Felfüggesztette a tagságát az MSZP-ben Szakács László, a párt országgyűlési képviselője.

Újabb balhé az MSZP-ben: és akkor Gyurcsány felemelte a telefont

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Csütörtök este az ATV-ben ez azzal indokolta, hogy az MSZP elnöksége nem támogatja az indulását Baranyában – írja a 444.hu.

Elmondása szerint attól tartottak, hogy esetleg átülne a DK frakciójába. Így viszont tényleg DK-s jelölt lehet Szakácsból, mert Gyurcsány Ferenc már rá is telefonált, és a napokban leülnek tárgyalni.

„Nekem kell találni egy olyan pártot, ami támogatni fog az előválasztásokon”

- mondta Szakács.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Fletónak,nagy gyakorlata van!A KISZ vagyont lenyúlta ,az országot lelövette, az MSZP-t lenyúlja
bukott mindig!Mi a faszt akar még?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Nem érdekel csak a Fitymák takarodjanak. Bármi jobb.
Béla333
Ember (illetve választó!) legyen a talpán aki képes követni ezt az MSZP-DK harcot.
Ide ül, oda ül, beáll mögé, csak támogatja, nem támogatja, akkor átül, közös jelölt, felfüggeszti, felhívja.
Tiszta kabaré az egész.
Az MSZP-nek meg a DK-nak össze kell olvadni, hiszen úgyis összetartoznak.
kereső
@Béla333: Az mszp- meg a dk tűz-és viz . És nem elég Neked, hogy az mszp felfalta a PM-et, Karácsonyostul, mindenestül?Úgy járt velük, mint anno Bajnai és mozgalma.
Toller Béla
Az MSZP tényleg egy kerékkötő. Az égviláőgon semmit sem ad hozzá a fidesz elleni harchoz, sokkal inkább gyengíti a frontot ! Ha még maradt benne használható ember, annak minimum a DK-ban a helye, de ha még onnan is továbbfejlődik, hát legyen ...
Csizmás Kond
Most akkor az a baj az emeszpével, hogy ennek a Szabóvalakinek nem támogatja a jelölését ?...Majd átáll a déklárikához...és mi lesz jobb ?
kereső
@Horizont: És? Hagy libázzanak- az értelmi szinvonalukat jelzi, meg az is ami a legújabb "gyurcsányozást" illeti.Kontraproduktiv lesz ez!
Béla333
@Horizont: 08.13
Lehet, hogy nincs igazam, de nézd meg: a DK tagok, vezetők zöme az MSZP-ből jött, jön.
Most nem akarom újra elővenni a régi ügyeket, de pl. Gy.Németh Erzsében nyakig benne volt a 4-es metró körüli ügyekben, Vadai a Gripen vadászgépek ügyét vizsgálgatta, Gyurcsány ugye az MSZP miniszterelnöke és pártvezetője volt, és sorolhatnám hosszasan.
Az elmúlt időszakban meg MSZP-s polgármestereket hívott át a DK, a napokban az MSZP volt vezetője jelentette be, hogy inkább DK...
Valahogy úgy tűnik, hogy a személyek ugyanazok (sok esetben), de az elkövetett bűnök meg ott maradtak az MSZP-ben. Azért ez így nem szokott működni...
Béla333
@Horizont: 08.15
Lezáratlan bűncselekményeket hagynak, hagytak hátra az MSZP-s időszakukból, és úgy gondálják, hogy a múltat levedlik és erkölcsileg megújulva újrakezdik az egészet mint DK?
Mit szólna vajon egy bíró, ha az elkövető a bíróságon azt mondaná neki, hogy az XY Kft-ből ő kiszállt, belép a ZZZ Kft-be, a régi ügyeket meg felejtsük már el...??? Azt lehet mondani, hogy rendben van?
kereső
@Béla333: Hogy a francba, ne jöttek volna az mszpé-ből- hiszen onnan vált ki Gyurcsány + 10 fő, és alapitottak új pártot. Nézd már végig az alapitók névsorát- és utána mond azt , hogy ez tulajdonképpen az mszp. Gondolkozzál már- és nem értem, hogy 2018 óta még mindig itt tartasz.
kereső
@Béla333: Újfent csak annyit tudok mondani, vedd rá magad, és olvasd el mindkét öszödi beszédet.
