Interjút adott Fürjes Balázs a Magyar Nemzetnek, amely főleg arról szólt, hogy Karácsony Gergely mennyire rosszul vezeti Budapestet.

Kiderült: ezért nem indulnak fideszes "csodafegyverek" Budapesten

Ez sem Fürjestől sem a laptól nem meglepő, de Fürjes szót ejtett arról is, hogy miért veszi le „nagyágyúit” a Fidesz a fővárosban a jövő évi választáson.

Nemhogy leírjuk, hanem éppen hogy felértékeljük Budapestet, amikor csupa olyan ember indul itt, Budán is, akiknek Budapest és Buda a munkája, akik nem fognak részt venni az országos kampányban, akik minden erejükkel ide koncentrálnak. Gulyás és Varga miniszter urak a Fidesz legnépszerűbb országos politikusai között vannak, országos feladatokkal.

- nyilatkozta a lapnak.

A kampányban is Záhonytól Hegyeshalomig fogják felszántani a pályát. Vétek lenne őket kivenni az országos munkából. Ugyanakkor kemény csata lesz, minden választókerületben olyan jelölt kell, aki éjjel-nappal jelen tud lenni saját városrészében. Mi Budapesten is győzni szeretnénk, a – remélem – minőséginek bizonyuló cserék is ezt a célt szolgálják.

- indokolta a döntést.

Ez az utóbbi érv azért érdekes, mert négy évvel ezelőtt Gulyás és Varga is elindult a budai körzetekben,

akkor ezek a "hatalmas" országos feladatok nem akadályozták őket ebben.

Forrás:24.hu/MagyarNemzet.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
1 fideszes hogyan, mitől és miben lehet minőségi, mivel kizárólag csak a hazugság és a lopás mértékében tudnak fejlődni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.