Az operatív törzs csak összesítve közli, mennyien kapták meg a koronavírus elleni oltást Magyarországon. Semmit sem tudunk a területi különbségekről, fogalmunk sincs, mekkora az átoltottság városokban és falvakban, fejlettebb és fejletlenebb régiókban. Közérdekű adatigénylésben szerettük volna megtudni, hogy júniusig mennyien kaptak legalább egy adag vakcinát a különböző településeken. Jeleztük a Nemzeti Nép egészségügyi Központnak, hogy ha ezt nem tudják, akkor a lehető legrészletesebb, járási vagy megyei bontásban küldjék el az adatokat. Hiába, így is azt írták, az általunk kért bontásban nem rendelkeznek az adatokkal. Nem árulták el, akkor milyen bontásban vannak meg. Ahogy máskor, most is leírták, hogy az Alkotmánybíróság korábbi határozata alapján nem kötelesek adatgyűjtésre kizárólag a kérés teljesítése érdekében, és új, minőségileg más adatsort sem kell előállítaniuk a már meglevőkből.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A fideszQrva Gecília csak annyit tud, amennyit a gazdi előírt neki. Eddig is csak kitérő, semmitmondó válaszokat adott, mostantól már semmilyent se. Nem is csoda, ha őrizni kell a hülye némbert.
Qqberci
@Macskaszem: "Jobb kifogást nem találtatok?"...
Nyírfa
Cecil asszony még kupak lalánál is viccesebb, de nem ezért tartanánk őket.
gina
Vén banya várt valaki mást ettől a hazug gerinctelen nyanyától?
Nessy
Ha nincsenek részletes adatok az ország településeiről beküldve, akkor miből csinálnak összesítést? Ex hasibusz??
Kéretik nem ostobának nézni a fél országot!
kereső
Mi szükség van egyáltalán erre a gitt egyletté silányitott "nemzethy" NK-ra. Népegészségügyi Központ- aha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.