Meleg, kettős életet élő politikusokról beszélt Kardos József, aki szerint Orbán Viktornak magánemberként nincs problémája a homoszexuálisokkal.

Fidesz-alapító: kettős életet élő magas beosztású fideszes politikusok asszisztáltak a homofóbtörvény elfogadásához

Fotó: Budapest, 2008. március 30. Szájer József EP-képviselő felvágja az ünnepi tortát a Bibó Szakkollégiumban a Fidesz 20. születésnapi ünnepségén. Jobbra Orbán Viktor pártelnök kislányaival. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A 24.hu a Partizán és a Blikk alapján azt írja: a homofóbtörvény miatt felháborodott Kardos József szerint a Fidesz megalapítói között egyfajta véd- és dacszövetség alakult ki, a meleg párttagoknak a Fideszen belül nem volt takargatnivalójuk. Sokáig szívesen dolgozott Szájer József mellett, a Fidesz első kormányra kerülése után hagyta ott, de a mai napig nagyra tartja.

Külön kiemelte, hogy a volt európai parlamenti képviselő nem csapta be a családját.

A családja tudott erről. Ez nem arról szólt, hogy ő bárki háta mögött kettős életet élne. Ő a nagy nyilvánosság előtt élt kettős életet. Én nagyon becsülöm a feleségét és a lányát is, mert az utolsó pillanatig kitartottak mellette

- mondta Kardos.

Kardos József szerint még vannak kettős életet élő, magas pozíciót betöltő fideszesek, akik most asszisztálnak a szexuális másságot a pedofíliával összemosó törvényhez. Éppen azért vállalta, hogy erről nyilvánosan beszél, mert felháborítja a képmutatás.

Szájer esete nem egyedi, sokan vannak a Fideszben, akik viszik a maguk keresztjét. 2-3 államtitkárról is tudom, hogy meleg és kettős életet él.

- nyilatkozta a Fidesz-alapító.

Forrás: 24.hu/Partizán/blikk.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Kardos tudja, de nem mondja...inkább támogatja a kettős dumát, kettős életet, szimpla lelkiismeretlenséget !
tudode
Óh nem nagy ügy!
.
Egyre viccesebb az egész galeri:
.
Jancsika óvó nénije kérdezgeti a gyerekeket:
- Mi az apukátok foglalkozása?
- Asztalos, vízvezeték szerelő, tűzoltó, orvos - az összes szokásos válasz elhangzik.
Jancsika kivételesen csöndben ücsörög, de őt is megkérdezi az óvó néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzik előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket.
Az óvónő elkapja Jancsikát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Á, nem, igazából szakállamtitkár a Orbán-kormányban, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt mindenki előtt...
------------------------
.
Huncut az ember addig amig "meleg" Balás püspök kinyilatkozása szerint, a párttitkár tanúsáttétele alkalmával 2005-ben
.
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE

