A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

Hivatalos: megtalálták a szegedi kettős emberölés feltételezett elkövetőjének holttestét, a gyanú szerint öngyilkos lett

Fotó: police.hu

A férfi 2021. június 19-én éjszaka több lövéssel végzett áldozataival. A sértettekre egy nappal később, vasárnap este a hozzátartozók találtak rá – írják a police.hu-n.

Hivatalos: megtalálták a szegedi kettős emberölés feltételezett elkövetőjének holttestét, a gyanú szerint öngyilkos lett

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya és a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatása a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen haladéktalanul megkezdődött. A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is.

A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Forrás: police.hu

Címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Jól tette. Legalább nem kell 20 évig etetni!
magyar1
Még ilyen marhát! Jóképű, diplomás és féltékeny!!! Annyi nőt kaphatott volna amennyit akar. Sosem tudom megérteni a féltékeny gyilkosokat.
Peller Anikó
@magyar1: Az eddigiekből inkább az jött le, hogy nem a nője volt hanem csak a szomszédja. A nő vélhetően tetszett neki de annak volt pasija. Ezért aztán Brutális Dániel fogott egy vadászpuskát és levadászta a leányka párját. Így már minden akadály elhárult előle és szabadon megerőszakolhatta a kislányt, na persze azért előtte őt is meglőtte a könnyebbség kedvéért.

Így a vérben úszó kislányt (jó nagylányt) most már végre magáévá tette.

Mondjuk ennek fényében a fényképgyűjtögető, nézegetők inkább egy árvaszúnyogcsődörnek tűnnek.
magyar1
@Peller Anikó: Bekattant, vagy már bolond volt.
magyar1
@Peller Anikó: Nem volt ennek a gyereknek anyja, hogy tanácsot adjon neki? Szerencsétlen, féltékeny barmok vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.