Elképesztő szintre jutott el a két politikus csütörtöki verbális csatározása.

„Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb” – Gyurcsány és Kocsis vitája mindennek a legaljaFotó: Kocsis Máté/Facebook

Ahogyan beszámoltunk róla, Kocsis Máté a csütörtöki debreci sajótájékoztatóján durván beleszállt a baloldal politikusaiba. Természetesen főként Gyurcsányt osztotta, de kapott belőle rendesen Karácsony Gergely is. 

A csúnya beszólásokra Gyurcsány is válaszolt egy Facebook-poszttal, és hamarosan meg is érkezett rá a válasz, szintén egy poszt formájában. Kocsis ugyanis megosztotta Gyurcsány írását, és a következőket fűzte hozzá:

Feri bátyám leírta a vágyait, de az új törvény értelmében már gyerekeket legalább nem traktálhat vele.

Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb, meg a Gréczy Zsolt szelfizgetés után!

– fogalmazott. Nos, nem fogta vissza magát. Kíváncsian várjuk, mi lesz a replika. 

Fotó: Kocsis Máté/Facebook

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Melegmálé, nem kéne játszani a tűzzel. Még szavakban se. Nehogy az a törvény a végén még a te gyenge, de forró testesebb csattanjon.
Ismered a mondást, ugye? ""Ne menjen a napra, akinek van van a fején"". A vége az lesz, hogy te is ""beszájerosodsz""!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Melegmálé, nem kéne játszani a tűzzel. Még szavakban se. Nehogy az a törvény a végén még a te gyenge, de forró testesebb csattanjon.
Ismered a mondást, ugye? ""Ne menjen a napra, akinek van van a fején"". A vége az lesz, hogy te is ""beszájerosodsz""!
yazo64
:) Írja ezt málé, és kezel orbánnal:)
jesz
...és ezek vezetik, vagy szeretnék vezetni az országot?...ugyanis ez az igazi arcuk.

Baj lesz ebből...
Horizont
Eddig is tudtuk milyenek de most jól kimutatta a való énjét ez a Kocsis bugris. Nem lesz ennek jó vége.
kotos
E csupasz csiga a mai "politikai közélet" emblematikus alakja.
csak úgy....
@jesz: szerintem ez magyarországon már régóta nem számít ,-föleg, mióta eluralkodott ,hogy az erösebb eb toxik és nem az okosabb ! bele kell törödni ,hogy a shikarik,csizmások,ómiók,durbincsok ,vergödszkék és a "külhoniak" verhetetlenek magyarországon! további frankó focialista rabszolgaságot..
karma1
Hat szegeny Fletonak is nagyon sok Daedalont kellene bevenni ahhoz, hogy a ti 30 000 ezer ember halalat okozo, reiszolos, zsebhokizo kezeteket megfogja meg viccbol is!...:o)))
mateka, egy buzi mar nagyon befaragott azzal, hogy meghozta az alapkatyvaszban a homoszexualisok elleni torvenyt - oszt lattuk a karrierje veget. Nem kene neked huzogatni az oroszlan bajuszat, mert kiderulne, hogy boven van meg abban a fideszben homoszexualis egyen, akik szinten megszavaztak ezt a mocskos torvenyt, pedig ellenuk szol. Csak ok egy kicsit egyenlobbek az egyenlok kozott...:(
karma1
Szerintem nagyon hamar meg fog jonni erre a kocsismateka kijelentesre a riposzt - nem veletlenul ulnek okos emberek a DK-ban - a kover is addig "lopott Apro-villa"-zott, amig Vago Istvan szepen elotarta a papai deportalt Kohn csalad a kover csalad altal lefoglalt lakasanak tortenetet, - azota erdekes modon nem jelenik meg az "Apro-unoka" "lopott Apro-villa" cimu hazugsag a fidesz reszerol
Gauntlet
Jól elvannak, közben a vidéki nénik már egy gyufának vagy tál meleg ételnek örülnének!
Néro
Olyan ez a Málé mint bayerzsótfika. Egyébként meg ezeknek a Fitymáknak agyukra ment a hatalmi mámor meg a saját hazugságaik. Gyakorlatilag ott tartanak , hogy azért kel fel a nap mert vannak. 49 százalékosan.
kereső
Milyen gazemberségre készültök ? Mert akkor szokott nálatok elszaladni a ló. Lehetséges lenne, hogy igazak a "pletykák" a kinaiak autópálya koncessziójáról?Most készül a végső hazaárulásra orbán és a fideSS?Mert mi másért kellene a hermetikus elzárkózás, és fekete lepel? És ez az ordenáré Gyurcsányozás.
Shikari
Érik a nagy bukás a libsi patkányoknak így egyre hangosabb a cincogásuk! :-))))))))))))))) Jön a következő Fidesz kétharmad.
dr. prédikátor
máté kislány te kis buzi köcsög!!! megbaszod te a retkes tolvaj kurva anyádat te tuskó féreg!!!
Horizont
Szerintem azért hergelődött fel ennyire Kocsis mert Gyurcsány beletalált a közepébe.
Rejtett homoszexuális, aki kettős életet él, megházasodott és gyerekei lettek.
Aztán kitudja ő hová járkál a gyönyöréért. Szinte eszét vesztette a beírástól.
Sziszifusz
@Shikari: 05:13