NKF
Ez a sok nyikhaj,régen olyan jól elfértek egypártban!
Gyurka80
@Horizont: A 8 éves kormányzásuk egész bűncselekmény volt szemkilövetéstől az államcsődig.
Béla333
@sgl: 08.32
@Horizont: 08.46
Had ne soroljam fel az elmúlt évtizedek összes, politikusokhoz köthető korrupciós (lopás!, sikkasztás!, stb.) bűncselekményeit, de egy néhány, ami így eszembe jut.:
- Fidesszel közös parkolótársaságok milliárdos lenyúlásai,
- autópálya felülszámlázások, Fidesszel való osztozkodás,
- Gripen beszerzés + cca ugyanolyan összegű fegyverzet, utántöltő vásárlás,
- 4-es metró egész története + Alstom szerelvények beszerzése

Most olyanokba nem is mennék bele, mint a privatizációs disznóságok, olajszőkítéses ügyek...
Csak azt ne mondjátok, hogy ezek nem is léteztek, vagy hogy már elévültek...
Béla333
@kereső: 08.50
Olvasni, beszélni valamiről nem ugyanaz (ugye?!), mint fellépni ellene.
Tök mindegy, hogy miről beszélt Gyurcsány, a lényeg, hogy nem tett semmit az általa ismert bűncselekmények ellen.
Te meg én beszélgetünk a politikusi korrupcióról, bűncselekményekről, de Gyurcsány volt akkor a miniszterek vezetője, ő tehetett volna ezek ellen, de csak ugyanúgy beszélgetett róla, mint Te meg én!
Érzed azért a felelősség különbözőségét?
rokker33
Az mszp és dk ugyan az a párt csak más néven. Gyurcsány a főnök a sok mszmp s kommunista seggnyaló meg ott van és a semmiért adnak nekik havi 1.5=2 millió forintot!.Na ezért nem fogok soha rájuk szavazni, akkor inkább maradjon a Fidesz.Ott legalább nem havonta cserélgetik az embereket dobálják ide oda, de ugyan úgy mszmp s hulladék mind. Nincsenek fiatalok mint a többi pártban elég szánalmas!
NKF
Fletónak,nagy gyakorlata van!A KISZ vagyont lenyúlta ,az országot lelövette, az MSZP-t lenyúlja
bukott mindig!Mi a faszt akar még?
kereső
@Béla333: Nem mondtam egy szóval sem, hogy nincs felelőssége. Van. Nem is kicsi- remélhetőleg ki fog derülni az is egyszer, hogy miért is volt ennyire "engedékeny" a szocikkal, az szdsz-el.
rokker33
@Horizont: Szerintem 22 ig szét fog esni az összefogás és nem lesz meg az elég bizalom a nyeréshez egyik pártnak sem.Már elég nagy gond, hogy a Jobbik a Fideszt támogatta a buzitörveny miatt. Gyurcsányék meg egyre több korruptabbnál korrupptabb embert jelöl meg. Ez nem a jó irány. Előbb vagy utóbb szét fog esni a nagy barátság , csak nehogy április előtt, mert akkor nem lesz a Fidesz leváltva a büdös életbe!
karma1
@Béla333: Belus, ne idegelj!A Grippeneket a selmeczi gabika miatt vettek meg, mert eloszor egy masik amcsi repulogepgyartonak volt a szeretoje, aztan amikor szakitottak, akkor befekudt egy olyan agyba, aki tortenetesen a Grippenekkel kereskedett - tehat azt a kuszafogu kiflitolvaj miatt kellett megvenni.
A 4-es metroval kapcsolatban az OLAF vegzett alapos vizsgalatokat, es mikor megkuldtek Magyarorszagra a vizsgalati eredmenyuket, kiderult, hogy minden rendben volt! (Egyebkent a 4-es metro epiteset 2-szer a fidesz allitotta le, nem GYurcsanyek, tehat nem GYurcsany miatt emelkedett a vegosszeg! )Amikor az OLAF jelentes megerkezett, Gyurcsany es Demszky ONKENT felajanlottak, hogyha polt hazai vizsgalatot indit, allnak rendelkezesre! Szoval ez IS kamu!
