Felteszem, direkt csinálja maga körül a "habverést" a fitnesz maga által felkent magyarországi királya, Schobert Norbert. Egy kéz kevés ahhoz, hogy összeszámoljuk, kiket sértett meg csak az utóbbi pár hónapban. Akinek kell a napi üldöztetés, mindenképpen olvasson bele a hétfőre rendelt "jólmegmondásába"!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem lehet könnyű egy nyilvánvalóan elmebeteggel együtt élni. De, vajon ki vagy mi kényszeríti rá? Csak nem a pénz és a jólét? Hazánkban, még világszinten is, magas a válások száma. Ha annyira rossz neki, akkor lehet váltani. Csak talál egy üres istállót, ahová bekötik. Jaaaa, hogy az édes élet azért kellemesebb, mint egy esetleges (de gazdag) új férj utáni hercehurca?
""Aki qrvának áll, ne sírjon, ha b@sszák!""---hagyja ott és élje a ""normál, dolgozó"" nők életét. Strapás? Háááát, bizony...
Aki Én
Kevés ezeknél gusztustalanabb pár van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.