Zavaróan pátoszossá sikerült a győri beszéd, holott az alkalom minden kétséget kizáróan nemes volt. 

"Ami megtartott, megtart és meg fog tartani minket, az a hűség a keresztény civilizációhoz és a szuverén magyar hazához"

- mondta Semjén Zsolt vasárnap a Győr királyi várossá nyilvánításának 750. évfordulója alkalmából emelt Győr-kereszt avatása előtt.

Semjén Zsolt óriásit turbo-kereszténykedett Győrben vasárnap alkalmából

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes beszédet mond a közelmúltban felújított Új templom turistapihenő átadásán a mecseki Jakab-hegyen 2021. június 11-én.

Fotó: MTI/Varga György

A miniszterelnök-helyettes hozzátette, az ausztriai településeken felállított Győr-keresztek Európa háláját fejezték ki a városnak azért, mert megállította az oszmán birodalom és így az iszlám hódítását.

"A Győr-kereszt nem csupán turisztikai látványosság, hanem mementó. Jelképezi mindazt, ami Győr városának küzdelmekkel teli és dicsőséges történelmét jellemzi: hazaszeretet, hűség, helytállás és hősiesség"

- fogalmazott Semjén Zsolt.

Forrás: MTI 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Nincs nagyobb dögvész egy államban, mint a vallási buzgalom erkölcsösség nélkül.'

- Jeremy Bentham
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: @Shikari: KUSS LEGYEN TE KLOZETLAKÓ SZARZABÁLÓ NÁCI FÉREG!!!
dr. prédikátor
tömjén elvtárs!!! neked anny közöd van A KERESZTÉNYSÉGHEZ MINT NEKEM AZ ISZLÁMHOZ!!!
ómió
Pedig az efftársi analógiában ugyanez a proletár internácizmushoz kötődik!
kereső
@ómió: Tudod mit jelent az internacionalizmus? Nemzetköziséget. És azt tudtad, hogy a világ legnagyobb internacionalista szervezete a katolikus egyház?
"Valamennyi nép szabadságának és egyenlőségének, a népek barátságának és együttműködésének elve."- internacionalizmus, a wiki szerint.Akik a demokráciák, demokráciáját akarják felépiteni és exportálni, azoknak ezt nem ártana figyelembe venni.Efftárs!
Duke Nukem
"Ami megtajtott, megtajt és meg fog tajtani minket, az a hűség a kejesztény civilizációhoz és a szuvején magyaj hazához"

Óvó néniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bepisiltem.
ómió
@kereső: Össze ne mosd már a tüzet a vízzel, "efftárs"! Az iszlámban is, a hinduizmusban is, a budhizmusban is, de még sorolhatnám, ott van az "internacionalista" katolikus egyház, vagy csak az ebben érintett országok politikai terében lehet jelen imádott internacionalizmusotok? Ha meg csak így és ez politikai kategória, akkor jóval öblösebbet kéne hazudnod, hogy a katolikus egyház is "beleférjen"! Netán csak a tetübolsi irányultságotokat próbálod "fedésbe" helyezni? Látom, a bolsi szlogent jól betanultad! Ennek örve alatt terveztétek létrehozni a világkommunizmust! Még, ha ezt most a katolikus egyházra hazudnád is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.