Az, hogy egy autosztradat mennyiert szamlaznak, az mindig az adott epitesi korulmenyektol fugg: orban az elso uralkodasa alatt egy meter autopalyat sem epitett, eloszor Gyurcsany latott neki a feladatnak. Nana', hogy nem a 8 evvel korabbi koltsegvetessel! A parkolasi bizniszben pedig GyF szemely szerint nem vett reszt: ezt azert meg be kene bizonyitani!
Egy dolgot jegyezzel meg GyF-vel kapcsolatban: ha GyF-rol az orban-polt-sintersanya trio be birna bizonyitani, hogy egy rollni WC papirt ellopott a Parlament retyojarol, akkor mar kovet torne GyF a Go'bi sivatagban, vagy kinyitottak volna neki az Alcatrazt, mert kb. oda "utalna" be ot orban! Az egesz osszeganyolt orbani (i)gazsagszolgaltatas keptelen raverni GyF-re egy hangyafasznyi buncselekmenyt, pedig emberek sokasaga dolgozik ezen!
Vagyis ha az altalad emlitett 4 dologbol barmelyik fennallna, akkor ma Fleto a sarki kozertbe se mehetne ki, nem hogy kampanyolni a felesege meg az ellenzeki osszefogas erdekeben
rokker33
@Horizont: Orbán nem fogja hagyni, hogy elvegyék tőle azt amit 12 év kemény munkával felépített. Nem véletlenül állított be minden Fidesz katonát oda ahová kell és mindenkit hosszú évekre neveznek ki. Attól hogy átveszik a kormányzást még nem győztek.A Fidesznek megmarad a 2/3=os többsége, akkor semmilyen törvényt nem fognak átengedni még a köztársasági elnökhöz sem fog eljutni amit az összefogás megalkot. Na ezért esélytelen a nyerés még ha kormányra jutnak, akkor sem rúghatnak labdába!
Béla333
@sgl: 16.26
"...egy pozitívuma van Gyurcsánynak, a keze tiszta."

Ez azt jelentené, hogy szerinted az általa vezetett párt közpénz lopkodásáért és a Fidesszel való elosztásért nincs semmiféle felelőssége? Vagy az jelentéktelen apróság? Csekély néhány százmilliárd, vagy még több?
Egyébként minden felsorolt és a fel nem sorolt korrupciós ügynek is a médiában komoly irodalma van, én magam is számos alkalommal idéztem ide, forrással megjelölve, de már unalmas, hogy ugyanazoknak (pl. karma) néhány havonta megismételni. Ha játsza a hülyét, akkor játsza, mit érdekel engem...???
rokker33
@Horizont: Ezt ne nekem mondd én nem vagyok Fidesz szavazó,de a több mint 2 millió szavazóval rendelkezik jelenleg is. Ahhoz hogy tényleges kormányváltás legyen minimum ugyanennyi embernek kell ellenük szavazni ami még nem egyenlő az igazi győzelemmel.
Gyurka80
@Horizont: Bóvli kategória IMF hitel mond esetleg valamit?
Gyurka80
@Horizont: Olyan változást szeretnél amit a szocik szoktak " a kommunistákkal az a baj mindig kifogynak a mások pénzéből" remélem tudod ki mondta! Ezekre bizonyíték 1989 és 2010-es államcsőd! Tudod a csődközeli állapot sem jó nekünk, neked lehet hogy jó!
Gyurka80
@Horizont: Ha te szereted a bóvlit, (legyen csődközeli állapot mert fennakadsz) és a 100 napos programokat szemkilővetést hazugságot a te bajod! Böszmeferinél nem volt korrupció csak eladta a MÁV teherfuvart, MALÉV-ot autópálya alagutat épített doboldaban viaduqt kormányzati negyed önkormányzatoktól pénz elvétel amiért ők hitelre kényszerültek NA NE!
csagyi
@sgl: Ezért volt anno az öszödi beszéd,amit aztán alaposan kiforgattak és félre magyaráztak. Ez pedig egy édes történet: ha nem javasolják valamilyen posztra akkor keres az igényeihez egy befogadó pártot. Az összes pártban többségben megélhetési p.tagok vannak. Eszme,becsület nuku,csak emelgetik a kezüket a több milliós fizetésért. Ez így volt,így van és így lesz a jövőben is.
