Orbán Viktor kitüntetett jelentőséget tulajdonít annak, ki szeret és tud focizni. Kapcsolatai, amelyek a pályán köttettek, mintha mindennél tovább kitartanának.

Így fonódott össze a MSZP pénzembere a Fidesszel

Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A kilencvenes évek derekán, már Fidesz-elnökként, a parlamenti futballválogatott öltözőiben ismerkedett meg Puch Lászlóval, az MSZP mohácsi illetőségű erős emberével – írják a 444.hu-n.

Puch az első MSZP-kormány idején erősödött meg a pártban, miután a Tocsik-ügy miatt Boldvai László, a párt pénztárnoka körül fogyni kezdett a levegő. Baranyában Puch ekkor már befolyásos embernek számított, és nem csak a pártban: egy ideig a helyi klub, a Pécsi MFC elnöke is volt – akkoriban, amikor a csapat edzőjét id. Dárdai Pálnak, csapatkapitányát pedig ifj. Dárdai Pálnak hívták.

Puch a focipálya környékén gyorsan megtalálta a hangot Orbánnal, a parlamenti válogatott külföldi turnéin rendszeresen kártyáztak és fröccsöztek együtt, és a kerettagok szerint kifejezetten jól kijöttek egymással. A Fidesz elnöke mutatta be Puchot Simicska Lajosnak, a párt első számú pénzemberének.

A kétezres években az állami megbízások irányításán keresztül ők ketten – Puch és Simicska – közösen gondoskodtak arról, hogy a Fidesz és az MSZP dominanciáját semmi ne törje meg. Az építőipari megbízások esetében a két nagy párt pénzemberei már rendszeresen egyeztettek. A szocialista párt Puch regnálása alatt alaposan eladósodott ugyan, de az egykori Baranya megyei elnök vagyonos ember maradt, és 2010 után is több olyan üzletben is szerepet vállalt, amiben a Fidesz is érdekeltnek látszott.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hol van már ahhoz képest a néhai Tocsik márta un. "sikerdíja" ahhoz képest, hogy már az un. kedves vezetőé az ország, magának és a kusti előnevű csicsKÁINAK építi úgy, hogy már a látszatra sem adnak
.
www.google.com/search?q=ner+tagok+lop%C3%A1sai&oq=
NER&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j0i433j46i175i199i433j46i433j0l3j46i175i199.4389j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------
.
Amúgy közjogilag érvénytelenül törvényesítetten!!!
.
Ki gondolta volna, hogy Petőfi Sándor soraira 2021-ben is sor kerülhet
.
----- Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg&t=15s
-----------------------
.
Érik az öngól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nincs ebben semmi új, csak a mindkét oldalon a most ájuldozó híveknek nem tűnt föl. Nem a politikai hitvallók körül csoportosulnak a szerencselovagok, hanem a pénz szagára repülnek, mint dögre a legyek. Ezért csengett le az első királyság alatt a macisbankból való 160 milliárdos lopás is, mert mindkét oldal benne volt! És hogy Orbán hatba szúrta az együtt ebédelős családi barátját a Kisherceget? Mára már megszokottá válik, megesett ez jónéhánnyal azóta is a Viktor körül.
Nyírfa
Akartam én ezt tudni?
Mond az valamit, hogy Puch és Gyurcsány ellenlábasok voltak?
Minden nap kapunk valamit az arcunkba, ami fáj és kiábrándító , de van egy előnye is: segít a választásban. Momentán az én szekeremet Dobrev felé tolja.
Nem is értem, Karácsony hogyan csapódhatott a szocikhoz. Azért még nem írtam le, csak hangosan gondolkodom.
Béla333
Talán itt lenne az idő, hogy végre szembe nézzünk azzal, hogy az elmúlt évtizedekben a Fidesz és az MSZP bűnszövetségben, maffia módszerekkel szétlopta az országot.
Amikor egyesek rájöttek arra, hogy ők ugyan haszonélvezői voltak a bűncselekményeknek, de a balhét nem akarják elvinni, akkor megalapítottak egy új pártot zömében ugyanazokkal az emberekkel, akik az MSZP-ben ezekben a bűncselekményekben így-úgy de részt vettek. Ez a párt a DK!
Úgy gondolták, hogy ők megtisztulnak akkor, ha a DK-ba átlépnek és az esetleg általuk elkövetett bűncselekmények meg ott maradnak az MSZP-ben.
Csakhogy ez nem tud így működni!
Így szerintem a Fidesszel együtt az MSZP/DK-tól is meg kell szabadulni, ha ki akarunk mászni abból a trutyiból, ahová a bűnöző politikusaink az országot az elmúlt 32 év alatt vezették!
evacica
Hol van már Horn Gyula pártja?! Ez a Puch is egy megélhetési politikus volt, jelleme 00, sajnos nem ő az egyedüli szemét a pályán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.