Elégedetlen a kormányfő a magyarországi átoltottsággal.

Orbán aggódik: van 3 millió potenciális betegünk

Fotó: Facebook

Az oltások tekintetében van egy másfél-két hónapnyi előnyünk az EU más országaihoz képest – idézi a 24.hu Orbán Viktor miniszterelnököt, aki pénteken reggel a Kossuth rádiónak nyilatkozott.

Az élet más területein is nagyon elöl vagyunk – folytatta Orbán Viktor kormányfő. Őt továbbra is aggasztja, hogy van 3 millió ember, aki nem oltatta be magát.

Aki nem oltatja be magát, azt meg fogja találni a vírus. Van 3 millió potenciális betegünk, ezért mindenkit arra kér, hogy ne üljön fel a szép nyári hangulatnak.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Te tetted ezt, csútkány!

Kellett a bohóckodás a regisztrációval? Kellett visszamondani 1,7 millió Moderna vakcinát? Kellett nyomatni a kérdéses hatékonyságú Mao Könnyét? Itt az eredmény!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Te tetted ezt, csútkány!

Kellett a bohóckodás a regisztrációval? Kellett visszamondani 1,7 millió Moderna vakcinát? Kellett nyomatni a kérdéses hatékonyságú Mao Könnyét? Itt az eredmény!...
ómió
És mind a 3 millió efftársi "oltáspártiságban szenved"?
namihami
A gondolkodás és a matematika eddig se volt erős oldala. Tegyük meg helyette:
Azt mondja ez a zseni, hogy e.000.000 potsncionális beteg van még. Nos, Magyarország lakossága 9.700.000 fő. Ha az eddig oltották száma 5.300.000 (KSH adat) és ezt levonjuk a 9.700.000-ből, akkor az nemfideszmatematika szerint bizony 4.400.000 ember.
Hová tűnt 1.400.000 ember?
teuton57
Igaza van, lehet aggodni, de talan nincs egeszen 3 millio, csak kb. 2,5 millio potencialis "BETEG". Fideszbirkanak, nyaloncnak, papagajkorusnak, bekamenetnek vagy narancsnyuggernek hivjak öket!
namihami
@Málna: És azok ugyebár nem emberek?!?! Azok nem lehetnek betegek és nem halhatnak meg.
Vagy őket, mint Isten báránykáit, védi az Úr Földi Helytartója? Áldó Kezét tartja felettük. Az Új Szent Orbáni Jobb. A születésnapján lesz egy másik Körmenet is majd. Persze csak egy egészen kicsivel nagyobb, mint az augusztus huszadikai.
Duke Nukem
"Orbán aggódik: van 3 millió potenciális betegünk"

Ha a közel 3 millió fideszszavazóra gondolt, akkor tényleg.
Málna
@namihami: Nem tudom. Sok gyerekről tudsz, aki meghalt koronavírusban?
Pálinkás Pál
3 millióan nem ugrottak be egy gyógyszerkísérletbe..és nem zsarolhatóak a " védettségi igazolványnak " csúfolt covidbárcával...
namihami
@Málna: Neked mennyi a ""sok""? Nekem 1 (EGY) is az!
És már többről, még csecsemő is volt közöttük, lehetett hallani/olvasni.
(hogy ne libsizzél--éppen az M1 Híradóban, ami nem kimondottan libsi média)
Pálinkás Pál
" Csütörtöktől mindazok, akik az Európai Unió országaiból, illetve a schengeni övezetből vagy schengeni társult országokból érkeznek Horvátországba, és az ECDC szerint "zöld besorolású" országhoz tartoznak, érvényes úti okmányok birtokában a járvány előtti időszakhoz hasonlóan, oltási- és gyógyultsági igazolás, illetve teszt felmutatása nélkül léphetik át a határt. Ilyen "biztonságos besorolású" országok közé tartozik többek között Magyarország, az ún. Szlovákia, Csehország és Lengyelország is."
úgy látom azért nem mindenki hülyült el...
istván irén
Persze hogy aggódik mi lesz a felhalmozott kínai szarral már a harmadik oltásról álmodott az most meg nem kell szönyűűűűű
namihami
@istván irén: Éppen erről akartam Pálinkás Pál-nak csupán annyit írni, hogy ílymódon a vírus is sokkal könnyebben jöhet be. És, ha már itt van, akkor elő lehet írni egy kötelező jellegű oltást, amire a szijjártói készletek azonnal (ugye, milyen mázli, hogy pont itt lesz) elrendelhetők.
Lehet újabbat hozatni (beszerzési illeték a haveroknak), raktározni (Iárolási pénz--szintén nekik) és telekürtölni a médiát, hogy már hat és félmilliónál tartunk. Amiben persze benne van az a Maokönnye is, amiről kiderült, hogy csak a tizedik oltás után és másfajta gyártmány támogatásával válik hatásossá. De, az újabb jutalék esélyét veti fel.
Málna
@namihami: Nagyon kevés halt bele a fertőzésbe, nálunk tudtommal senki. De mivel még nincs számukra engedélyezett védőoltás, így nincs miről beszélni. Tehát nincs semmi gond Orbán számolásával.
namihami
@Málna: Az utolsó adat május 1.-jei és már akkor 2 (kettő) gyerek hunyt el. Tehát az, hogy nincs halott, az bizony nem igaz. Ahogy az sem, hogy ""semmi gond a Füstös számolásával"".
Az lehet, hogy a számolásával nincs, de vele és az igazmondásával bizony van.
És ez a ""nagy focinyitás"" csak eztán fogja meghozni az indiai vírus negyedik hullámát. Amihez még a horvátok mindenáron való, határnyitással egybekötött valutaszerzési törekvése is fog egy lökést adni a mi, a se..ükön meg nem maradni képeseink általi behozatala által. Mert ugyebár, miként nagyeszű miniszterelnökünk oly bölcsen közlé az ő népével: ""A magyar ember rosszul érzi magát, ha évente nem láthatja a tengert!"". Most fogja...
gina
Téged már megtalált az agyi virus te bunkó cigány
simmering73
Van. Úgy hívják őket, hogy birkanyáj.
Málna
@namihami: 14 éves volt a legfiatalabb áldozat. Ennek a korosztálynak van védőoltás, de mi most azokról beszélünk, akiknek még nincs.
"Tehát az, hogy nincs halott, az bizony nem igaz. Ahogy az sem, hogy ""semmi gond a Füstös számolásával"".
Az lehet, hogy a számolásával nincs, de vele és az igazmondásával bizony van."
Most akkor van gond a számolásával vagy nincs?:-)
gina
Te idióta nem a népért aggódsz hanem a te hatalmadért és a hitelességedért, de azt már régen elvesztetted. undoritó zsiros disznó
namihami
@Málna: Ha a számolásáért tartanánk, akkor elég lenne helyette egy zsebszámológép is. De egy miniszterelnöknek a hitelessége fontosabb szinte mindennél. És nála ebben a van a hiátus.
(báááár, ha nagyon megnézzük, akkor az Orbánnál még egy zsebszámológép képességei is jobbak)
Málna
@namihami: Szóval akkor nincs gond a számolásával. Na, ennyi lett volna.
namihami
@Málna:. Azzal is van. Ahogy a miniszterelnöktől minimálisan elvárható erkölcsi és szellemi képességeivel, úgy a matematikaiak is mutatnak hiányosságokat.
A család bevételeit már fillérre el tudja számolni, csupán az adóbevallás megírása (legalább is annak matematikai valóságtartalma) mutat komoly hiányosságokat. Tudod, az a bizonyos 600.000-es rovat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.