Harminc éve ezen a napon hagyta el Záhonynál az utolsó szovjet katona Magyarország területét írta Facebook bejegyzésében a Párbeszéd.

Párbeszéd: Hiába követelte Orbán a szovjetek kivonulását, most szervilizmussal dörgölődzik hozzájuk
Kép:Facebook/Párbeszéd

Igazi történelmi fordulópont volt: Magyarország fellélegzett, mert nemzeti konszenzus alakult ki 3 fontos témában.

- tették hozzá.

Ma sajnos azt kell konstatálnunk: 1991. június 19-én a szovjet/orosz katonák ugyan elhagyták az országot, de mintha egyesek azon dolgoznának, hogy a befolyásuk visszatérjen. Történelmi tragédia, hogy az az ember, aki akkoriban talán leghangosabban követelte az orosz befolyás felszámolását, most kiszolgáltatja Magyarországot a keleti birodalom (és ha már: birodalmak) érdekeinek. Igen: Orbán Viktornak hívják.

- írták majd azt is kifejtették, hogy szerintük Orbán nem csupán olyan gigaberuházásokat erőltet ránk orosz érdekeket szem előtt tartva, mint például Paks2, és játszik át olyan üzleteket orosz cégeknek, mint amilyen a 3-as metró – gyatrán sikerült – felújítása.

Szerintük politikájában az orosz típusú áldemokratikus, parancsuralmi rendszert tekinti minta- és példaképének.

Orbán Viktor mind hazai terepen, mind az európai politika porondján szégyenteljes szervilizmussal dörgölődzik ahhoz a birodalomhoz, amely ellen 30 éve oly’ hangosan kikelt.

Márpedig a magyar emberek akarata mit sem változott. Itt az ideje, hogy az orosz katonákhoz hasonlóan Orbán Viktor is átadja a helyét azoknak, akik nem szélkakaskodnak, és – ahogyan 30 éve – most is szabad, európai és demokratikus Magyarországot akarnak építeni.

Akik nem a kiváltságosok 1 százalékát, hanem a többség 99 százalékát kívánják – nyugati keretek között – szolgálni.

- zárták a közleményt.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az "ember", aki akkoriban talán leghangosabban követelte az orosz befolyás felszámolását, most ennél is hangosabban mocskolja az EU-t és szabotálja a működését ruszki és kínai barátai érdekében! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Nem kéne fényezni ezt a Zsírdisznót...,,Köze nem volt ahhoz,,hogy a ruszkik kitakarodtak innen...
Béla333
Mocskos hazaáruló szemét maffia banda visszahozta őket, sőt az oroszok mellett behívta a kínaiakat is.
Elképesztő, hogy ezért nem tört ki egy új '56.
Még azért nem nyugodnék meg a maffia helyében, mert a magyar remélem nem felejt. El lesznek a hazaárulók kapva!
RonaGyuri
az "ember", aki akkoriban talán leghangosabban követelte az orosz befolyás felszámolását, most ennél is hangosabban mocskolja az EU-t és szabotálja a működését ruszki és kínai barátai érdekében! =))
namihami
A brüsszeli pénz lenyúlására egyre több az akadály. A kínai és az orosz pedig ellenőrizhetetlen a köz számára.
A Putyinnál biztonságban levő III/III-as dokumentumok pedig még külön biztosítéknak minősülnek.
Yoda69
O1G csak akkor emelte fel hangját, amikor mar eldöntött tény volt, hogy kivonulnak a ruszkik. Egész addig lapított mint szar a fűben. Minden oka meg is volt ra, hiszen KISZ titkárként, es III/III-as besúgóként nem épp örömünnep neki, ha győz a demokrácia.
kissé felnőttem
tőle függetlenül már megállapodtak, hogy kivonulnak csak eljutott hozzá x - egyéb csatornán a téma aztán bedobta a köztudatba és igy magának vindikálta ? vicces egy fiúka? ja a nép meg ezt hallotta csak meg aztán hurrázot tapsikolt itt a neten 100 x ujra olvasható, meglelhető, ez nem kitaláció mint tőle a Karácsony múltjába való vájkálás, bukási pánik motiváció.
szép új világ
@RonaGyuri: Esetleg Putyin megsúghatta a csuti ptkánynak, hogy mi mindent tud a múltjáról, ami a kedves vezető végét jelentené.
ómió
Aljasabb ráhazudnivalótok nem volt kéznél, efftársak!?
kakambuki
Én úgy emlékezem, javítsanak ha rosszul, hogy nem a Vitya ajándékozott pulikutyát anno a szovjet vezérnek a magyar barátság jeléül. Ki is volt az??
RonaGyuri
@szép új világ: nem kell, ő magától ilyen! =))
Nessy
@kakambuki: Nos, Orbán puli kutya helyett a pénzünket ajándékozza évtizedekig, a hitel törlesztésre. De kapnak, kaptak már ingatlan is! Nem is az "illető politikus" védi és szolgálja Putyint mindenhol.
kereső
@kakambuki: A kutyus eggy dolog- amit hozzá költöttél az meg egy hazugság, mert ilyet sohasem mondott.
Bezzeg orbánod/istened, aki pereputtyostul ide telepitette az orosz kémbankot- teljes diplomáciai mentességgel mindenki számára, és kaptak is egy szép impozánz, milliárdokat érő műemlék épületet, amelynek a fenntartásába a te adü is beszáll(ha egyáltalán Magyarországon fizetsz adó).
Nem tévesszünk már mértéket efftárs- a kutya az egy gesztus, a másik meg a haza és Európa elárulása.
Tudod a Teremtő azért adta azt a golyóbist a nyakad végére, benne a kis szürkeállománnyal, hogy gondolkozz. Azért kellett lejönni a fáró, hogy ezt megtanuljuk.
Nálatok ez nem igazán sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.