Ahogy arról mi is beszámoltunk Orbán Viktor A magyar függetlenség napja című szombati konferencián mondott beszédet.

"30 éve lehet állami pénzeket rabolni, fosztogatni" – nekiestek Orbánnak a kommentelők
Kép:Facebook/Orbán Viktor

Erről több képet is posztolt a Facebook oldalára, persze ahogy várható volt itt is nekiestek a kommentelők, amelyeket persze az oldal üzemeltetői próbálnak minél gyorsabban törölni, ám pár talán elkerülte a figyelmüket.

A képen erdélyi magyarok között vagy! a magyarországon élők már nem is számítanak???

- kérdezte valaki.

Én is szeretnék egy szelfit a pártelnök úrral ebben utolsó évben amit még szabadlábon tölt

- üzente egy másik kommentelő.

30 éve szabadon lehet egyeseknek az állami pénzeket rabolni, fosztogatni. Igazán örvendetes. Nekik.

- tette hozzá egy másik.

Ez volt az a konferencia ahol kijelentette, hogy:

Az Európai Uniónak ma újra a magunkfajta szabadságharcosokra van szüksége

Illetve arról is beszélt, hogy az EU egyes nemzetei a nemzetek Európája helyett európai szuperállamot építenek Brüsszelben,

ezért ma a nemzeti alapon álló demokraták állnak szemben a birodalomépítőkkel, akik valójában a demokrácia ellenfelei is.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook/Orbán Viktor