Érik, a hatalmatok végét jelentő, nagy bukás. A Fidesz hamis, veszett kutyáinak egyre hangosabb a vonyítása:-))))))))
Rengetek okotok van üvölteni, mert rettegtek a bukástól. Eljön az idő amikor nap fényre kerül minden disznóságotok, és jön a felelősségre vonás.

A választás megnyerése számotokra "élet-halál" kérdése. A hatalomba maradás érdekében minden aljas eszközt fel
fogtok használni. A korrekt, tisztességes magatartás, mint ahogy már látható is, részetekről kizárt.

Az ellenzékiek hangnemét, az határozza meg, hogy : " Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten." Ez érthető, de nem túlzottan tetszetős
Mindenesetre hatásos lehet, mert ahogy a klasszikus mondta: " Sárkány ellen sárkányfű" kell.
sgl
Mitől is véres?
..
A tömeggyilkos geczi és bandával mi is van??
..
Telejsen elmentek ezeknél, a szellemi leépülés látható jelei előjjönnek, a gyűlölködés és hazudozás vakká tette a fideszcsürhét.
simmering73
Meleg málé megérkezett a bajerzsótis mélységekbe.
Shikari
@Sziszifusz: A választás után elszámoltatjuk az uszító libsiket.
Mit terjesztettél? Hol a bizonyíték?
Börtön!
Toller Béla
Szerintem egyí példaértékű per után kocsist a Moszkva téren, déli tizenkettőkor Gyurcsány nekfutásból rúgja úgy tökön, hogy Tök-ön érjen földet először ...És legyen ez intő példa ...Abcúg kocsis, szégyelld magad, takarodj !
ómió
Akkor, már Kocsis is a "sortűzzel büntetendők" listáján?
Sziszifusz
@Shikari: 07:59

A választási vereség után nem fogtok ti elszámoltatni senkit sem. Még a saját lelkiismeretetekkel sem számoltok el.

Azt elképzelhetetlennek tartom, hogy vezéretek kezet fog az új miniszterelnökkel, és elfogadva a vereséget, gratulál neki.

Szerintem e-helyett felgyujtatja fél Budapestet, úgy min ahogy pribékjei megtették azt 2006-ban is. Utána elbujdokol mint Rózsa Sándor a bozótosba. Közben vívja harcát, saját démonjaival és ördögi terveket forral a hatalomba történő visszatérésre.
sokanvagyunk
Kissrác koromban is a kocsisoktól hallottuk a nem éppen irodalmi mondatokat.
Shikari
@Sziszifusz: Annyira nem látod a realitásokat, hogy az már nekem fáj!

Az ellenzék nincs nyerésben. Még összesítve sincs meg az 51 % nekik és tudjuk, ezer felé húzva nem fognak össze. Amúgy egy igazi szavazó nem szavaz egy ilyen összetákolt katyvaszra.
Budapest utoljára Tarlós alatt fejlődött. A libsi vezetés csak hülyeségeket tud kitalálni, szajkózni és mindenkit bekorlátozni. Köszönjük, megismertük milyen Karigeri városfejlesztése és nem kérünk belőle!
A Fidesz nagy fölénnyel fog nyerni és akkor jönnek a problémák számotokra. A sok huhogó, trágár, vádaskodó ellenségi elszámoltatása a kijelentéseikkel, hazugságaikkal meg fog történni. Egyszerűen ezt az acsarkodó csürhét a kormány be fogja darálni, kiköpi és a szemétbe vágja, ahol a helyük van.
Emészd a jövőt! :-)
Sziszifusz
@Shikari: 08:38

A Fidesz tisztességes úton nem tudja megnyerni meg a választás.
Az 1-2 milliónyi agymosotton kívül, nincs olyan ember aki ne látná ami, itt, ebben az országban történik.

