldalán adta közzé, hogy éppen Debrecenben van.

Kölcsey is meleg volt, akkor lecseréled a Himnuszt? – lecsaptak a kommentelők Orbán képére
Kép:Facebook/Orbán Viktor

Frakcióülés indul

- ennyit írt csupán a képhez. Közben Budapesten ismét tiltakoznak a kirekesztő törvény ellen, amely voltaképpen összemossa a homoszexualitást a pedofíliával. 

Közben mint kiderült már az Európai Bizottság vizsgálja a kedden elfogadott magyar homofóbtörvényt, ma pedig újabb tüntetést szerveznek.

Egy kommentelő csupán annyit fűzött a képhez, hogy:

Kölcsey is meleg volt, akkor lecseréled a Himnuszt?

Címlapkép:Facebook/Orbán Viktor

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ne adjatok tippeket, mert még Ákoskával írat egy újat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ne adjatok tippeket, mert még Ákoskával írat egy újat!
Béla333
Nem mélyedtem el ebben a törvényszövegben, de ha Szájer - aki ugye köztudomásul az Alaptörvény-t egy vonaton írta a számítógépén - bebizonyítottan homokos, akkor az általa írt "mű" semmis?
magyar1
Mi bajotok a törvénnyel? Nem kell eltúlozni, csak helyére tette a nemi tévelyeket. Ne akarjon egy orvos karok nélkül sebész lenni kb.
Nincs baj a melegekkel addig amíg normál emberként élnek, csak ha mutogatják magukat és fölé akarnak kerekedni a normális életvitelű embereknek. Nehogy már a nyúl vigye a puskát!
Nyírfa
Na, most megtudta orbán, hogy Kölcsey írta a Himnuszt. Egyszer mindennek eljön az ideje.
A képet elnézve nem érzi a vesztét.
magyar1
@Horizont: Te olvastad? Mert ha igen, idézz ide egy olyat ami a melegek ellen van.
Duke Nukem
Kósa dagadtabb, mint Orbán? Ezt eddig nem is tudtam.
Az a sok - közpénzen hízott - dagdék...
Csizmás Kond
Az hogy Kölcsey meleg volt-e nem bizonyított csak feltevés, arra alapozva hogy a hiányzó szeme miatt visszahúzódóbb volt és nem nősült meg. Az viszont undorítóan visszataszító amit ma a baloldal végez a hóbortos buzimániájával, amivel mindenkit lebuznyákol, besároz és próbál bemocskolni, ilyen gané társaság nagyonrég nem taposta a földet, és remélem lassan felébred a társadalom és eltűnteti még az emlékezetét is ennek a hitvány társaságnak.
Gyurka80
@Nyírfa: Az a marha hozzászóló honnét veszi, hogy Kölcsey meleg volt? Na ez a baj a bu.zikkal! Wikipédia:"rodalomtörténészi vitát váltott ki 2013-ban, hogy Kölcseynek Szemere Pállal kapcsolatos érzelmeit Nyáry Krisztián irodalmi bulvár könyvében közzétett hipotézise mint beteljesületlen szerelmet értékelte"
Emmersson71
@Nessy: Rosszabb esetben Mándokival!
Bár a Dobos Attila féle Magyarok Világhimnuszánál rosszabbat nem hallottam :)

www.youtube.com/watch?v=9T68MIuqFnk
vacsi
Senki nem mos össze semmit! A pedofília bűncselekmény, a homoszexualitás felnőttek között nem az . Az összemosást arra magyarázzák, hogy az iskolában egyiket sem lehet tanítani - ami szerintem nagyon is helyes!
Emmersson71
@Csizmás Kond: A baloldalnak nem azzal van baja, ha valaki homoszexuális - ugye, szerinted "buznyák", na már ez is jellemez titeket! -, hanem az, hogy pont az a jobboldal álszent, amelynek nem egy vezetője meleg!

