A politikusok jelezték: bármelyiküket választják is meg, haladéktalanul leállítják a két nagy magyar-kínai projektet, a Fudan Egyetemét és a Budapest-Belgrád vasútvonalét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
@Eladott Ország: Remélem, maradnak is! Nem óhajtok még egy Bokros-csomagot átélni! Nem akarok 6-7 pártot jóllakatni, demokráciában!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Helyes! De úgy is legyen, ne okozzatok csalódást!
human
@Nyírfa: Ahogy én hallottam pár ellenzékitől nem kampány üzemmódban, amennyiben a Kínaiak saját pénzből építik meg az egyetemüket és az oktatás jellege összhangban lesz az európai értékekkel akkor felajánlanak területet máshol az építkezésre. Így mégis megépülhet Fudan, de már olyan módon ami már hasznot is hoz a magyarok számára.
És ezzel így nincs is gond, mert anyagi kár nem éri az országot, az oktatás jellege sem lesz valami kínai szocikapitalista jellegű.
namihami
@human: Lehet---minden lehet és lehetséges.
De, ahogy az orosz bank/kémközpont is megalakult, úgy ezek is igérhetnek bármit. Mert annyira nem szegények.
""Óvakodj a görögtől, akkor is, ha ajándékkal jön!""---ez még saját tőkéből épülő kínai egyetemre is igaz lehet.
human
@namihami: Mondjuk egy egyetm és bank közt teljesen már léptékű a biztonsági kockázat. Egy bank eleve olyan területen dolgozik ahol a pénzmosás, finanszírozások elrejtése megoldható. Egy egyetemnél is lehet kockázat, de sokkal kisebb és más jellegű. A témában okosabbaknak szerint megfelelő feltételekkel vállalható az egyetem.
namihami
@human: Azért nekem ez is egy kicsit az ajtónyílásba betett láb érzetét adja.
Tudod:: ""Három kismalac""---nehogy a végén forrázni kelljen...vagy még rosszabb, minket forráznak le. Az orosz bankkal ez már (meggyőződésem, hogy) megtörtént.
Málna
Ez a levél nagyon ciki. Nem kellene megvárniuk, míg megválasztják őket?
Virág Árpád
Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek ... Miért? Hányan vannak?! Nem egységes a baloldali összefogás???
Eladott Ország
@Virág Árpád: Diktatúrában szokásos egy jelöltet állítani, lásd a román cigányt és szektáját.
Virág Árpád
@Eladott Ország: Remélem, maradnak is! Nem óhajtok még egy Bokros-csomagot átélni! Nem akarok 6-7 pártot jóllakatni, demokráciában!
Duke Nukem
@Virág Árpád: ma, 14:08, ma, 14:13

Hűűűűű, de buta vagy te baszd meg!

ma, 14:08

Demokráciának hívják, amikor az emberek választhatnak több lehetőség közül és nem egy egyeduralkodó erőlteti rá magát az emberekre.

14:13

Megsúgom, hogy a Bokros-csomag növekedési pályára állította Magyarországot, ami gazdasági elképzelés, ha folytatódott volna 2021-ig, ma nem csak a V4-ek közül emelt volna ki minket, hanem Nyugat- Európa szintjére emelt volna be minket.
Ezt a növekedési pályát élte fel, tette tönkre, váltotta aprópénzre a gazdád, Orbán Viktor a kormányváltáskor.
Másodsorban, pl. engem a Bokros-csomag alatt nem ért akkora veszteség, mint utána mocskos gané pénz- és hataloméhes Orbán bénázása alatt!

Orbán Viktor nem kormányoz Magyarországon, hanem egy bazi nagy plázaként használva az országot adja-veszi az értékeit - A MAGA HASZNÁRA !!!

A sok "tudós" és "kutató" meg elemzi azt a sok faszságot, amit Orbán művel, pedig valójában tök egyszerű a képlet: mindenkit becsapva, egy ember használja az egész országot a maga hasznára
Ennyi
csak úgy....
@Málna: magyarországon orbán viktornál nincs cikibb!
Málna
@csak úgy...: Hát Kínában most már van.
csak úgy....
@Virág Árpád: a virág efftás még mindíg egypártrendszer függö? a fidesznél drágább pártot még nem "üzemeltettek" a magyar adofizetök,persze megértem.., dógozik a jó öreg komcsi vér.
csak úgy....
@Málna: csak nem oda utazott hirtelen a pötyi?-mert az is nagyon ciki..
Nyírfa
@human: mamihami "betett láb-érzet" metafórája tökéletesen kifejezi minden kínai beruházás problémájának a gyökerét.
Nagyon nem tetszik ez a máris visszakozó hangulat - úgy, ahogy tervezték, nem, de bizonyos feltételekkel mégis. Utálkozom már ettől az egésztől.
Pálinkás Pál
@Duke Nukem: teljesen feleslegesen írsz ennek a virágnak...ha tényekkel szembesíted, elkussol mindegyik fidesznyik!!
jesz
valahogy azt írták: bármelyikünk is lesz a választott miniszterelnök, az azonnal leállítja a kínai építkezéseket...
A levél közététele óta kína nem alszik...(nem a félelemtől, a röhögéstől)
human
@namihami: Nincs kétségem mi Kína hosszú távú terve ezzel. Ha lehet én is inkább a CEU-t kérném vissza. De a CEU nem fog visszajönni amíg itt stabil demokrácia nem lesz.
Virág Árpád
@Duke Nukem: Hűűűűű, de okos vagy te vazze! A demokrácia = szabdság! De itt liberalizmust akarnak erőltetni, az meg szabatosság! Érted?! DEMO(CSO)KRÁCIA!
kereső
@Virág Árpád: szabatosság: Szabatosság." A közlés tartalmának pontos kifejezése. Mennyiségi kritériuma, hogy sem többet, sem kevesebbet nem szabad közölni, mint szükséges."- igy gondoltad?
Duke Nukem
@Virág Árpád: "DEMO(CSO)KRÁCIA!" - mi van?

Az jött át, hogy a demokráciával nincs bajod - "demokrácia = szabadság" -, csak a liberalizmussal.
Aztán democsokráciázol?
- "Érted?"
- Nem értem.
Duke Nukem
@Virág Árpád: Ja, és nem okos vagyok, hanem qrvára intelligens - a kettő nem ugyanaz. (a kettő nem zárja ki egymást, de akkor sem ugyanaz)
Virág Árpád
@kereső: DEMO(CSO)KRÁCIA! Ez a lényeg benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.