Orbán Gáspár  jogász a Puskás Akadémia FC volt középpályás labdarúgója, a Felház nevű karizmatikus keresztény mozgalom volt vezetője, jelenleg szerződéses katona, Orbán Viktor miniszterelnök fia.

Orbán fia a magyarországi és európai melegházasság kérdéséről írta a szakdolgozatát – fotó

Ennél azonban sokkal érdekesebb a szakdolgozata, amelynek címe nem más mint az, hogy:

A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában : az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai

A szakdolgozatot online nem lehet elérni, csupán annyit tudunk róla, hogy Nagypál Szabolcs közreműködésével készült. A jogász, teológus és bölcsész, az MCC Jogi Iskola vezetője.

Az Iskolán belül a Jog és Társadalom Műhely vezetőjeként három fő projektje a Kereszténység és Emberi jogok, a Vallás és Társadalom, valamint a Film és Társadalom. 

- olvasható a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány adatlapján.

A Stern riportere még februárban megkérdezhette a miniszterelnököt arról, hogy mi lenne, ha valamelyik gyereke azzal a vallomással fordulna hozzá, hogy meleg. Orbán válaszából kiérezhető valamifajta megkönnyebbülés:

Nagy próbatétel lenne, de ettől eddig a Jóisten megkímélt. A feleségem és én a gyermekeinket természetesen mindig szeretnénk, a hajlamaiktól teljesen függetlenül.

Forrás:Internet
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Gáspár elég messze esett a fájától. Folyton apja árnyékában kellett élnie, apján keresztül ítélték meg és ezt valahol megtörhette a srácot. Ezért menekült apja elől Afrikába, majd a vallásba, majd a katonaságba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Gáspár elég messze esett a fájától. Folyton apja árnyékában kellett élnie, apján keresztül ítélték meg és ezt valahol megtörhette a srácot. Ezért menekült apja elől Afrikába, majd a vallásba, majd a katonaságba.
Duke Nukem
Orbán fia buzi?

Megszédített egy csomó embert Jézus nevében, aztán elment embereket ölni tanulni.
Úgy beteg az egész Orbán família, ahogy van!
csipetke
Azt eddig is tudtuk,hogy a Gazsi gyerek érintett. De így legalább tapasztalatból ír. Más vallású a Gazsi, buzulmán...
gina
Proli és te jársz egytemre, ez nem hajlam te barom ,hanem egy vele született szexuális adottság, ezért kár volt iskolába járni te agyhalott, apádra ütöttél az sem jobb...
Aki Én
Na, ez is egy olyan nyílt titok, amiről nem beszélünk.
Talán majd most jönnek az érdekes hírek fideszes érintettekről.
Egy normális kormány nem ezzel foglalkozik, sőt, tesz a gyűlöletkeltés ellen.
Na, de ezek a hazaárulók...
namihami
Ez legalább tényleg arról írt, amihez ért. Apucit messze kerüli ez a felismerés.
Toller Béla
Persze, disztingváljunk ! Ha az én fiam lenne bajban ...de nincs !
simmering73
Még egy polihisztor és buzi is. Kíváncsi vagyok mikor lép politikusi pályára.
Csizmás Kond
Ez mindig is így szokott lenni, ki miről ír szakdolgozatot az maga is az...persze aki nem ír az nem az, erre is volt példa, de térjünk vissza a zírókra...szóval aki a melegházasizéről ír a meleg, aki a kertészeti dologról ír a karfiol, aki az ürkutatásról az ufó, aki az oceánok szennyezettségéről a hal...és aki ilyen marhaságokat képes elhinni az baloldali ellenzék...mert ugye kinek mire futja csak arra képes.
nezelodo
@134.bátor: Nem hiszem, hogy (nagyon) verte, csak a hóna alányúlt a TEK, nehogy elfáradjon a lába, a hosszú úton hazafelé...
volvós
Gázsi, te JÓG-ÁSZ !! Csak nem önéletrajzi regényt szerkesztettél ???
Duke Nukem
Van egy sorsjegyem, amit sosem kaparok le. Minden nap látom, minden nap benne van a lehetőség.
Csizmás Kond
@Emmersson71: Te miről írtál szakdolgozatot ?
Emmersson71
@Csizmás Kond: "...szóval aki a melegházasizéről ír a meleg, aki a kertészeti dologról ír a karfiol, aki az ürkutatásról az ufó, aki az oceánok szennyezettségéről a hal..."