A gondolkodó ember tudhatja, hogy ha esetleg Orbán marad hatalomban, akkor Magyarországnak, pestiesen szólva, annyi.

Itt már régóta nem arról, van szó, hogy milyen politikai irányzat ( jobb, bal, liberális stb.) volna előnyös a magyaroknak.
Az ideológiai vitáknak nem most van az ideje, vészhelyzet van.
Itt már nem csak az egyes emberek, hanem a haza jövője a tét.
Shikari
@Sziszifusz: Jelzőzzünk? Pesze, ha ezt szeretnéd! :-)

Az ellenzéki csürhének összesen nincs annyi szavazója, mint a Fidesznek! Persze magyarázhatod, hogy akik távol maradtak, stb, de ez a tényen nem változtat.
Fidesz= 2-3 milla aktív, a választásokon biztosan rájuk szavazó. Létezik egy réteg, akit senki nem tudott megszólítani és mindig távol marad. Azok nem a ti támogatóitok, hanem a passzívak!

Továbbá tisztázzuk, hogy az a max másfél milla, aki felétek hajlik, több párt szimpatizánsa és a Fidesznek egymagában van több támogatója!

Tehát a moslék ellenzéki csürhe csak hangoskodik, óbégat, botrányokat kelt, hátha ráfigyelnek, mert egyszerűen a magyarok többségének nem kell az a népnyúzó, országot eladósító konda. Ha véletlenül hatalmi pozícióba kerülnének, eladósítanák az országot, beengednék a migráncsokat, emelnék égig az árakat és a közüzemi díjakat és az ellenkezőket megveretnék a rendőrökkel!
Na ezeket soha többé!
Pipás
@ómió: Az eszed miatt Spártában már a Tajgetoszon végezted volna.
Sziszifusz
@Shikari: 10:15
2022-ben ha egyáltalán lesz választás, akkor majd kiderül kire és mennyien szavaztak, hacsak menet közben a számítógépes rendszer, ami felett Mészáros cégje diszponál, össze nem omlik úgy mint 2018-ban.

Az ország eladósodásáról Orbán már gondoskodott. Annak nagysága, duplája a 2010-es szintnek, és még ezután jön hozzá a Fudan adósság, a Budapest Belgrád vasút utáni adósság, paksi hitelek ... stb.

A migránsokat egyik ellenzéki párt sem akarja beengedni, viszont a Rogán, haszonszerzés céljából, több ezret beengedett,
a letelepedési kötvény segítségével. Terrorveszélyes személyeket is !

Az árak emeléséről akkor szólj ha a mostaniak nem azt csinálnák.
A rezsicsökkentés egy kamu duma. Viszont a forint a béka feneke alatt, a bolti árak már az egekben. Főképp az élelmiszereké . ( Gyümölcs, hús, tejtermék stb.)

Na ilyeneket mint a Fidess, soha többé !

" ... az ellenkezőket megveretnék a rendőrökkel !", ha még marad addigra akit ki lehet küldeni az utcára. Tömegével távoznak a testülettől a végrehajtó állomány tagjai. Az egészéségügyben is hasonló a helyzet.

Egy szó mint száz, ennek a " moslék", kormányzati, " csürhének" távozni kell.
Shikari
@Sziszifusz: Mellé beszélsz! Eddig ti győztök, most meg majd meglátjuk az eredményt? :-)))))))))))
Ejnye, de érdekesen változik a véleményed! :-)

A gazdaság jó kezekben van. A világon mindenhol inflációt generált a vírus miatti leállás. Ezt nem vetted észre? Azt sem, hogy a Fidesz nem engedte el az inflációt?

Én nem vetítek, mint te. Ismét nyerünk, valószínűleg megint kétharmaddal, míg a te oldalad mindenféle vinnyogni valóval fog előjönni és hazudozik képtelen baromságokat! :-)))))))))))))))))))))))))))
Sziszifusz
@Shikari: 10:50
Nem beszélek mellé. Az ellenzéki össszefogásnak komoly esélyei vannak a győzelemre.
Az más kérdés, hogy az esély még nem győzelem. Ugyanis hiába van esélye egy csapatnak, ha a pálya erősen lejt a másik fél előnyéret, és a játékszabályokat is, saját magukra szabva, ők határozzák meg.

