Tapolcán járt ma Gyurcsány, ám a helyi fideszesek kifütyülték.

Üvöltöttek, fütyültek a helyi fideszesek Gyurcsány ellen Tapolcán – megszólalt a politikus
Kép:Facebook/Gyurcsány Ferenc

A DK politikusa Facebook-oldalán számolt be a mai eseményekről:

Üvöltenek, fütyülnek, hangszóróból zenét játszanak, hogy ne tudjak azokkal beszélgetni, akik miattam, a DK miatt gyűltek ma össze Tapolca egyik terén. A helyi fideszesek voltak, mesélik többen.

Majd azt is hozzátette, hogy:

Ők kormányoznak és ellenem tüntetnek. Mondjuk Orbán nem megy ki az utcára közéjük, csak kiküldi őket lármázni hozzánk. Fújják a sípot, tartják a táblákat. Kedvencem az, amelyik azt hirdeti, hogy mi osztunk krumplit kampányokban. Nagy lehet a zavar a fejekben.

Megköszönte azoknak, akik miatta jöttek el, hogy ilyen kulturáltan tűrték a provokációt, a sértéseket és higgadtak maradtak.

Szemmel láthatóan a Fidesz egyre idegesebb, ez nyugtasson benneteket.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Bezzeg, ha őrjöngenek a libsi komcsik, az "bátor kiállás".
Mocskos liberálfasiszta taknyok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Nessy: Soha nem egyénekre használom a kifejezéseket, ha általánosságban írok, hanem egy általam megnevezett csoportra, pl libsik. Aki magára veszi az viselje, joga van hozzá. Ugyan így ezeket a másik oldal is megkapja innen. Őket miért nem figyelmezteted?
Shikari
@Horizont: Bántja a szemed, hogy népszerű vagyok? Írj te is bátran valós és problémás dolgokról és kapsz majd lájkokat. Így viszont csak az elvtársi minoritás marad neked! :-)
Pálinkás Pál
ez a sípoló ..valami...mindent elmond a fidesz hívek mentális állapotáról...
Shikari
Mellesleg említsük meg, hogy először a libsik fütyültek, kerepeltek, üvöltöttek Fideszes gyűlésen, mert zavarta őket a Fidesz népszerűsége.
Akkor ez mint ötletes, bátor kiállás lett megkommunikálva a Soros fizette belterjes belpesti firkászok által. Ha velük történik, az már nem tetszik az aberráció és a pedofília támogatóinak.
percsi
@csak úgy...: Krumpliosztók!
Lehet, hogy ezzel elveszítenek pár szavazót :)
Mikor kapták a krumplit, azt mondták nekik, hogy a jóságos Fidesz ajándékozz meg benneteket, és most kiderült, hogy Gyurcsányék :)))
Szégyen, ahol pár kiló krumpliért sorban állnak és hálálkodnak, mindent elárul az országról. Szegény népség a magyar, oly annyira, hogy 4 évente pár kiló krumpli elég ahhoz, hogy rájuk szavazzanak.
A fütyülős néni gondolkodhatna, mire jutott 5 évvel ezelőtt és most a nyugdíjból.
De az is meglehet, hogy 10 éve rendszeresen asszisztál, és ezért pénzt is kap.
Nagyon sok nyugdíjasnak nem a kedvence a Fidesz.
Horizont
@Shikari: Népszerű vagy? Na ne röhögtess kora reggel!! Olyan oltári baromságokat vagy képes összehordani, hogy ez még egy hívőtől is szégyen. Ezt ingyen képtelenség tehát ezért pénzt kapsz. Megéri???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.