Teljes tanuságtétel:
.
.www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=488s
-------------------------------
.
És a kmapány orgia belőve attól, aki keresztény, magyar, és fradista!
.
simmering73
És ezekre gerjed shikari, meg a fajtársai is.
Yoda69
A fideSS vezerkar tele van hokosokkal es pedofilokkal. Lehet hogy maga O1G is egyike valamelyik csoportnak. Nem lepodnek meg az utobbin, mivel eloszeretettel bujik gyerekek moge.
dr. prédikátor
@simmering73: hát persze ,hiszen a nyikari is BUZI!!!
Eladott Ország
A fidesznek nincs erkölcsi alapja arra, hogy megmondja, hogyan éljenek a magyar családok! A fidesz szerint a társadalom alapja a család, a kereszténység és a konzervatív értékek, mégis a pártjuk egyik családos alapító tagja részt vett egy illegális, drogos szexpartin. Ennek fényében felmerül a kérdés, hogy a Szájer-botrány után milyen alapon akarja továbbra is kizárólagossá tenni a magyar társadalom számára a saját kirekesztő családfogalmát? Ezek után mennyire hiteles a mindenkitől megkövetelt keresztény-konzervatív családmodell?
➡ Az is súlyos morális kérdéseket vet fel, hogy ha a fidesz vezérkarában tudtak az esetről, vajon miért akarták azt eltitkolni? Hiszen vasárnap még Szájer lelki kimerültségre hivatkozott, de hamar kiderült mi a valódi oka lemondásának. Nagy valószínűséggel arra számítottak, hogy el lehet tussolni az ügyet. Ismét felmerül a kérdés, hogy hány, meg hány korábbi ügyben cselekedhettek így? Ideje lenne, hogy Orbán Viktor megtörje a csendet és tisztázza, hogy tudott-e Szájer lemondásának valódi okáról?
Már az is szégyenteljes, hogy a fidesz megköveteli a közössége tagjaitól, hogy félve, titkolózva éljék az életüket a szexuális orientációjuk miatt, de az teljesen elfogadhatatlan, hogy ma Magyarországon mindenki másra is rá akarják kényszeríteni ezt az életvitelt.
➡ Ebből a morális válságból, amelybe a fidesz saját politikája miatt került nehéz lesz kijönnie. Ha mégis megpróbálná először is fel kellene hagyni az álszentséggel, ki kellene vonulnia az emberek magánéletéből és hálószobájából, tudomásul véve, hogy mindenki saját döntései alapján alakítja magánéletét. Vonják le a tanulságokat, változtassanak politikájukon, de mindenekelőtt vonják vissza az Alaptörvény kilencedik módosítását.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/129620565_1629102097254219_5392727097341127005_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=EEHd5J_YNB4AX8dlrw-&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=eafbc9c64fddc8ec519e527000121aae&oe=60CF8018
Duke Nukem
"Nem szégyellik magukat??? Nem, mert ahhoz lelkiismeret is kellene. De ezek csak az emberiség hulladékai, hazaáruló patkányok. Természetesen jogszerűen, ami számukra a legfontosabb. Hiszen a bíróságok nem hozhatnak jogszerűtlen döntéseket, mert a törvények szerint kötelesek dönteni. A törvény az törvény "". Ennél undorítóbb ország az EU-ban nincs!!!" /Takács Tamás/
Néro
@simmering73: Fityma nem tud gerjedni csak járni tud le fel Nagy Orr Banja egy szemű fején.
Dr. Proktor
A "mi kommunistánk", a mi "homokosunk"...
Kivételek mindig vannak!
vitriol
Ezeket majd érdemes lesz név szerint nyilvántartani, akik szavazatukkal lehetővé teszik a fidesz ámokfutását!
almalibre
Nincs "homofób törvény”, nincs “másság üldözés”, csak előre látás van
(ami nem nehéz, csak meg kell nézni, mi folyik nyugaton), és gyermegvédelem, társadalom védelem, ami van…
Eladott Ország
@almalibre: ma, 11:07 ◘ A magyarokat a fidesz bűnözőktől/szektától, politikai bárca nélküli kurváktól kell megvédeni!
A Brit Guardian: Orbán egy rothadó rezsim szörnyű vezetője
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/02/84358945_721883521551717_4698173268060798976_n.jpg
Málna
@Yoda69: 08:02 Tudsz mondani pár pedofilt a Fidesz vezérkarából?
Duke Nukem
@almalibre: Mert Oroszországban és Kínában minden jobb, mint nyugaton. Vagy mégsem?
ómió
Újabb "sértődött" a Fidesz tájáról?
simmering73
"Előre a fasizmus útján
A rosszalvó, nemzeti fővadász ezúttal elaludhatott és elfelejtett benyújtani egy másik módosító indítványt a fenti törvény megszavazása előtt, így még mindig érvényes a Btk. 332. § a Közösség elleni uszításról, annak is a c. pontja, mely szerint, „…aki nagy nyilvánosság előtt (…) a lakosság egyes csoportjai, (…) ellen - különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel - erőszakra vagy gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
nepszava.us/marko-beata-elore-a-fasizmus-utjan/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.