"Nézz a valóság tükrébe, Don Quijote!"
/a Tükörlovag/
Emmersson71
@vacsi: "A pedofília bűncselekmény"

Nem!
A pedofília nem jogi fogalom! A pedofília betegség, melynek következménye LEHET, hogy kiskorú sérelmére bűncselekményt követ el az a nyomorult állat.
A pedofília önmagában még csak betegség, sok pedofil nem jut el molesztálásig.

hu.wikipedia.org/wiki/Pedof%C3%ADlia
Csizmás Kond
@Emmersson71: A baloldal, az ellenzék kezdte a buzeránskampányt, azzal érvelve hogy a törvény sérti abuzimániásokat és nem szégyelli összehordani füvet-fát, belekeverve bárkit akit akar csakhogy valamiféle beteges győzelmet érezzen...ilyen rohadt fantáziájú emberekre pedig normális ember biztos nem fog szavazni.
A másik beírásodra vacsinak...a pedofilia márpedig bűncselekmény, mert az abban nyilvánul meg hogy gyerekeket ront, aki nem csinálja arra nem lehet ráfogni vagyis az nem pedofil. és az ilyen mánia ugyan beteges de nem betegség hanem eltorzult hajlam. Tehát ha még az értelmével sem vagy tisztában akkor hogy akarod megmagyarázni másoknak mi micsoda ?
Duke Nukem
Ezt a kurva szar nyavajgós himnuszt...

Már kisdobosként is utáltam a magyar nyavajgós himnuszt
Énekelje, tisztelje azt a szart, akinek Szájer József a másik anyja!
"Isten áldja meg...
A kurva anyádat, te paraszt!
Hányingerem van a magyar fake himnusztól. Azt a szart !!!
Undrodom a magyar himnusztól - sirst-rísz, te geci? Mert megérdemled - hülye magyar !!!
Duke Nukem
A bánatos faszomat sem érdekli a magyar nyavajgós hjmnusz !)bmilyen himnusz az, ami alatt sírni van kedbve a magyar prasztnak?
Peller Anikó
@Kond: a linkbe legalább beleolvastál? Áhh az magas neked.
Namely
"Kölcsey is meleg volt, akkor lecseréled a Himnuszt?"
Úgy tűnik, már mindenkiről kiderítették azok a "kutatók", akik semmiben nem tudnak épkézláb eredményt felmutatni, de legalább a bulvár címoldalára felkerülnek az eredményeikkel, hogy ez vagy az a történelmi személyiség buzi volt, vagy cigány, vagy nigger, vagy zsidó, stb. Gondom ez is annyira alátámasztott, mint a Shakespeare buzi volt, nem is ő írta a műveit vagy a Bach feka volt viccek.
Amúgy ha népszavazás lenne, én arra húznám az ikszet, hogy cseréljük le: nincs még egy annyira lehangoló, depresszív himnusz, mint a magyar.
adrenalink
@Namely: "Sosem házasodott meg, élete végéig agglegény maradt. Emiatt, és férfiaknak írt, rendkívül intim hangvételű levelei miatt többen állítják, hogy valószínűleg homoszexuális volt." /Wikipédia /
verőce21
Valószínűleg! De nem biztos... !
Az ellenzék (és mentoraik) akkora gyomrost kaptak most ezzel a "pedofiltörvénnyel", amelyet benéztek, hogy a pedofilok pártjára álltak, hogy 3 napig másról sem szólnak, csak a sebeiket nyalogatják...

Jakab engesztelésül már bizonyította, hogy ellenzékiek közül bárkit szívesen lesz@p, de egyes nomentumosok azt kérték, meg kell dugni őket.
Ez még belefér Jakobinus...?
Gyurka80
@Duke Nukem: Hallgasd és költözz abba az országba amelyik himnusza teszik neked!
gina
@verőce21: Te egy akkora barom buzi vagy miért hirdeted te nyomorult !!!
Nessy
@verőce21: Nem az ellenzék, hanem a gyerekek! Csak bölcs elmétek ezt fel sem fogja! Igaz, nem is akarja! Miközben a gyerekek védelméről szónokoltok, pont ők nem várhatnak a jövőben még annyi felvilágosítást, segítséget, mint eddig. Pedig eddig sem sokat kaptak.
Gazella
Na ti narancs nyavajgók... amikor a ti gyerekeitek... is homo, leszbi, biszex lesz...
verőce21
Be kell dobni még néhány kemény jobboldali, "keresztény kurzusos" témát nekik, amitől a belpesti lipsik sikítófrászt kapnak..., (amit Jakabnak muszáj a tagság miatt támogatnia), és ez a szövetség felbomlik.
Gyurka80
@adrenalink: Ugyanonnan " Nyáry Krisztián elméletét Kölcsey állítólagos homoszexualitásáról több irodalomtörténész, köztük Vaderna Gábor nem fogadja el, az elmélet erősen vitatott"
gina
Inkább a telezabált tehenek találkozója, de jól élnek a fidesz mocskok, mind mint egy mangalica,,,de jön majd a disznóvágás haha
gina
Nem a Himnuszt kell lecserélni hanem ezt a mocskos zsiros disznót, már menni sem tud, undoritó féreg
Duke Nukem
@Shikari:Csak azért nem nyírlak ki, mert nem érsz annyit.
Iiiisteeen állld meg a mmmagggyyyart, jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó kedvel és - a faszomat sem érdekli tovább a nyavajgás.
Szeretnéd megnyetrni a lottó ötöst?

