A Blikk cikke szerint a kettős emberölést elkövető gyógyszerész egyetem óta szerelmes volt a nőbe, aki viszont ezeket az érzelmeket nem viszonozta.

A Blikk cikke szerint mindössze pár hónapja költözött össze H. Eliza Zoé a barátjával, Sz. Tamással – őket gyilkolta meg szombat este dr. V. Dániel, aki egyetemista kora óta volt betegesen szerelmes a nőbe, aki viszont ezeket az érzelmeket nem viszonozta. 

Pár hónapja élt együtt az a pár, akit Szegeden megölt a nőbe szerelmes gyógyszerész

Fotó: police.hu

A lap Sz. Tamás több ismerősével is beszélt, a férfi hozzátartozóit sokkolták a történtek. Azt tudták, hogy Tamásnak van barátnője, a cikk szerint mostanában akarta bemutatni a családjának őt. A férfi nemrég szerezte meg a laborasszisztensi képesítését, szombaton délelőtt még hazaugrott a rokonaihoz a falujába, szerettei akkor találkozak vele utoljára. A lap szerint az ismerősök elmondásai alapján a férfin látszott, hogy boldog. 

A Blikk információi szerint a fiatalok nem sejtették, hogy a nőhöz betegesen vonzódó dr. V. Dániel gyógyszerész pár hete ugyanabban a házban bérelt lakást, mint ahol ők is éltek. A gyilkossá lett gyógyszerésznek ugyan volt saját lakása is, melyet a szülei vettek neki, a másik csak azért kellett, hogy a cikk szerint onnan "lesse, figyelje a lány életét, akibe már egyetemista korában reménytelenül szerelmes volt."

A férfi egyik szomszédja – Marika néni – a lapnak elmondta, dr. V. Dániel 

nem volt egy megnyerő külsejű, szép arcú fiatalember. Hiába volt gyógyszerész, ápolatlanul, szőrösen és kócosan mászkált mindenhová.

Dr. V. Dániel a kettős gyilkosság után a lap információi szerint még hazatért saját otthonába, majd onnan távozott el. A férfit körözte a rendőrség, végül hétfő délelőtt találták meg a Gyulához közeli Szanazug üdülőterületén az autóját, benne a férfi holttestével és az elkövetéskor használt fegyverrel.

A lap értesülése szerint a férfi pár hete szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, ezzel végezte ki áldozatait, akiket előtte hetekig megfigyelt. A lap szerint nagy kérdés, hogy miképpen is ment át az engedély megszerzése előtt kötelező pszichológiai vizsgán.

Forrás: blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez annyira borzasztó. Beteg elméjű emberek köztünk élnek és vadászpuskát tudnak vásárolni.
Szegény fiatalok és családjaik.
vacsi
Még szerencse, hogy kinyírta magát, csak éppen a sorrendet rontotta el. Ha túléli, egy pénzéhes, jellemtelen ügyvéd simán kimossa, még a végén a fiatalok lettet volna a hibásak...
Ezek szerint fegyvert bárki vásárolhat (mert ugye, a vadászfegyverrel is lehet ölni!), nem vizsgálják az elmeállapotát?
simmering73
És hány ilyen elmebetegnek van fegyvertartási engedélye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.