A 24.hu beszámolója szerint verekedés volt a magyar-portugál meccs után az Erzsébet téren, a biztonsági őrök megrugdostak egy férfit, több embert előállítottak.

A lap egyik olvasója a belvárosi Erzsébet téren nézte barátival a szerdai magyar-portugál meccset. A mérkőzés vége után nem sokkal azt látták, hogy egy szurkoló berohan a kordonokon keresztül a mosdókhoz, a biztonsági őrök pedig utánaszaladnak.

Már ekkor véres volt az egyik biztonsági őr arca. Érződött, hogy balhé van

– írta, és hozzátette, hogy a szurkoló nem tűnt józannak.

Az alábbi felvételen látható, hogy miután a biztonságiak leteperték a férfit, többször belerúgtak a földön, majd amikor próbálta lekopogni a fojtást, az egyik őr akkor sem engedett a szorításból.

A felvétel készítője akkor hagyta abba a videózást, amikor az egyik biztonsági őr elindult felé a telefonjával, és elkezdte lefényképezni. Ő az arca elé tette a kezét, mire az megfogta karját, és próbálta eltolni a kezét.

Azt mondta, hogy ha neked lehet, akkor nekem is, faszkalap

– emlékezett vissza. Ekkor hátat fordított és elindult, mert attól félt, hogy rátámad a biztonsági őr.

A verekedéssel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, válaszukból kiderül, hogy garázdaság gyanúja miatt nyomozást indítottak, és szerdán egy férfit gyanúsítottként kihallgattak a nyomozók.

A rendőrség tájékoztatása szerint ugyanakkor az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt három biztonsági őrt is előállítottak, akiket már ki is hallgattak.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.