Akkor tölts ki egy lottószelvényt, hülyegyerek!
Duke Nukem
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisten áld meg a magyart, jó kedvel...
mindig idáig jutottam.. és mindig innentől kezdve gondoltam úgy - hogy a magyar himnusz egy szarkuapac, egy banyatank induló.
Duke Nukem
Kiestem a kosárból?7
Szerinted mennyire érdekel ez engem?
Duke Nukem
Jujjj, nem lájkolnak a többiek- egy világ omlott össze bennem
Duke Nukem
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiste áld meg - a faszomat
A magyar himnusz egy bullshit.
Ha sokan éneklik egyszerre, akkor is - ha sokan éneklik egyszerre, nem is érteni a lényeget
Egy forintot sem ért ez a szenvedés.
Halytáltatk?
wemléjkszem ár kisdobozént is kemény cávó volt, felgyújtzttam at gész ahtárt
ÍÍÍÍÍmajdenm nyertúnk - de mégsem.
karma1
@magyar1: MAr maga az, hogy a homoszexualitasrol nem lehet emlitest sem tenni 18 eves kor alatt! Ennel nagyobb felrevezetes, kamuzas nincs is! Olyan dolog NEM beszelni a homoszexualitasrol, amikor a nemi felvilagositas tortenik, mintha mondjuk amikor az orvosi egyetemen a daganatokat tanitjak, akkor egyszeruen meg sem emlitik pl. a miomakat, cisztakat, mert azok nem feltetlenul rakosak. Aki egy mar kozismert tudast mestersegesen MOST, az internet vilagaban akar visszaszuszakolni a szonyeg ala, az teljesen elmehaborodott es egyaltalan nincs tisztaban a mai technikai vilag informacioaramlasaval sem. orban a maga buta, teknovajo korabeli altalanos muveltsegevel fel sem tudja fogni, hogy ma egy 6 eves gyerek 2 perc alatt megtalalja a neten, amit keres. Lehet, hogy nem fogja onnan megtudni az igazsagot - sot, szinte biztos , hogy nem - de a homoszexualitasrol BIZTOS hogy fog talalni VALAMIT! Es ennel veszelyesebb dolog nem is tortenhet: a fiatalok rossz, vagy/es keves valaszt kapnak a kerdeseikre, es a ketsegeiket max. a szuleikkel tudjak megbeszelni, ha azok eppen jo fejek. De ha a gyerek nem tud kihez fordulni, kerdezni, akkor marad nekik az onmarcangolas, a millio kerdes, holott ha nem Magyarorszagra szuletnek, akkor elhetnenek tokeletesen boldog, teljes eletet is. (A kulfold alatt persze nyugatot es felvilagosult orszagokat ertek, nem Oroszorszagot es nem Kinat, vagy Eszak-Koreat...) Nagyon sok gyerek igy siman belekerulhet egy pedofil latokorebe, vagy eppen az ongyilkossagba menekul.
Szep uj, csaladbarat vilag...
creativehun
Az egész törvény módosítás egy mocskos fideszes szarkeverés...,amiből az ellenzék valójában nem tudott jól kijönni. Ennyi volt az egésznek az értelme se több se kevesebb.Eredetileg még a fidesz is a pedofilok elleni törvényként kezelte ezt az egész témát..aztán gondolom valami okostojás ploitikai marketinges rájött,hogy ha beleteszik a másság elleni kirekesztő faszságukat is az eredetileg pedofil ellenes törvénybe azzal mindenképp nyernek. Ha az ellenzék megszavazza akkor elveszti azokat a szavazókat akik másnak vallják magukat..ha nem szavazza meg..akkor bőszen lehet mutogatni,hogy az ellenzék mentegeti a pedofilokat...holott mindenki pontosan tudja,hogy kurvára nem erről van szó. Azt az aprócska tényt pedig már kár is megemlíteni,hogy Kaleta...+ ott volt ugye a Körmendi KDNP-s alpolgármester Szabó Ferenc ügye is..emlékezzünk csak...nos ilyen esetről ellenzéki oldalon nem tudni..pedig akkor ha lett volna hetekig ezt harsogná minden létező média...akkor is ha lemondana az illető...nem miondhatná mint Szájer,hogy bocsi már lemondtam..nem vagyok közszereplő. Szóval...ez szokás szerint egy végletekig aljas trükk volt...de mit is vártunk a fidesztől?? Soha nem voltak képesek tisztességesen játszani! Mellesleg...a jövő évi adóvisszatérítésük legalább ekkora aljasság...mert aki a képükbe mondaná,hogy ez egy gazemberség..hisz valójában pont azokat támogatja akiknek a jövedelmi viszonyai rendben voltak..és azt magasról leszarja aki elveszítette a munkáját,munkahelyét..nos ..aki ezt a képükbe mondaná...az politikai öngyilkosságot követne el. Így aztán mindenki kussol..pedig ott legbelül mindenki tudja,hogy ez semmi más csak tiszta választási osztogatás..és ennek nem így kellene történnie.
Aki Én
@verőce21: nem értem mit okoskodsz, mikor annyira ostoba vagy, hogy nem érted a felháborodást.
Ennyi butaság még tőled is sok(k).
verőce21
@Aki Én: Nem csoda, hogy nem érted, mert annyira buta vagy.
lusta
Gyakorlatilag minden betiltandó. Elton John, a karácsonykor elmaradhatatlan George Michael, A bárányok hallgatnak, Judas Priest és le ne maradjon a listáról a tákolmány se.
Peller Anikó
@lusta: Én megelégelnék az ákom-bákolmány megelégetésével is és nem kívánom a meglegelégető bégető nyáj meghallgatását. Se.
Aki Én
@verőce21: Ilyeneket kellene megértened, de nem megy sajnos

