VASÁRNAP DÖNTENI KELL, fontos-e a jövőnk és a gyermekeink élete? – ezzel a mondattal kezdi bejegyzését Doktor Gődény.

Tüntetést szervez a vírustagadó oltásellenes Gődény akit zavar, hogy a színvonaltalan foci, és a homoszexuálisok fontosabb mint a "gyermekek értelmetlen kísérleti oltása"
Kép:YouTube

Gődénynek az a baja, hogy a szerinte színvonaltalan hazai foci, és gyermeket örökbe fogadni akaró néhány homoszexuális a legfőbb probléma itthon, ugyanis ez tízezreket mozgat meg.

Vajon a gyermekek értelmetlen kísérleti oltása és a diszkriminatív védettségi kártya miatt hányan fogtok eljönni a Parlamenthez, hogy tömegesen, korlátozás és büntetés nélkül tüntessünk végre a Normális Életért?

- tette fel a kérdést.

Sosem hitte volna, hogy a jövőnkért és az utódaikért nem akarnak kiállni az emberek, de a lényegtelen dolgokért vagy egy focimeccs miatt azonnal tömegek mozdulnak meg.

HOL VAGYTOK BÁTOR FÉRFIAK, akik megvédik a családjaikat? Amit másfél éve az országgal tesznek, az tényleg csak pár ezer embert zavar?!

- írta.

Milliók háborognak a diszkrimináció miatt, de akkor MIRE VÁRTOK? Vasárnap 13 órára el kell jönni a Parlamenthez, hogy végetvessünk ennek az őrületnek.

- zárta a bejegyzését a járványtagadó és oltásellenes gyógyszerész.

Forrás:Facebook
Címlapkép:YouTube

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Gődény jól kibaszott a rend őreivel..ebben a kurva melegben, tűző napon, étlen-szomjan kell állniuk a nagy semmiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.