Szerinted Magyarországon jelenleg alacsony az infláció ? Na ne mondd ! Menj el a boltba, megláthatod hogy naponta emelkednek az árak. Nem kicsit.
Ezzel be is befejezem a mai társalgást, Köszönöm megtisztelő figyelmedet.
Szevasz.
Aki Én
@Sziszifusz: A fidesz millió módon csalt eddig is, ez köztudott. Ezt a Shikari soha nem fogja kimondani, de tudja.
A korlátlan közpénz, korlátlan média már önmagában egy csalás.
tudode
Kár, nagy kár azokért a generációkért, akik kénytelenek lemenni kutyába az egzisztenciájuk megtartása/megszerzése céljából, a tárgyilagosság halvány szikrájáról is lemondva, követve azt, aki a rendszerváltás reményesége volt, de megcáfolva önmagát, a tüzes rendszerváltóból egy hatalom és pénzéhes egyEDDÉ válva, nem ismert se Isttent, se embert, olyan bajba sodorva önmagát, és az országát, amelynek a kimenetele még várat magára!
.
A világháló nem felejt?
.
---- Orbán 72 órás ultimátumot adott a kormánynak
index.hu/belfold/ulti1002/
----------------------
.
----- 2006-ban a maffia vitte a fociultrákat utcára
24.hu/belfold/2018/04/03/2006-ban-a-maffia-vitte-a-fociultrakat-utcara/#
-----------------/
.
------„A Fidesznek érdemi szerepe volt a zavargások előkészítésében”
magyarnarancs.hu/belpol/a-fidesznek-erdemi-szerepe-volt-a-zavargasok-elokesziteseben-100808
------------------------/