www.youtube.com/watch?v=4K1iidJMgBo
ómió
És ki "rekesztett ki" benneteket, buzikák?
Emmersson71
@Csizmás Kond: Butaságokat írsz.
A pedofília betegség. Ha nem molesztál gyereket a pedofil, attól még pedofil. Ám nem bűnös jogi szempontból!

A melegek témát a Fidesz hozza be folyamatosan a közbeszédbe. Vagy a szivárványcsaládok mellett kiálló sportriportert rúgják ki, vagy a tagjukról derül ki, hogy homokos vagy egy aljas törvényt hoznak!
Csizmás Kond
@Emmersson71: ja, a kleptománia is betegség de csak ha rajtakapna hogy lopkodsz, különben honnan a picsából tudnák hogy neked mi a mániád...és azután már bűn vagy törvénysértés és nem a korházba visznek vele hanem a sittre vagy megfizettetnek...hát ennyit a mániákról.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Mondjuk onnan, hogy terápiára jársz, mert zavar picit, hogy mindig viszket a kezed - mint egy fideszesnek -, ha más holmija látótávolságba kerül, ezért kezelteted magad.
Csizmás Kond
@Emmersson71: ember...a terápián ha elmondod hogy gyerekeket zaklatsz azok rendőrt hívnak mert az a kötelességük. Minden mániát a liberalizmus próbál betegségnek beállítani mert azáltal azt hangoztatja hogy harcol az emberi jogokért, holott épp az ellenekzőjét teszi azzal hogy azt védi aki a másik embernek vét...félrevezettek és itt magyarázkodsz mint egy térítő...
csak úgy....
@Csizmás Kond: cicka,nálad a mániákus butaságot diagnosztizálná a dokibácsi 15 perc beszélgetés után! mindíg a leg titkosabb pedofilok harcolnak a leg ádázabban a pedofilia ellen, -ez ugyan így van buziéknál is,- lásd szájer
Emmersson71
@Csizmás Kond: Most megjátszod magad vagy tényleg ilyen hülye vagy?! Azért mész terápiára, mert ilyen bűnös gondolataid vannak, állandóan kisgyerekeket nézegetsz, de (még) nem molesztálod őket. Beteg vagy, de jogilag nem bűnös.
Macskaszem
Mi ez, ZSÍRpubi találkozó, vagy sörhas randi, esetleg röfibuli?
Macskaszem
Mi ez, ZSÍRpubi találkozó, vagy sörhas randi, esetleg röfibuli?
verőce21
@Aki Én: Feri, te egy tipikus Dickens-i figura vagy!
"Tolvaj"-t és "Fogják meg"-et kiabál, amikor Ő lopott...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.