Figyelemre méltóan Európa-párti beszéd, még ha meg is kérdőjelezi az EP legitimitását, sajátos EB előtti időzítéssel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A szöveg (félre)értelmezés magasiskolája

Persze lehet az m1 rövid (bő 20 perces) összefoglalóját hallgatva ez index.hu szakértői valami más beszédet hallgattak

A derék index.hu „Félfordulatot sejtenek Orbán Viktor reformterve mögött” címe is magában meghökkentő. Majd a kijelentés, hogy „A korábbiakhoz képest meglepően Európa-párti beszéd”???. Persze Pulai András és persze az adu ász Horn Gabócza már csak ilyen.
Deák Dániel, a Közép és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány által alapított XXI. Század Intézet vezető elemzője a kormányfő beszédéből azt emelte ki az elhangzottak kapcsán a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, hogy:
„Magyarország kiáll amellett, hogy ne lehessen ráerőltetni olyan dolgokat egy nemzetállamra, amelyeket nem szeretne magáénak tudni”… „a V4 országok szoros támogatói a magyar kormány álláspontjának.” … „kialakítunk egy önálló, szuverén álláspontot, amihez a többi tagállamnak igazodni kell”!
Ami sokkal inkább adja vissza a lényeget. S bár meglepő, de sokkal inkább cseng össze
Ujhelyi István, MSZP EP képviselő „Ez nem nagyívű európai vízió, hanem egy kicsinyes és megfáradt ember utolsó próbálkozása … Orbán Viktor és politikája egyértelmű zsákutca Európában, a mostani víziói is kizárólag a saját hatalmi játékának érdekeit szolgálják”
illtetve
Rónai Sándor a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője „Orbán Viktor az unióban csak egy szövetséges nélkül maradt bajkeverő … a magyar miniszterelnök hamarabb köt barátságot, Kína és Oroszország teljhatalmú diktátoraival, mint az Unió demokrata vezetőivel. Inkább eladósítja még az unokáinkat is, mintsem valóban az Unió jövőjével foglalkozna”
gondolatival.
Yoda69
A szokásos páva tánc es a gránit szilárdságú tákolmány esete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.