------ „Lángoktól ölelt” Budapest – a zavargások helyszínei 2006-ban
hvg.hu/itthon/20110916_zavargasok_helyszinei_budapesten
-----------------
.
---- A zavargások kronológiája
www.origo.hu/itthon/20070913-zavargasok-az-oszodi-beszedtol-oktober-23ig.html
--------------------------
.
------ RIASZTÁS - Kubatov embere kitálal
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t=55s
---------------------------------
.
stb., stb., stb.
.
Ebül szerzett jószág ebül vész el!!!
balos
@Pipás: Mire felértek volna vele,már meleg lenne!
balos
@Sziszifusz: Ezek a fideSSesek úgy élnek,mint a Palacsintás király főszakácsának a rokonai?mert szegről meg a falu végről egy pere a putty!
szegfue
@Shikari: 5:13 Mitől vagy ilyen biztos a Fidesz győzelmében?! A 2019. évi önkormányzati választásokra, illetve az eredményére azért nem ártana emlékezned. Ott is Fidesz "győzelmet" vártatok és mi lett? Elhiszem, hogy Te ezt szeretnéd, de azért én nem innék erre előre.
NKF
Ha a moslékkoalíció nyer jővőre ,akkor jöjjön a halál!Még az is jobb!
Dr. Proktor
Az egy főre eső bunkó két fő - mondta Hofi. Igaza volt, meg is van a kétharmad...
sgl
@tudode: a 2006-os, OV féle államcsíny valós tényei..
1., Gyurcsány akkor egy demokratikusan megválasztott miniszterelnök volt
2., A választásokat elvesztett Orbán erőszakkal akarta megszerezni a hatalmat, erre Vona bevallása szerint
maga OV kérte fel, hogy erőszakos zavargásokkal balhézzanak.
3., A rendőrség csak a törvényi kötelességét teljesítette, felkészületlenek voltak, mint most az eu. mellékesen 386 rendőr sérült 44 súlyosan./
4., Gyurcsány nem adott ki tűzparancsot, - nem is adhatott, nem volt joga,- sőt a fideszes Nyitrai hiányolta az éles fegyverrel való lövetést.
5. , A kormánynak ultimátumot adó és a jobboldali CSŐCSELÉKET fellázító Orbánt és Vonát hazaárulásért 20 évre kellett volna eliítélni.
Eladott Ország
Talán közös imára szólítják a híveket, fohászkodjanak Szűz Máriához, vegye le az országról a Gyurcsány nevű rontást, esetleg indítványozzák, hogy közakaratból kössék gúzsba Gyurcsányt és állítsák ki valahol pellengérre. Valahol Európában...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/156387380_1941912695948885_2057327296123516995_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=b4GG073qsPAAX9iovpI&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=5201ea85bbd4caa5935976b523e0b052&oe=60D1ECE2
tudode
@sgl: .
Ami késik az nem múlik, tekintettel arra, hogy valójában a székházmutyitól kezdve az olajmutyin át következmények nélküli ország lettünk, a félelemkeltés árnyékában!, amelynek ekladáns példája Simicska Lajos, aki sugármérővel merészelt mutatkozni, miután kimondta a tutit, hogy
.
------ Simicska Lajos: Orbán Viktor hazaáruló és átveri az embereket..
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/simicska-lajos-orban-viktor-hazaarulo-es-atveri-az-embereket-3871941/
-------------------------------
.
Amelynek végkifejlete lett:
.
----- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1102s
----------------------
.
Amelyhez képest minden csak habVERÉS az ORSZÁG TORTÁJÁN!
Horizont
@Shikari: Ahogy olvaslak nap mint nap olyan vagy mint egy sztálinista meg egy rákosista összegyúrva. Ilyen fanatizmus ma már nem létezik.Csak némelyik fidesz hívőnél.
Mintha bekattant volna valami nálad.
Shikari
@szegfue: Nincs más alternatíva. Ha ezek nyernek, Magyarországot csődbe viszik. Ennyi esze van a többségnek!
karma1
@Horizont: Az ilyen kis keteltueknek, mint amilyen a mateka, fogja a pocset eleg erosen orban papa, hiszen az ilyeneket a legkonnyebb BARMIRE felhasznalni. Tudja a fo"ni meg azt is, hogy ki a parja, vagy parjai, es meg azoknak a csaladja is le van nyomozva az utolso szogig. Hogyha putyinka a Stazinal meg a KGB-nel tanulta a hirszerzo szakmat, akkor az ennek alapjan felepitett magyar titkosszolgasag ugyanezen az elven muxik, mar csak azert is, mert igy konnyebb az oroszoknak mozgatni a marionettfigura magyarokat, a olyanokat, mint szajer, meg mateka. Esetleg belep a kepbe Ungar Klara es Ungar Peter is, mint masvallasu, de ok nincsenek mar eleg regen szem elott. Es meg hanyan lehetnek, akiknek jo fedo-eletuk van?
ómió
@Pipás: Igazán öblöseket tudsz te hazudni "taigetoszilag" is! A Lenin Díjadat is azért kaptad, vagy a kreténségedért?
Horizont
@karma1: Nem csak melegek, hanem drogosok, alkoholisták, félrelépők. Mindenki tud mindent. Takargatják. Ez igaz az ellenzékre is.
szegfue
@Shikari: Az önkormányzati választáson is azt gondoltátok "nincs más alternativa" és mégis volt! Aztán az is érdekes, mit értesz az alatt, hogy "M.o-t csődbe viszik"?! U.is a lakosság többsége -- és ha tetszik, ha nem -- a csőd szélén áll... sokkal rosszabbak a jövedelmi viszonyaik, mint régebben... márpedig, ha a lakosság nem tud adózni, mert nincs keresete, akkor a jelenlegi kormány is miből finanszirozna mindent?! Nyilván hitelből... Nem elég a paksi és a belgrádi vasutvonal, vagy éppen a kinai egyetem előnytelen szerződései és hitelei?! Bár nekem pont elég a saját háztartásom egyensulyba tartása... régen tudtam félretenni egy kis pénzt, de ma már örülök, ha kijövök a bevételeimből. Nem gondolom, hogy mások nem hasonlóan élnek.
szegfue
@NKF: 11:46 Ez aztán a "szép" halál! Szerintem már ne vegyél gyapju télikabátot, hátha nem tudod kihasználni:)
FLETÓ
@NKF: Amiatt ne aggódj! Most zúzzák össze az MSZP-t, úgyhogy a 7. törpe már nem fog nekik kelleni!
Shikari
@szegfue: A lakosság, mint én is, szívesen váltana vezető réteget, vagy pártot. Arrogánsak lettek, és következetlenül centralizálnak. Nem a magyar érdekeket helyezik minden elé és ez bosszant. Ma viszont nincs alternatívájuk. A Mi Hazánk igen, de ők nem elég erősek.
Duke Nukem
Pedig a képen pont egy véres, enyves kezet markolászik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2021. November 28., 22:35
Gyurcsó Ádám ismét gólt szerzett Cipruson
Sport - 2021. November 28., 21:37
Mezőkövesden is nyert a Fradi az NBI-ben