"dolgozzatok szorgalmasabban, mert a politikusok jó léte függ tőletek"
karma1
@sgl: Tudom, epp azt mondom, hogyha csak egy hajszalnyi bune lenne, akkor mar reg a boriben sinylodne. Tatray, Csaszy, es Czegledy koncepcios perevel se tudtak vele mit kezdeni, es meg az OLAF jelentes is tisztanak hozta ki ot azokban az ugyekben, amivel orban megprobalta mesarozni oket.
karma1
@Béla333: Beluskam, nekem akarhanyszor leirhatod, de akkor is kene tudnod, hogy orban aranyba foglalna es munkaszuneti nappa tenne a naptarban azt a napot, amikor Gyurcsanyt egy szal kiflicsucsok ellopasaert, vagy BARMIERT vezetoszaron elvitethetne!
Az osszeeskuves elmeleteid - hogy a regi mszp-s GYurcsany a fidesszel osszejatszott - enyhenszolva is vadak - de hagylak, hadd probald csak bebizonyitani a magad igazat.
Azota all koztunk a harc, miota en azt allitottam neked 2018-ban, hogy hon szeretett, imadott es sztarolt Szel Bernikednek koszonhetoen nem lesz levaltva orban! Te akkor ezerrel tiltakoztal, gyurcsanyoztal (ez utobbi joszokasodat maig megtartottad), de azert nekem lett igazam.
Hidd el, az ide kommentelok nagyon nagy szazaleka TUDJA - nem tolem, hanem sajatmaguktol - hogy orban mekkora energiat fektet abba, hogy az egesz lejarato-gepezetet, poltot, sintersanyat, es mindenki mast Gyurcsanyra allitsa, es egy hajszalnyit sem megy elore ebben a puhos!
Nyugodtan ekezz engem, - azert megint nekem lesz igazam - viszont latom azt is, hogy nagyon sok mas dologban szuperul haladsz elore, - kezd lehullani a halyog a szemedrol! Csak igy tovabb! Csak ezt a beakadt gyurcsanyozasi lemezedet tudnad megjavitani!
(Hogy lasd, milyen rugalmas vagyok: maximalisan megbocsajtok Bernikenek, mert amiota kilepett az arulo lmp-bol, azota o is normalisan ellenzeki politizal! Na meg Hadhazy is!)
Gyurka80
@Horizont: Eladta amiket írtam böszmeferi amit írtam.El! Mi a problémád?Vedd le a vörös szemüvegedet , mert nem látod a tényeket!
Nyírfa
Az MSZP hajója süllyed, és menekülnek róla a funkcionáriusok.
Egyet értek Bélával abban, hogy a DK-nak nagyon meg kéne szűrni, kiket vesz át, mert ez a politika akár a jövő évi választásokon visszaüthet.
Béla333
@Nyírfa: 09.26
A DK/Gyurcsány nem akar megszűrni senkit és semmit. Neki minden olyan személy, akit az MSZP-ből át tud csábítani az gyógyír a sajgó sebeire, amit az MSZP-től kapott annakidején, amikor kiváltak.
Az ő elsőrendű célja nem a Fidesz leváltása, hanem az MSZP bekebelezése.
Nyírfa
@Béla333: Sajnos, nincs kizárva. De ez nem politikus stratégia, ezért írtam azt, hogy már jövőre visszaüthet, ha válogatás nélkül - csupán a revans lehetőségével élve , egyben a DK vélt súlyának növelése érdekében - fogadja a szocialista párt menekültjeit. A pártelhagyó MSZP-sek nem meggyőződéses , elkötelezett politikusok. Ha azok lennének, nem hagyták volna ebek harmincadjára kerülni a közösségüket - és minket.
Gyurka80
@Horizont:Annyira elvakít téged a vörös, hogy az már nem szemüveg, hanem posztó (a megtörtént tényeket cáfolod)!
Gyurka80
@Horizont: Te egy erőművön lovagolsz amit a németektől megvettek, mert garantált haszont fizettünk (jó üzlet volt hornéknak a zsebbe ilyen szerződés ez ám a korrupció)! Én több eladást írtam, dehát avörös posztómindent eltakar! Az alapítványnak meg nézz utána.
NKF
Igaz a mondás!A patkányok menekülnek először a süllyedő hajóról!Mennek a levesbe jövőre.
Ennek az MSZP-nek volt már annyi elnöke,annyi pénztárosa,rengeteg seggnyalója,ajaj!