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Juliusz48: Legalább most boldog lehetsz,,,...Van orosz,kínai hitel,,.. A felsőcsutkai dagadt Gazdád jelenleg ki ellen szabadságharcol ??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Juliusz48
Érdekes amikor a 30 év rablásba nem értik bele azt az időt amikor a költségvetés elfogyott, még hitel is kellett hozzá és a baloldal gazdája csak eddig jutott: "Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?" Viszont ezt sikerült nekik még 4 évre prolongálni míg elzavarta a nép. Mert a SEMMI vételét a költségvetésért, meg hitelért, azt én is rablásnak nevezném. Míg a teljesített munka, kifizetett emberek mellett összehozott hasznot, a kapitalizmusban az ár részének tekintik mindenhol a világban, kivéve a "baloldali alkalmatlanok", ha nem az Ő zsebükbe csorog a lé. A munkájából élő pedig boldog lehet most, mert a baloldali jövedelem vesztés helyett, végre jobban élnek, mint bármikor a múltban.
justhpeter
Biztos Tanganyikában tengetteg eddig az életed, mert hogy nem itthon, az biztos.
Clavigo
@Juliusz48: Legalább most boldog lehetsz,,,...Van orosz,kínai hitel,,.. A felsőcsutkai dagadt Gazdád jelenleg ki ellen szabadságharcol ??
Béla333
31 éve a politikai "elit" bűnszövetségben, kormánypárt és ellenzék közösen rabolta ki az országot.
Egymást soha el nem számoltatták és ha ők maradnak döntéshozó pozícióban, akkor nem is fogják egymás bűncselekményeit kivizsgálni, hiszen a bűneik közös! Az összes eddig kormányon levő politikusra lehet ezt kijelenteni. Nincs kivétel!
Ezért igaz az, hogy, a Fidesszel együtt az MSZP/DK-t is el kell küldeni oda, ahová valók: a történelem szemétdombjára!
Új politikusi generáció kell, nem a régiek új néven, új csapatban!
Ja! És az ellopott pénzeket vissza kell szerezni, ha ebből a pöcegödörből ki akarunk kerülni!
csak úgy....
"ezért ma a nemzeti alapon álló demokraták állnak szemben a birodalomépítőkkel, akik valójában a demokrácia ellenfelei is." :) orbán egyik örült mondata a sok közül!
oszt vikim,te meg a haverod és a vö & haverok ,mekkora birodalmat építettetek 10 röpke év alatt? a fiatal orbán már rég levágatta vóna a kezeiteket.
Giovanni Alba
@Juliusz48: ma, 18:48
Csak azért, hogy legyen összehasonlítási alapod a nem csináltunk semmit, meg a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Ezzel szemben 01G hitvallása itt hallható. "A kormánynak soha nem az a dolga hogy kormányozzon ...
www.youtube.com/watch?v=_ohPINnmPAI
Hallgasd meg, gondolkodj el.
csak úgy....
@Giovanni Alba: gondolod,hogy a hüséges orbán hívek tudnak gondolkodni? a pökhendi vergödszke is csak hiszi magáról! ez a július is föntröl kapta az elöre gyártott panel szöveget..
human
És ezek az erdélyi magyarok akikkel szelfizik kik? Nem tán a külhonba támogatásként kiutalt milliárdokat zsebre vágó politikusok vagy vállalkozók gyerekei?
csak úgy....
@human: ne finomkodj! -ök a külhoni pénzértvettek..
Toller Béla
Egy nagy marhaság ez a szabadságharc ! Most kap 2500 milliárdot megint ez a kormány, jobb helyeken ennyit kellene neki fizetni büntetésből ! A demokrácia védelmében ...hogy nem sül ki a szeme a belső feszültségtől ?
fergeteg
Bolsikáim ! A rendszerváltoztatás után privatizáltatok mindent.
A gazdaságot magatoknak mentettétek át.
fergeteg
Eladtátok az országot ÁRPI BÁCSI vezetésével.
ómió
Az efftársi "napi rutint" rajta kérik számon? Címezzék Böszme efftársuknak!
human
@ómió: Láttam most egy tök jó Gyurcsányos videót. Azt mondja az egyik ellentüntető:
"50 évet dolgoztam és alig tudok megélni"
Mi ez ha nem egy komoly kormánykritika egy fideszes szavazótól :D
Vagy ők még mindig azt hiszik Gyurcsány van kormányon?! Ez csak most ugrott be :o
Nessy
Csak tudnám, ki árult kötvényt pénzes "migránsoknak"? Ki vesz fel orosz, kínai hitelt, meg még ki tudja honnan, pocsék kondiciókkal? Ki ajándékoz ingatlanokat idegeneknek? Ki szervezi ki alapítványokba az egyetemeket a vagyonukkal együtt örökös fideszes kuratórium vezetésével? Ki vett el földet, trafikot , hogy a haveroknak ajándékozza azokat? A MANYUP milliárdokról már nem is beszélve! És ez az emútt 10 év eredménye!!! Tessen a holtakat békén hagyni!
ómió
@human: Nekem meg az ugrott be, hogy a nyugdíj nagysága az évek mellett az abszolvált keresettől függ! Szóval, a jelenlegi alacsony nyugdíjért nem az a hunyó, aki az utolsó 10 évben megduplázta a magyar átlagbért, hanem, aki korábban "jövedelemcsökkentett", népzsebelt és 45 év alatt 50 év gazdasági, "fizetési" lemaradást "vívott ki" nekünk (az efftársak elei!) a "rothadó kapitalizmus" mögött! Tudom, ehhez némi végiggondolási képesség is szükségeltetik, meg azt is, hogy az efftársilag mindig "hiánycikk" szokott lenni!
levarosbukta
@fergeteg: A rendszerváltozás után ha nem emlékeznél már rájuk volt egy noname pártocska az MDF amely tönkreb@szta az országot a privatizációval. Azok lettek volna a bolsik?
Nessy
Belegondolok, hogy jelenlegi "hazánk nagyjai" ingyen jártak egyetemre, kollégiumi ellátással egyetemben, a mi költségünkre! Hány szakszervezeti, üzemi üdülő van most magánkézbe, megfizethetetlen áron.Azért az átkosban a 40 + év munkájával működött az ország, születtek gyerekek, épültek lakások, bővültek kórházak, volt megfizethető lakbér, élelem stb. Úgy hogy tessen már elgondolkodni, ha a most gerontofób társaság meg sem születik? Ha megszületik, de a szüleik nem "dolgoztak", akkor a kihalt utca nevelte volna őket? Jó egyik, másikat valóban sz nevelte a viselkedésük alapján. A mór megtette kötelességét, a mór mehet!
FLETÓ
@Juliusz48: Bizony! Nem kicsit, nagyon!
Juliusz48
@Clavigo: Éerted harcol, csak észre sem veszed, mert akaratod ellenére emeli a fizetésed infláció felett.
Clavigo
@Juliusz48: Kissé mellényúltál...Nem hinném ,hogy Németo- ban ez a dolog rá tartozna...
Istenakinincsen
Nem hinném hogy mindenki csak lopni akar.
Remélem vannak még jó emberek.
Ki kell próbálni,és olyan kell aki el tudja számoltatni a múlt tolvaj hazug politikusait!
Ki lehet ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.