A kedden megszavazott homofób elemeket tartalmazó, pedofilellenesnek előirányzott törvénnyel szemben már többen is felemelték a hangjukat.

Szél Bernadett az Ombudsmanhoz fordul az lmbtq+ fiatalok alapjogsérelme miatt
Fotó:MTI/Kovács Tamás

Korábban írtunk arról, hogy Hadházy Ákos és Szél Bernadett szivárványszínű kokárdában pózoltak közös képükön.

Ma pedig Szél közösségi oldalán osztotta meg bejegyzését, amelyben azt írta:

Ombudsmanhoz fordulok az lmbt+ fiatalok alapjogsérelme miatt. Beadványomban megkérdezem az alapjogi biztost, él-e több fontos jogkörével itt és most. Egyrészt, a hatályba lépést követően meg tudja vizsgálni, hogy egyáltalán alkotmányos-e a jogszabály (nem lesz az), ekkor ő maga is Alkotmánybírósághoz fordulhat és kérheti a testületet, hogy utólagos normakontroll keretében ők maguk is mondják ki az alkotmányba ütközés tényét – sőt, az Alkotmánybíróságnál a nemzetközi szerződésbe ütközés vizsgálatát is kezdeményezheti.

- kezdi bejegyzését.

Az alapjogi biztos rendelkezik tehát ütőképes eszköztárral, képes érdemben lépni – és erre kérem őt magam is. Kulturált országban ilyen törvény a Ház közelébe sem kerülhet, a gyermekek egy csoportjának lehetetlen helyzetbe hozása pedig fel sem merülhet, hiszen ez súlyos kegyetlenség és egyben jogsértés is. Nekünk is vannak eszközeink, több is, mint gondolnánk, és nem habozunk használni!

A bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Bántja valaki a melegeket? Az meg hogy ne terjesszék és ne legyen mindenki számára követendő ez a betegség terjedése normális elvárás. A normális az melyet a társadalom nagy többsége elfogad annak.
NKF
Most akkor mi lesz?Buznyák kell,hogy legyek?Akkor én már nem is vagyok normális ember
mert világéletemben a puncit szerettem?Ez már ez a buznyák propaganda túl sok!
Végbélszél Bernike meg húzzon a büdös jó,stb!
rokker33
Na szavazzatok rájuk 22 ben,majd kötelező lesz elfogadni a buzikat sőt majd a NORMÁLIS HETERO embereknek is szivárványos zászlót kell kitűzni a magyar kokárda helyére.Inkább szavazok 100x a Fideszre mint 1x erre a korcs degenerált csürhére!!Én nem kérek a buzikból köszönöm !
ómió
Minden aberráltfejlesztő ennyire frusztrált lett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.