A FIDESZ-nél ugyanaz a helyzet!Van egy két tehetséges pali köztük az tény!
A többi csak nyalóska-jóska!
Gyurka80
@Horizont: Ha valaki azt hiszi valaha is lesz minden csodálatos az hülye. De most milliószor jobb, mint volt 10-15 évvel csak egy példa (akinek van gyereke az tudja!) családi adókedvezmény elvétele, most meg családi adókedvezmény és CSOK.És NEM segély biztosítása olyan családokba akol a családfenntartók saját magukat sem tudják eltartani!
Gyurka80
@Horizont: Látom öreg vagy fogalmad sincs a CSOK-ről, csak a dk nyugger mantrát nyomod. Aki olyan keveset keres, hogy nem tudja felvenni a CSOK-ot váltson munkahelyet, ez a kormány teremtett 1 milliót (hogy röhögtetek amikor ígérte és lám teljesült, mert ez nem dumakormány)
Gyurka80
@Horizont: Ha a családtagod fel tudta venni a CSOK-ot,miért nem örülsz, akkor mi a bajod.Az, hogy te nem tudtad ?Akkor irigy vénasszony vagy!
Gyurka80
@Horizont: A munkanélküliség 12- ről 3%-ra lement, ha nem tudnád!
Gyurka80
@Horizont: Aki nem tudja felvenni keressen új munkahelyet okostojás!
Gyurka80
@Horizont: "szociális érzékenység"-ből csak szoci kormány alatt lehet megélni, így veszik a szavazatokat.Munkaalapú társadalomban meg kell keresni a munkát és nem a segélyt, közmunkát várni. Ez kádár alatt is így volt lásd szabolcsi fekete vonatok.
Gyurka80
@Horizont: Hűha! Szociálisan érzékeny legyél a saját pénzedből, (ezt senki nem tiltja neked, mivel nyugger vagy adót nem fizetsz az nincs) de az enyémből ne, ha megkérhetlek!
kereső
@Gyurka80: Még egy ilyen orbizális marhaságot " a nyugdijas nem fizet adót". Az ÁFA szerinted mi? Általános forgalmi adó- amelyet minden magyar állampolgár fizzet, ha fogyaszt ( bár a nyugdijasok egyre kevesebbet képesek, a megőrzött nyugdij reálérték miatt). Van autója. fizet gépjármú adót, a benzin árában útadót, jövedéki adót, áfá-t. Önkormányzata válogatja- de fizethet épitmányadót a lakása után, kommunális adót a portája után. És nem, nem a tiédből fizeti- hanem abból a pénzből, amit rábizott az államra 40, 40+ éven keresztül, hogy ha majd nem lesz képes dolgozni, akkor legyen betevőre pénze.Jó lenne már elsajátitani a közgazdasági alapokat, és nem hazugságokat terjeszteni. Az a nyugdijas, aki most állitólag a Te pénzeden "élősködik", az nevelt, ruházott, etetett, iskoláztatott Téged, meg a többi hülyét. Némelyikért tényleg kár volt a rá forditott idő, pénz és szeretet.
Gyurka80
@kereső: Nagyon félreértetted sok hülyeséget írsz te összekevered a nyugdíjat az adóval:" abból a pénzből, amit rábizott az államra 40, 40+ éven keresztül, hogy ha majd nem lesz képes dolgozni, akkor legyen betevőre pénze." Ezért kap szolgáltatást:"Van autója. fizet gépjármú adót, a benzin árában útadót,"
kereső
@Gyurka80: Most mondtál valamit, vagy csak engem ismételsz? Valami értelmeset esetleg? Vagy bocsánatot a nyugdijasoktól- esetleg?
Gyurka80
@kereső: Csak rámutattam a hülyeségedre!
kereső
@Gyurka80: Milyen hülyeségemre, magyarázd már el! De érthetően és érvekkel, ne engem ismételve!
Gyurka80
@kereső: Értetlen vagy keress magadnak mást!
kereső
@Gyurka80: Ez nem válasz.Már megbocsáss, de úgy akarsz hülyének beállitani, hogy még csak nem is indokolod, az nem ér!
