Jól járt, aki a hetvenesekre hajtott.

(Forrás: Index)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elsőre akár félre is érthető lehetne,

de belegondolva erről szó sem lehet

A foci lázban égő ország hülyítésre rendszersített firkászék szellemeskedésnek szánták, hogy a „győzelemmel felérő döntetlen” (hic & nunc megállom, hogy nem röhögöm körbe a vonatkozó „matematikai” esélyezéskedést) árnyékában.
Szombat lévén kihúzták a heti lottó-számokat, 5-ös nem volt, de igencsak szépen fizet (majd 4 milla) a 4-es. Ami 11 fogadónak hozott szerencsét.
A derék firkászokat ez ihlette meg: „Tizenegy magyar lett ma milliomos …”. Igaz hozzátéve, hogy nem a focinak köszönhetően.
Én meg hozzáteszem, hogy: ha már akkor nem 11 lenne, ha jól emlékszem volt 3 csere is.
Azonban sokkal fontosabb, hogy ez a 4 talán nem mindenkinek adatik meg közülük rendszersen, de milliomosnak milliomosok minden hónapban! =))
sgl
Nadeha oylanok nyertek mondjuk 5-en akik eleve milliomsok voltak, akkor csak 6 új lenne, de ma szinte nincs olyan ember aki ne lenne milliomos ugyanis ingó és ingatlan vagyona még egy kódisnak is lehet megvan 1 milla.
Szóval nem kéne ilyen fasságokat címnek adni és a tragédia az, komolyan is gondolta az eredeti cikkki író.
Mé is mondom: megszünt az újságirás, média geczik és média csótányok vannak keveredve mikrofon állványokkal. Szakmailag néha olyan mély hülyék hogy ihaj, büszke arra matekból épphogy átengedték, aztán elmegy gazdasági vagy tudományos interjút készíteni és még meg is ír egy cikket.
Totál ciki!
sgl
@sgl: amerikai kutatások eredménye az volt: aki matekból gyenge, alkalmatlan újságírónak, médiásnak.,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.