Az ellenzék bojkottja mellett a parlament 132 igen, 26 nem szavazattal tartózkodás nélkül fogadta el Magyarország 2022-es költségvetését a tavaszi ülésszak utolsó napján.

Bemondta a közmédia: a kormány  nem az osztogatásra épít

"A járvány után az egészségügy területe a legfontosabb, jelentősen megnövelték a költségvetési forrásokat” – mindezt Kiszelly Zoltán, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója mondta a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában.

"Ha megnézzük, akkor a 2010 előtti idő visszatérését hozta volna az ellenzék szemlélete. Most azt látjuk, hogy fokozatosan csökkennek a terhek, az emberek szívesebben fizetik be az adót, ezáltal sokkal nagyobb adóbevétele van az országnak, és ezért nagyobb a költségvetés mozgástere. A mostani politika a 2010 előttivel szemben a növekedésre, munkára, a tanulásra épít, és nem az osztogatásra”

– mondta az igazgató a döntésről.

Forrás: hirado.hu

Fotó: M1

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@Horizont: Azt valahogy elfelejtette megemlíteni, hogy a minimálbér adómentes volt 2010 előtt, így nem kunszt a több adózó és a több adóbevétel. Arról is mélyen hallgatott, hogy a szja befizetése többszöröse a multik adóbefizetésének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Csak a címre.-Persze hogy nem az osztogatásra,hanem a fosztogatásra...Ezt már tökélyre fejlesztették,és már nem is igyekeznek titkolni, minden az enyves kezükhöz ragad...Emellett a járvány/válság alatt pont leszarták az embereket, ez talán az egyetlen ország Európában,amelyik a polgárainak a legkevesebb segítséget nyújtotta, A saját pereputtyukról,haverokról oligarchákról,strómanokról nem felejtkeztek el,ők százmilliárdokat kaszáltak.Melyik az az idióta kormány,amelyik a válságkezelési alapból "átcsoportosít" pl sportra százmilliárdokat?Természetesen a fidesz,Vagy a dollármilliárdos nemzeti gázszerelőnek miért is járt vissza nem térítendő többtízmilliárdos támogatás?Vagy a nemzeti töklámpás vejkónak?Így működik a fidesz. Reméljük,egyre több embernek nyílik ki a szeme,és meglátják végre,hogy ki nyomorítja,-rabolja szét az országot
NKF
Jól emlékszem,2010 előtt is megvolt a véleménye!Demokráciában a többség dönt!
Ehhez a bolsik nem szoktak hozzá,pedig 30 éve több párt rendszer van!Látom a nagy utódpárt
már kezd osztódni,kizárják a volt elnököket a végén még Horn Gyulától is visszaveszik a
kitüntetéseit!
Sámannus
Úgy osztogatnak, hogy közben fosztogatnak.
verőce21
Jobboldalra stabilan csak a normálisok, a cselekedni tudók és akarók szavaznak.

A baloldal fő választói a 3,60-as kenyérben hívő hőzöngők mellett a lumpenprolik, munkakerülők, drogosok, bűnözők, aberráltak, magyargyűlölők. Ezek mindig a bolsevistákra szavaztak.
Sámannus
@verőce21: A jobboldalra valóban, és nem a fidesz görényekre.
magyar1
@verőce21: Ne felejts el a szoc-ban nem voltak munkakerülők, teljes foglalkoztatottság volt, és 55 éves korunkig dolgoztunk, előtte 3 évvel már védettsége volt az embernek nem küldhették el pld.
Drogosok sem voltak, bűnözők,aberráltak és magyargyűlölők sem voltak. Ezt rombolták szét a milliárdokat ellopó gazdagodni vágyók mert nem lehettek ekkora tolvajok mint akik most vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.