A pedofíliával szembeni szigorúbb fellépésről szól törvény ellen szervezett tüntetést több melegjogi civil szervezet a Parlament elé a Kossuth térre – hangzott el pár napja az M1 Híradójában.

A M1 híradó szerint "a pedofíliával szembeni szigorítás ellen tüntettek" – valami nagyon furcsa történik a közmédiában

Az, csak később derül ki, hogy a demonstrálók nem a pedofília szigorítása miatt tüntettek, hanem az ellen tiltakoznak, hogy a pedofil-ellenes törvénycsomaghoz érkezett kormánypárti módosító javaslatok elfogadhatatlanok.

Ezek talán legfontosabb célja, hogy teljesen eltüntessék a szexuális kisebbségeket a nyilvánosságból.

Egyre többen fejezik ki elégedetlenségüket

Mai hír, hogy a Variety egy csütörtöki cikkében azt találgatta, hogy a héten elfogadott homofób törvény miatt vajon távol maradnak-e a nagy filmes produkciók Magyarországtól.

Az elfogadott törvénymódosítás a Magyarországon működő német cégek körében is felháborodást keltett, de Merkel egyik minisztere is keményen nekiment Orbánék homofób pedofiltörvényének. A Magyar Helsinki Bizottság jogászát is aggasztja a homofób törvénymódosítás, amiről ITT írtunk. Rácz András a Pázmány Péter Katolikus Egyetem docense saját közösségi oldalán hasonlította össze a magyar törvényt egy 2013-as orosz jogszabállyal, és arra a következtetésre jutott, hogy Orbán Viktor még a Putyin-rezsimnél is drasztikusabban diszkriminatív szabályokat alkotott. Közben több hazai médiaválallat is csatlakozott az RTL Magyarország hétfői tiltakozásához, amivel a kedden a parlament által elfogadott homofób törvény ellen szólalnak fel. A csatlakozók között van az A+E Networks UK, az AMC, az HBO és a WarnerMedia, valamint a ViacomCBS. Az amerikai nagykövetség is a törvénnyel kapcsolatos aggodalmáról írt a Facebookon, a Guardian pedig címlapon hozta az erről szóló összefoglalóját.

Címlapkép: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Hír hamisító az hír hamísító. Ahová ennyi alja bocs hithű embert szednek össze egy munkahelyre ez számukra természetes. Gondolom minden nap erősítgetik egymást min nem hír hamisítunk. Valszeg mind szakállas vagy bozontos szemöldökű hölgy mert a tükör nem lehet a barátja. Azért gondolom mert 10 éve nem nézem őket. Minek ha szart akarok látni azt találok az aszfalton is szétszórva séta közben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Csak hogy világos legyen, a Kaleta törvény ellen nem tüntetett senki.
vitriol
orbán addig mosta az agyukat, amíg nem maradt belőle szinte semmi, így szegény közmédiumi alkalmazottak már azt sem tudják, hogy ők vajon fiuk vagy lányok?
namihami
@vitriol: Az attól függ, hogy ki kérdezi? Nem mindegy, hogy a Kaleta vagy a Szájer.
A válasz a kérdező igényeihez igazodik.
vacsi
Hát, ennyi hülyeségtől már lassan én magam sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány! Mit kellett megérjek vénségemre - és még az átkost szidják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.