És aki tüntet a pedofilokat és homoszexuálisokat összemosó sunyi törvény ellen, az buzi és pedofil - szerinted!
Ostoba vagy, koma...rettenetesen buta pöts.
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...vagy esetleg homofób...és a leírt véleményed híven tükrözi hogy te mi vagy...nem is kell az kifejteni.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Az nyilvánvaló, hogy te homofób vagy, ezt felesleges megemlíteni.
Csizmás Kond
@Emmersson71: Dehogy vagyok, én buzifóbiás vagyok...mert szerintem fogalmad sincs hogy mit jelent a fóbia...csak fújod mások után.
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim ne ragozd! te csak egy szimpla szellemi szegénylegény.
human
@134.bátor: Hogy verte-e? Ezt senki nem tudja, de erős a gyanúm, hogy hatalmaskodott felette. Egyetlen fiúként a családban ez kifejezetten nagyobb terhet jelentett neki, mert Orbánnak biztos nagy tervei voltak a fiával.Viktor erőltette a focit is a fiánál szerintem. Gáspár egy interjúban mondta el, hogy elege lett belőle, hogy nem saját teljesítményét értékelték a kritikusok, hanem mindig benne volt az apja valahogy a történetben. Szerencsétlen srác satuba került, mert egy felől apja részéről, más felől a kritikus nyelvek részéről nehezedett nyomás rá. Valahol sajnálom őt. Pénzen nem lehet mindig nyugalmat és lelki békét venni.
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,én buzifóbiás vagyok...mert szerintem fogalmad sincs hogy mit jelent a fóbia"
Ezt azért gondold újra!

A fóbia indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől, amely(ek) igazolhatatlan voltát a személy is felismeri, de szabadulni nem tud tőle.
nezelodo
Érdekes, hogy néhány hónapja a vejének célozgatva üzent a házastársi hűség ügyében egy péntek reggeli tömjénfüstös nyilatkozatban, most meg a Gazsi szakdolgozatának témája, (miért pont azt a témát választotta), csípődött be neki annyira, hogy törvény lett belőle.
Nemrég azt tudatta velünk egy ilyen celeb, péntek reggeli igehirdetésben, hogy a gyerek közjószág! Ma meg azt hallom a gyerek nevelésének egyedüli felelőse a szülő! teljesen összezavart, a gyerekeim és az unokáim "tulajdonlása" ügyében!
Nem kellene a vezérünknek szakemberhez fordulnia, hogy segítsen elrendezni néhány dolgot a buksijában??
istván irén
testhez álló témát választott. azért olyan nagy a fideszben a buzi rajcsúr mert komoly érintettségük van terelnek
Málna
@nezelodo: Nem neki kell szakemberhet fordulnia, hanem neked van szükséged egy kis segítségre. Én segítek. Szóval attól, hogy a gyerek szexuális felvilágosítása a szülő joga, attól még a gyerek bizony közjószág is. Miből gondoltad, hogy a két dolog kizárja egymást?
nezelodo
@Málna: 'Érdekes" a beidegződésed, bár rávilágít a lényegedre. Régen közjószág volt a falu bikája, és nem kell mindjárt egy száműzött politikusra gondolni, közjószág volt a falu kandisznója, fedeztető ménje stb. Mai értelemben alighanem őszinteségi rohamot kapott ez a nyelvújító, mert közjószág lehet az, akit a köz pénzén tartanak, gazdagítanak. Aztán közjószág lehet az a gyerek, akinek nem tudja a bő választékból az anyja, hogy ki a gyerek apja.
Van olyan is aki úgy tudta, hogy Rákosi az apja, és most is azt hiszi hogy az aktuális kiskopasz a gyerekeik apja, ezért közjószágok. Az én gyerekeim nem közjószágok, mert egyik passzus sem vonatkozik rájuk, te pedig úgy nevezed a tieidet, ahogy akarod.
Málna
@nezelodo: Nem érdekel a régi és hivatalos magyarázat, akinek van egy csepp esze, az pontosan érti, hogy miről beszélt Orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.