Akart a fene DK-s lenni – így értékelte az elmúlt hetek fejleményeit Molnár Gyula volt MSZP-elnök, akinek párttagságát felfüggesztette pártja vezetése, mivel... ----Erről a megállapodásról Molnár az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta: nem az ő kérése volt, bármit mond Tóth Bertalan MSZP-társelnök és Molnár Zsolt budapesti elnök-pártigazgató. Molnár szerint Tóth és Karácsony úgy írták alá a megállapodást, amivel őt átadták a dk-nak, hogy arról ő előzetesen nem tudott. A megállapodás szerinte annak ellentételezése volt, hogy Hiller István és Komjáthi Imre mögé beállt a DK Pesterzsébeten, illetve Csepelen, ezért cserébe adták át Molnárt a tudta nélkül a DK-nak. Arról meg végképp nem volt szó, hogy ezért felfüggesztik a tagságát az MSZP-ben – tette hozzá a volt MSZP-elnök.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Horizont: Klára nagykövetekkel tárgyal - lehet, hogy az EU-ban őt látják megfelelőnek, jövendő partnernek, és a maguk módján majd besegítenek. Az nem véletlen, hogy már most megy az orbáni propaganda az ország brüsszeli megtámadásáról, de leginkább a miniszterelnök európai segítséggel történő elmozdításáról.
kereső
Kedves Molnár Gyula,/ és Ti mind!!! nem erőszak a disznótor! Nem lehet ezeket a dolgokat fekete paraván mögött megbeszélni? Komolyan mondom, a bölcsis homokozóban játszó gyerekek komolyabbak. Az mszp nem képes arra, hogy ne pofázzon ki ?Vagy szándékos az egész- mert ez szolgálja orbán érdekeit?
Nyírfa
@sgl: 7.38

Még jó, hogy nem most kell dönteni. Őszig még annyi víz lefolyik a Dunán, a németek választanak, Biden szorgalmazza az autokráciák megbüntetését Európában is, és kiderül, hogy itthon ki a legméltóbb a képviseletünkre. Az már biztos, hogy Jakab és Fekete-Győr nem rúg labdába nálam.
kereső
@Nyírfa: Nálam ebbe a körbe becsatlakozik Karácsony is! Túl sokszor "remeg" meg a lagymatag kézfogása, amikor döntést hoz. Igaz, hogy várnánk egy kis békére, normalitásra- na de most Magyarországon a szelidségnek, a nyugalomnak és a békének erőt kéne árasztani- nem lagymatag kézfogást- amit én Karácsonyban nem érzékelek. Marad nálam két ember -Dobrev Klára és Márky-Zay Péter. És erősen Klára felé billen a mérleg- hátha még egy kis "érzelmet" is viszünk a dologba, mert nőként nagyon szivesen látnék női országvezetőt a poszton.Ha indult volna Szabó Timea, Szelényi Zsuzsa - akkor most nagyobb bajban lennék a választást illetően, hiszen tudásban , felkészültségben a három grácia majd egy szinten van.
Nyírfa
@kereső: Szabó Tímeára én is bólintanék, de Szelényi Zsuzsa nem hagyott bennem maradandó emléket. Annyira nem, hogy meg is kellett néznem, ki is ő.
Márki-Zayban nem bízom. Lehet akármilyen jó polgármester, emberileg zsigeri ellenállást vált ki belőlem.
Olyan ez, mint amikor egy ismeretlen személy belép valahová, ahol Te is tartózkodsz, és az ösztöneid azt súgják, hogy ne engedd a közeledbe.
Béla333
Nekem a választékból Márki-Zay és Fekete-Győr maradt.
Dobrev és Karácsony azokat a csapatokat képviselik, akik az elmúlt 31 év Fidesszel közös disznóságaiban benne voltak, igy egymást sakkban tartva ezek után sem várható tőlük semmi más, mint a bűnök eltussolása.
Jakab elb...ta hogy az olyan bűnözők mögé be tudtak állni, mint amilyen Zuglóban ez a Tóth, Hadházy ellenében.
Aki ilyen elvtelen alkura képes volt, az bármilyen más szarra is képes lenne, így Jakab is kiesett.
Az egyéni képviselők esetében nem akarok rábólintani a pártok által kimutyizott egy jelöltre, még akkor sem, ha esetleg valóban alkalmas lenne. Ugyanis a jelölt kiválasztását nekünk kellett volna megtartani, nem a pártoknak, mert az nem választás, hanem a pártok akaratának a ránk erőszakolása.
Így egyéni jelöltre nem fogok szavazni. Marad a miniszterelnök-jelöltek választása, ha nem kezdik el ott is a visszalépek, mögé állok, stb. féle baromságok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.