Orbán Fideszének szüksége van ellenségekre, valakit mindig meg kell támadni. Soros és a ’migráns’ után most a melegekre került sor, pedofiltörvénynek hívják a kis aranyost, és a 19. századot célozzák vele. Valamivel el kell takarni a Szájer-, a Borkai- és a Kaleta-ügyet. És jól jön az a választási sampányban, ha kipécézhetnek ellenzéki oldalon is egy-egy homoszexuális ellenfelet. Rab László összefoglalója a 24. hétről.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
A buzik folyamatosan provokálják a normális többséget. Semmi keresnivalója ilyen hányingereknek a gyerekeink közelébe és nem engedjük, hogy az aberráltak divat buzikat neveljenek belőlük.
Ha pedig felvonulnak és provokálnak, leköpni a degenerált selejtet. Otthon buzuljanak és köcsögösködjenek, mert undorodom a magamutogatásuktól.
Clavigo
@Shikari: Csillapodjál kukabúvár... Kora reggel van,,és már habzik a szád...
Nessy
@Shikari: De a pedofilok, akár családon belül is, tönkretehetik, megölhetik a 18 év alatti kiskorúakat! Továbbá a pedofil egyházi személyeket sem szabad számonkérni, mert az Kocsis Máté szerin "vallás üldözés"! Ezt a következetességet! Ehhez már nagyon ostobának kell lenni!
Shikari
@Nessy: Ne hagyjuk ki a pedofil rabbikat sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.