Internetes konzultáció indul az ősztől közlekedő Hódmezővásárhely-Szeged tramtrain üzemeltetéséről – közölte Lázár János, a beruházásért felelős kormánybiztos az MTI-vel.

Lázár János meglepő dologról indított konzultációt
Fotó:MTI/Rosta Tibor

A térséges fideszes országgyűlési képviselője szerint

a közlekedési fejlesztés minden hódmezővásárhelyi életét jobbá teszi, a villamosvasút közelebb hozza egymáshoz a két várost: mindössze fél óra alatt a Hódmezővásárhely Népkertből a szegedi Nagyállomásnál lehetnek az utasok.

A kormánybiztos ugyanakkor úgy véli,

számos olyan üzemeltetési kérdés van, melyről a leendő használók véleményét kikérve kell dönteni. Így például várják arra a választ, mekkora az érdeklődés az éjszakai járatok iránt; csúcsidőben milyen gyakran közlekedjenek a szerelvények; szívesen használnának-e a jegyvásárláshoz mobiltelefonos applikációt vagy bankkártyát az utazók.

Felmérik az igényt arra is, hogy a távolabbról ingázók váltanának-e más járműtípusokra is érvényes átszállóbérletet vagy Szegeden és Hódmezővásárhelyen egyaránt érvényes ikervárosi kombinált bérletet. 

Forrás:Telex.hu
Címlapkép:MTI/Rosta Tibor

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
B+ Janó, megépítteted, kifizetteted, elrakod a Tákolmányos Költséget, és utána inzultálsz arról, hogy mire is lenne jó az egész?...
namihami
Egy konzultáció, ami csak arra jó, hogy Janink neve egy időre megint bennmaradjon a köztudatban. Hasznossága éppen a Janiéval megegyezik.
NKF
Nem vagyok balos.igaz jobbos sem de ha meglátom ezt a bájgúnár faszt idegbajt kapok!
Szerintem Orbán jobban tud sakkozni mint valamikor Kádár!
tothjani
És már 3 éve folyamatosan hirdeti a rádiójában hogy milyen jó lesz majd ha egyszer elindul.
Természetesen a NIF és az adófizetők adják a pénzt a reklámra.
tothjani
Persze a leginkább meglepő az hogy regisztrálni kell , nem elég az e-mail kell név lakcím, és hozzájárulás a további kapcsolattartáshoz, ez a legfontosabb nélküle el sem lehet küldeni a válaszokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.