Gyurka80
@kereső: Kétszer idéztem a hülyeségedet hagyjál már!
kereső
@Gyurka80: Ne engem idézz- hanem indokold, miért hülyeség, amit irtam a böffenésedre. persze, ha nem tudod megindokolni, az más. Tudod a tudatlanság nem bún, azon lehet segiteni tanulással. A butaság az más. Azon nem lehet segiteni, de akkor azt nem kellene közszemlére tenni.
Gyurka80
@kereső: De buta vagy! "Ezért kap szolgáltatást:"Van autója. fizet gépjármú adót, a benzin árában útadót," Ebből nem lehet segélyt osztani:ebből utak épülnek,SZJA-t nem fizet amiből lehetne és a kevés ÁFÁ-t, mert a gyógyszeren és az élelmiszeren kevés az ÁFA. Mostmár aludjál!
kereső
@Gyurka80: Miért fizetne Szja-t, te butaság netovábbja. A nyugdijat a nettó jövedelemből számolják- azaz a bttóból levonják az szja-t, és a járulékokat. Mondom én, hogy tájékozatlan/tudatlan vagy, és buta is mert ezen az ismerethiányon nem is akarsz változtatni.
Gyurka80
@kereső: Te bolond vagy! Ezt írtam idióta nem fizet SZJA-t mert nyugger akkor ne szóljon bele a segélyezésbe a nagy szociális érzékenységével. Ha ezt sem érted akkor húzzál el!
Gyurka80
@Horizont: De velünk dolgozókkal akarod a segélyezést fizetni a szociális érzékenységed miatt idióta nyugger! Írtam a saját pénzedből csinál lütyő!
kereső
@Gyurka80: Te teljesen hülye vagy. Az a hülye "nyugger"- Anyádról, Apádról, Nagyszüleidről is igy beszélsz?- már megfizette az Szja-t, amikor megállapitották a nyugdiját, és előtte is, amikor dolgozott. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor kár rád minden szó, és időpazarlás veled foglalkozni.
Gyurka80
@Horizont: Dilinyós nyugger, hogy jobban értsd ne más fa@át verd a csalánba , hanem a sajátodét idióta! (tudom neked az nincs!)
Gyurka80
@kereső: Azokról nem mert azok nem ilyen hülye érthetelenek mint te. A 10évvel ezelőtti SZJA-ból akarsz most segélyt fizet? IDIÓTA!
kereső
@Gyurka80: Milyen tiz évvel ezelőtti, eszement? Menet közben bruttósitották a nyugdijakat? Mert ugye , ha egyszer a nettóból számolnak egy jövedelmet- akkor az miért is lenne szja köteles?Komolyan mondom nem ártana elmélyedni az adózás rejtelmeiben.
Gyurka80
@kereső: Feladom ilyen idiótával nem levelezek! Te 80 éves vagy?
Gyurka80
@Horizont: A parasztok normálisabbak mint te, azok tudják csak munkából lehet osztogatni.
Béla333
@Gyurka80: 19.36
Bocs hogy beleszólok az értelmiségi vitába az élet értelméből, de ilyen hülyeséget írni az elmúlt 31 év tapasztalatával a hátunk mögött, hogy:
"... csak munkából lehet osztogatni."

És a szétlopott ország?
Te nem ebben a maffiaállamban élsz?
Gyurka80
@Horizont: Igen a munkával megtermett javakból lehet vénasszony látszik életedben nem dolgoztál csak pofáztál!
TASzSz
@Csizmás Kond: Az rendben van, hogy az ember átmegy a DK-ba az MSZP-ből! Na, de a választó is???
Gyurka80
@Horizont: Azt írtam lehet, hogy olyan munkahelyed volt ahol csak pofáztál."megteremtik az emberek a javakat és orbán szétosztja család, haver, szervilis nyaloncai közt", persze MINDET a többi másnak és másra már semmi sem jut, ennyire hülye nem lehetsz!
Gyurka80
@Horizont: Csak arra válaszolj, ha MINDENT ellopnak akkor miből van CSOK csal. adókedv. utak , miből épülnek kórházak stb.
Gyurka80
@Horizont: Pontosabban fogalmazzál vén banya!
Gyurka80
@Horizont: Nyugodj meg banya, te kezdted a sértegetést!
Gyurka80
@karma1: Azért az az OLAF jelentést olvasd el újra, hátha..
Gyurka80
@Horizont: Te kezdted nézz utána :június 19., 07:21. Alzhermeres vagy ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.